Bland de seks tøven-sprænge teknikker

Tøven kommer ned til selv-sabotage. Gå ikke i panik. Vi har alle flere ubevidste blokke, der hindrer vores succes. Tag en dyb indånding, slap af og lære at komme forbi disse forhindringer.

Bland de seks tøven-sprænge teknikker

Igen er der så meget, der skal gøres inden for en faretruende stram deadline. Du udfører en hurtig reality check, og dermed føler sig lammet efter at indse, at du har tjekket op på din Facebook og Twitter-tidslinjer, reagere på chats og fyld dig selv med en vis trøst is under den uendelige pause.

Før du ved af det, det er bare for sent, og din tøven er snuppe endnu en succeshistorie fra din portefølje. Læs videre og investere blotte minutter at afhente vores tøven-sprænge teknikker der virker.

1.. Åh ja, det er dig!

Udsættelse er tyven af ​​tid, ordsproget stater. Du ved, at alt for godt, og du spekulerer på, hvordan at slippe af med denne grimme vane. Bare gøre den første baby skridt og erkende dig selv, at du nøle. Stoppe bebrejde den ydre verden og alle de omstændigheder, der er uden for din kontrol, og indrømme, at det er dig.

2.. Identifikation af tid tyvene

Nu hvor du har held stået over for problemet, handle for at udrydde den, og handle hurtigt. Det vil ikke tage mere end et par minutter til at identificere dine primære tid igler. Gider ikke skrive det ned ligesom de fleste projektledelse og liv coaching guruer antyder. Bare billedet dem i dit sind og spare endnu mere tid.

Den store time-igler er sociale interaktioner spænder fra chatter til dine kolleger, til at besvare dine tekster og opkald, der ikke er relateret til din primære arbejdsopgave.

Alle har en ven eller to, der svælger i marathon-lange, og aldeles meningsløst telefonsamtaler. Simpelthen ikke samle op. Kalde dem tilbage på din egen bekvemmelighed.

3.. Essentielle kortsigtede mål og opgaver

Dette fører os til den fase at identificere dine mål og opgaver. Ja, det er vigtigt at holde tingene pæn og organiseret, men det er afgørende at reducere din to-do lister til det absolutte minimum. Spild ikke tid og penge på komplicerede, og frem for alt, tidskrævende programmer, der hævder at gøre dig super produktiv. Du kan komme til det punkt et skridt ad gangen, på egen hånd, at anvende disse super enkle principper.

Lad os sige at din deadline opgave er en stor fed projekt, og din karriere afhænger af det. I relative tal er det dine langsigtede mål. For at gøre det mindre skræmmende, bare bryde det op i små gennemførlige bidder. Disse vil være din daglige mål, og den største udfordring er at finde et mønster af meget fokuseret aktivitet sessioner og pauser, der vil arbejde for dig bedst.

4.. Holde fokus på en sjov måde

I de første arbejdsmøder, vil du naturligvis føle en super stærk trang til at tjekke op på Facebook "bare for en sec", eller klik på en anden funny link din ven bare sendt. Muster den lille mængde af selvdisciplin at gøre alle disse fristende ting i løbet af dine pauser. Så meget som det gør ondt, tvinge dig selv til at fortsætte med vedvarende indsats gennem hele dit arbejde tidsintervaller, og gøre dem kortere, ved først, hvis du har brug for.

Hemmeligheden at skabe et momentum med dit arbejde flow er at opfatte arbejdet som noget udfordrende og sjovt. Hvorfor tager du ikke forestille din timeløn opgave som et videospil niveau, som du skal igennem, inden den næste kaffepause?

5.. Venner og kolleger kan og bør vente

At fjerne uønsket kommunikation, er du nødt til at være streng til din socialite side og åbent spørge dine kolleger til at vente på dine pauser til at tale med dig, eller blot e-mail noget info eller spørgsmål. Du behøver ikke at slukke telefonen, men besvare hastende opkald. Hvis du er en Miss Popular, slå den og læg det i en skuffe eller en taske, indtil pausen.

6.. Grave dybt

Holder sig til disse grundlæggende tøven-sprænge handlinger vil drive dig til succes, men hvis du er en die hard procrastinator du nødt til at grave dybere ind i din åbenlyse selv-sabotage problem. Er du bange for forandring? Du føler dig sikker lige der, hvor du er nu?

I nogle tilfælde selv-sabotage stammer fra adfærdsmønstre erhvervet i barndommen og det kræver nogle målrettede professionel rådgivning. Når tøven rødder alt for langt ud over det bevidste sind, at investere i en terapeut støtte er legitimt og slet ikke tid at spilde.

Aktuelle artikler