5 trin til at forbedre dine kommunikationsevner

Gode ​​kommunikationsevner er afgørende i enhver form for et forhold - inklusive en romantisk én. Hvis du ikke kan kommunikere, alt andet lige går ud. Læs følgende tips om hvordan man kan udvikle gode kommunikationsevner.

5 trin til at forbedre dine kommunikationsevner

1.. Være klart

Du kan ikke forvente ham eller for den sags nogen du taler med, at læse dit sind halve tid. Det er vigtigt altid at sige præcis, hvad du vil have dem til at høre, og ikke slå omkring Bush, og forventer dem til at få dit budskab og forstå, hvad du mener.

På den måde misforståelser vil blive bragt ned til et minimum, og den person, du taler med, vil altid vide præcis, hvilken side du er på.

2.. Kend din kogepunkt

Og så, hvis du får den følelse, du måske komme for tæt på det, gøre hvad der er nødvendigt for at tage et skridt tilbage fra situationen og stoppe samtalen fra at dreje ind i en opvarmet argument.

Tag en dyb indånding, gå få et glas vand, og køle ned, før det bliver forstyrret kommer i vejen for dig at høre, hvad den anden person har at sige. Sig hvad du har brug for at uden at blive påvirket af det faktum, at du er begyndt at miste dit temperament.

3.. Nonverbal kommunikation

Kropssprog taler højere end ord, og folk lægger mærke den måde, du står, hvor man ser, er du urolige osv. når de taler til dig, så meget mere på det underbevidste håndtag.

Så da den måde, du præsentere, hvad du behøver at sige er vigtigt, så prøv at være opmærksom på alle disse ting og tage kontrol over, hvad du formidle nonverbally. Desuden, som kommunikation er en tovejs-gade, så sørg for du opmærksom på kropssprog på den person, du taler med.

4.. Stand by, hvad du sagde

Kommunikation er mere end bare at tale. Siger ord på den mest perfekte måde, betyder intet, hvis du ikke bakke det op med dine handlinger også. Som en kendsgerning, mister ordene deres værd, når det viser sig, de var netop det - almindeligt ord.

Så praktiserer, hvad du prædiker, walk the talk, og altid handle i overensstemmelse med, hvad du har at sige. Når nogen får det indtryk, at du er al snak og ikke meget andet, er der ikke meget du kan gøre for at forbedre det image. Dette gælder for enhver livssituation - forældre, venskaber, relationer...

5.. Være en aktiv lytter

At være en god lytter er en nødvendig kvalitet for at være en god kommunikator. Reaktion på hvad du hører, med mindst nikkede en gang imellem, at opretholde øjenkontakt og reagerer i overensstemmelse hermed, er et klart tegn, du har været opmærksom.

På den måde du giver den person, du taler med den respekt, de fortjener. Ingen kan lide at føle, at de taler til en væg, og får ingen feedback er præcis, hvad der gør en person får den følelse.

Aktuelle artikler