7 store fordele ved at samle et " bucket liste '

Har du en spand liste? Du ved, alle de ting du ønsker at gøre, før du "sparke spanden", "udløber", "gå videre til grønnere græsgange?" Hvis du ikke har taget sig tid endnu til at gøre dette ene lille opgave, kan du gå glip af nogle ret store fordele.

7 store fordele ved at samle et "bucket liste '

Hvad er på en spand liste? Temmelig meget noget du ønsker at gøre i livet. Nogle af dine emner kan være relateret til din karriere, for eksempel,. Såsom tjene en vis mængde penge i et år eller at nå et ønsket niveau i en virksomhed, Måske du ønsker at opbygge din egen virksomhed eller fremstille og sælge din snu velgennemtænkt opfindelse, der vil ændre verden.

Du kan tilføje nogle forhold eller familie type mål til det også. Hvis du er single, måske du ønsker at blive gift i et bestemt sted eller har et bestemt antal børn. Hvis du er gift, måske du ønsker en familieferie til en destination, du altid har drømt om at se eller måske har du ideer til sjove ting, du ønsker at gøre med din ægtefælle.

[Læs: Rejs uden en kapital 't': skal-besøg ikke-hovedstæder i verden ]

Bucket lister kan også indeholde personlige mål. Ønsker du at køre en fuld maraton, eller konkurrere i en body-beskatte begivenhed som et Warrior Dash? Måske har du sat dit sind på at få op nok nerve til sidst springe fra et fly (tandem selvfølgelig) eller måske er der en berømt hår stylist, som du ville elske at have at gøre dit hår bare én gang.

Uanset hvad det er, du ønsker mest i livet, er der nogle klare fordele ved at skrive dem ned i en spand listen. Hvad er disse fordele? Så glad for du spurgte.

Fordel # 1: Det er motiverende

Når du gøre de samme ting dag ud og dag ind, kan livet blive gamle. Du begynder bare at gå gennem beslutningsforslag, hvor du ikke rigtig lever, det er mere som du bare overleve.

Men når du har en liste foran dig alle de ting du ønsker at gøre mellem nu og den dag du dør (som er forhåbentlig langt ned af vejen), kan det hjælpe at motivere dig til at få de ting gjort.

Det skaber en spænding dybt i din sjæl. Det griber den lidenskab, du troede, du havde mistet og bringer det tilbage til overfladen med fornyet kraft.

[Læs: Fem måder at finde ud af, hvad der gør dig levende ]

Fordel # 2: det holder dig bevæger sig fremad

At have en velgennemtænkt liste over alt, hvad du ønsker at gøre, hjælper med at holde dig fremme i livet. Det minder dig om, at du har uopfyldte målsætninger og urealiserede drømme. Det skubber dig frem, så du fortsætter med at tage skridt i den rigtige retning.

[Læs: Hvordan til at ændre dit liv og realisere dine drømme i 5 trin ]

Det er lidt ligesom en futuristisk magnet, der trækker du fremad. Det tvinger dig til ikke bare sidde på din bag og se verden passere dig ved. Væsentlige, det driver dig til at tage en aktiv rolle i dit liv og blive den person, du ønsker at være.

Fordel # 3: Det tvinger dig til virkelig at se på hvad du ønsker

En af de store fordele ved at oprette en liste som denne er, at det får dig i kontakt med hvad du virkelig vil have ud af livet. Det tvinger dig til at sidde ned og tage bestik af hvor du er og hvor du ønsker at være.

Det hjælper dig også indse, hvad kan mangle fra din eksistens lige nu. Måske er der et område, hvor du mangler, som vil blive bragt i forgrunden, når du gør denne øvelse. Såfremt dette er tilfældet, får du mulighed for at ændre dit liv vej, hvis nødvendigt for at holde dig på linje med dine mål og drømme.

[Læs: Hvordan at sætte et mål, der fører til succes ]

Fordel # 4: det øger sandsynligheden for, at du vil blive en succes

Bare den omstændighed, at du begår dine mål eller drømme til papir øger sandsynligheden for, at de vil blive opfyldt. Det er blevet bevist igen og igen gennem forskellige undersøgelser og forskningsprojekter.

Når du tager noget, der er intet mere end en konkret idé og reducere det til sort og hvid, det pludselig bliver en realitet. Det har givet en større betydning i dit indre øje, og du er mere tilbøjelige til at gøre det ske, end hvis du bare lade det op i den blå luft.

[Læs: 7 vaner yderst succesrige kvinder ]

Benefit # 5: Det styrker din kreativitet

Nogle gange kan du kigge på et emne, som du har placeret på din liste, og tænker, "Hvordan skal jeg nogensinde kommer til at opnå det?" Måske er det noget, der virker så stor og uladsiggørligt at du spørgsmål, hvis du er en smule vanvittigt at selv forsøge det.

Sæt dig selv i denne stilling, og du måske nødt til at blive meget kreative for at være i stand til at krydse denne post fra din liste. Hvis det indebærer brug flere finansielle ressourcer, kan du komme op med nogle out-of-the-box (men lovlig) måder at øge din indkomst. Eller, hvis du ikke kan se en lige vej fra hvor du er nu, hvor du ønsker at være, kan du nødt til at oprette en plan, der omfatter nogle uventede (men interessant) omveje.

Benefit # 6: det rejser dit liv tilfredshed

Når du lever dit liv på en måde, der giver dig mulighed for at forfølge dine lidenskaber, er du nødt til at være meget gladere generelt. Du begynder at nyde skønheden, at livet rummer og skat hver og alt hvad du kan få ud af det.

Det er som om du har en frisk ny fjeder i dit skridt og et smil dybt i dit hjerte. Tingene ikke få dig ned så let og dit stressniveau er reduceret, fordi du laver ting, du elsker.

[Læs: Hvordan ønsker, hvad du har og vedtage den holdning af taknemmelighed ]

Benefit # 7: det gør du føler opnået

Der er ingen bedre følelse end at være i stand til at krydse et element fra listen bucket og markere den som fuldført. Ligegyldigt hvor lille den end måtte være, den skaber en følelse af realisering. Du har fulgt igennem med noget fra start til slut, og som altid føles godt.

Det er hele pointen i at oprette en liste, right? Så du kan tjekke elementer, krydser dem ud, opdatere dem og gå videre til den næste?

Du begynder at føle, at du lever med formålet. Dine passioner bliver tilfredse, og du nå de ting, du tror du er bestemt til at opnå.

Oprettelse af en spand liste har så mange fordele, at selv om det virker som en dum idé at gøre det, det er virkelig dumt at lade være. Kom op med din liste i dag, så du kan nyde alle disse fordele fra dette punkt fremad.

Aktuelle artikler