5 store ting at gøre for at gøre nogen føle sig bedre

Vi har alle været i en situation, hvor en af ​​vores venner føler virkelig blå og vi vil gerne gøre noget for at gøre dem til at føle bedre. Men vi ikke altid ved, hvad de skal gøre. Prøv en af ​​disse 5 fantastiske ting.

5 store ting at gøre for at gøre nogen føle sig bedre

Før jeg starter, jeg er nødt til at advare dig om en bestemt slags mennesker, der kan lide at føle sig trist. Tro det eller ej, de findes, og de bruger deres "sorg" at henlede opmærksomheden. Må ikke falde for det. Disse tips er kun for de mennesker, der virkelig har brug for at føle sig bedre. Du kan hjælpe dem.

1.. Skulle du gøre det?

Før du samle hele din styrke og viden og forsøge at gøre dit bedste for at gøre nogen føle sig bedre, er du nødt til at finde ud af, om det virkelig er noget, du skal gøre. Du kan ikke altid haste ind og forsøge at gøre nogen grine, hvis de virkelig har lyst til at græde.

Vær meget forsigtig. Folk sommetider har brug for deres sorg, og det eneste, der vil hjælpe dem, er tid. Forsøger at gøre dem grine i disse øjeblikke kunne være contra produktive.

En person, der beskæftiger sig med et tab af en nærtstående er trist, og det vil være trist for en stund. Det eneste du kan gøre er at tilbyde dine dybeste medfølelse og spørge, om der er noget, du kan gøre. På den anden side, hvis din ven går igennem en dårlig opløsning der er en masse ting du kan gøre. Og her kommer de.

2.. Et knus

Et knus bærer en universel helbredende kraft. Der er ikke en masse ting i denne verden, der kan være så beroligende og trøstende som et knus kan. Hug alle, der føler dårligt.

Uanset årsagen til personens følelser, vil et knus straks få dem til at føle bedre. Det er ikke bare en myte - der er faktisk nogle involveret videnskab. Psykologer siger, at den varme knus gør du føler dig bedre, fordi det skaber en illusion af varmen fra livmoderen. Tro det eller ej, det udløser nogle følelser i din hjerne og gør du føler dig sikker og trøstede. Nogensinde spekuleret over, hvorfor skræmte folk ønsker et knus? Nu ved du det.

3.. Tilbyd drink eller fødevarer

"Social-protokol fastsætter, at når en ven er ked af, du tilbyder dem en varm drik, såsom te." Alle fans af The Big Bang Theory ved, hvad jeg taler om. Funny sitcom til side, er der virkelig noget om det.

At gøre noget rart, ligesom at tilbyde en varm kakao eller noget at spise til en ven føle dårlig, kunne være virkelig nyttige. Varme drikke lindre og slappe folk, mens visse fødevarer, såsom chokolade, udløse frigivelse af hormoner kaldet endorfiner, også kendt som de glade hormoner.

Selvfølgelig betyder det ikke, at en person, der føler virkelig dårlig, vil begynde at grine som en sindssyg, men det kunne hjælpe. Om ikke andet, vil det vise, at du holder af dem, og at de kan stole på dig. Stadig, så prøv ikke at tilbyde alkohol til en person, der føler bummed, kan der opstå en helt modsatte effekt.

4.. Minde dem om gode ting

Vi har alle gode ting i vores liv. Nogle gange, i løbet af de øjeblikke, hvor vi ikke føler stor, er vi nødt til at blive mindet om dem.

Mind din triste ven om alle de gode ting i deres liv. Mind dem om andre mennesker, der pleje, minde dem af jer - at være der for dem. Minde dem om noget godt der skete for jer to - du kan endda se et smil på deres ansigt.

5.. Spørg, hvis der er noget, du kan gøre

Du ved, hvordan folk altid siger "jeg er der for dig" og "Hvis der er noget du har brug for, bare giv mig et kald", når du føler dig dårligt? Nå, er halvdelen af ​​dem bare at sige det, og tro mig, de ikke mener det.

I stedet for at smide i disse klichéer, så spørg åbent om der var noget din ven ville have dig til at gøre. Tilbyd flere muligheder. Spørg dem, hvis de har brug for noget fra butikken, hvis de har brug for at tørre rense deres tøj. Må ikke fortælle dem at ringe til dig, hvis de har brug for noget, tilbyde at hjælpe der og derefter.

De fleste mennesker vil nok sige, at de ikke har brug for noget. Gør din ven ser dig i øjnene og spørge igen, hvis der var noget, du kunne gøre. Lad dem vide, at du virkelig mener det.

Altid huske, at du kun kan hjælpe nogen, der ønsker hjælp, uanset grunden til, at de har brug for hjælp i første omgang. Nu har du 5 gode ting at gøre, for at gøre en person føler sig bedre. Brug dem med omtanke.

Aktuelle artikler