7 tips om, hvordan man håndterer vanskelige mennesker

Vanskelige mennesker er alle omkring os. De findes på arbejdspladsen, i stormagasiner, på ferie, i din bygning og næsten overalt. Lad os se, hvad du kan gøre ved dem uden at blive ramt af deres negative energi.

7 tips om, hvordan man håndterer vanskelige mennesker

Der er mange typer af vanskelige mennesker, nogle af dem er bare ren haters der hader alle og enhver, de støder ind. Der er også dem, der synes at have problemer med du kun, og de er svære at ignorere, men i samme tid sværere at løse, fordi ingen andre synes at lægge mærke til dem så meget.

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig, når der beskæftiger sig med den slags mennesker:

1.. Hold dine nerver

Jeg ved, at holde dine nerver i de situationer er den sidste ting på dit sind, men du har brug for at bevare roen for at løse disse spørgsmål.

2.. Tæl til 10

Nogle gange, folk bare skælde dumme ting ikke til hensigt at gå på nerverne, men du bør simpelthen tælle til ti. Så skal du se, om de stadig gøre dig gå bananer.

3.. Se hvordan andre omkring dig reagerer på den person, du har svært

Nogle gange er det bare dig, der finder, at nogen særligt irriterende. Hvis det er tilfældet, så tjek tip nummer fire.

4.. Ignorer

Ja, du hørte mig godt. Hvis nogen synes at være freaking kun dig ud, nogle gange er det bedre bare at holde det for dig selv, eller andre måske tror du er en sær snegl. Men lad os sige, at personen er fuldstændig uudholdelig, og du kan ikke tage det længere. Nå, er du end klar til tip nummer fem.

5.. Roligt fortælle, at person, hvordan du føler

Hmm... skal du være undrende: Hvad er det kommer til at ændre sig? Overraskende nok, kan det ændre alt. Sommetider folk ikke engang klar over, hvor irriterende de kan vises, før du fortæller dem. Jeg havde tilfælde af en kollega, som altid bruges til at tygge sin tyggegummi så højt, at hun var freaking mig ud dermed forhindre mig i at gøre mit eget arbejde. En dag, jeg stod bare op og står hende roligt uden nogen skrige. Jeg har lige fortalt hende, at hendes højt tygge gjorde mig forstyrret og hun sagde, at hun følte virkelig dårligt på grund af det. Lige siden, hun stoppede tyggegummi på arbejdspladsen. Men nu er du måske spørge dig selv, hvad hvis du står personen høfligt og hun ikke ønsker at ændre noget. Hmm... godt, end du absolut bør anmelde ham / hende til din chef, som er vores tip nummer seks.

6.. Rapporter person til en chef / vejleder

Rapportering person til en chef / vejleder kan til tider virkelig gøre en forskel. Hvis nogen handler ekstremt uhøfligt og du både har nogle tilsyn figur, undertiden end kan virkelig hjælpe. Det er ligesom high school - nogle gange er du bare nødt til at anmelde en bølle til læreren. Bully vil derefter blive udvist, og du kan endelig være fri i løbet af din frokostpause.

7.. Yoga og meditation

Sidst men ikke mindst, hvis du praktiserer yoga og meditation ofte, vil du blive trænet efter nogen tid, at ignorere næsten alt. Så mit råd til dig er at fokusere på denne regel mere end nogen anden, fordi vanskelige mennesker er alle omkring os, og hvis du ikke kan slå dem, må du ikke deltage i dem, men ignorere dem.

Aktuelle artikler