En mental træning, der vil øge din energi, begynder i dag

En fysisk træning regime skal parres med en mental træning, der læner sig på sind-krop-forbindelse og helbreder begge samtidigt. Her er nogle mind-nærende, mental sundhed-styrke øvelser, som du kan begynde i dag og begynde at høste fordelene med det samme.

En mental træning, der vil øge din energi, begynder i dag

Shhhhhhhhhh...

Den form for denne meditative tilstand er op til dig. Uanset hvad flyder din båd er fint, så længe du sikre, at du stille dit sind og afstå fra verbale udtryk - ja, mener vi taler - for 30 til 60 minutter om dagen.

Du kan vælge en mere aktiv udgave, såsom en stille gåtur, eller vælge denne type af mental rense:

Pick et roligt sted, og prøv at være fysisk stadig - du kan sidde ned eller ligge ned, er det op til dig - i 15 til 30 minutter. Må ikke bekymre dig om dine tanker. De vil komme mange i virkeligheden, men dit mål her er at acceptere dem og ikke føler sig tynget af dem. Det er alt. Koncentrer dig om den rolige og mangel på bevægelse. Træk vejret normalt.

Når du har gjort denne øvelse et par gange og er blevet fortrolig med den beroligende effekt det vil have på dit sind, fikse det op ved at bede om et øjebliks klarhed, når du afslutter din stille rum.

Inden du indtaster din stille zone, lave en mental note til dig selv, at du gerne vil have et bestemt område af dit liv fremhævet og din 'næste træk "bragt til din opmærksomhed, når din daglige mentale rense er afsluttet.

Resultaterne vil forbløffe dig.

Thanks... takket være en masse!

Det handler om taknemmelighed holdning.

Ja, meget en, hvor du fuldt ud forbinde med taknemlighed for de mange velsignelser, som du har i dit liv: fra den luft du indånder til maden i dit køleskab til denne nye, fantastiske designer kjole du har været længsel efter og er nu sidder i dit skab.

Idéen her er at presse de negative tanker fra dig sind, ved at fylde den med positive dem, der følelse taknemmelig producerer. Mens du skal føle taknemmelig på alle tidspunkter, den bedste måde at indlede denne øvelse er at have en lille tak-moment i morgen, som du vågen og om natten, før du får klar til at fange nogle zzz. Når dette bliver din rutine, vil du finde dig selv at have taknemmelighed-fyldte tanker hele dagen, som ikke kun vil gøre du føler dig godt, men vil forbedre din fysiske og mentale tilstand for det lange seje træk.

Se det, tro det, være det!

Dette er en ganske kraftfuldt værktøj.

Den første forestilling til at forstå, når det kommer til visualiseringer, er, at dit sind i et værktøj, men du er ikke dit sind.

Visualisering er en teknik, der bygger på selvhypnose til at bidrage til at fremme heling baseret på positive billeder og selv-suggestion. Målet her er at få disse selv-projicerede billeder påvirker vores sind og krop på en positiv måde, igennem til almægtig sind-krop-forbindelse.

Vælg en behagelig stilling, enten sidder eller ligger ned, og sikre, at du føler dig sikker og uforstyrret.

Slap dine tanker og din vejrtrækning og koncentrere sig om rytmen i dine vejrtrækninger, som du tillader dig selv at indtaste en slags dagdrøm staten, hvor du vil visualisere dit ønskede mål, tilstand af væren, en episode af dit eget liv, som du ønsker ville ske. Gør det så levende som du overhovedet kan. Mærk teksturer, lugte dufte, der omgiver dig, og vigtigst, føler de fornemmelser og følelser, som fremdrives af denne visualiserede tilstand af din underbevidsthed. Lad dette ønsketænkning trip arbejde sin magi, som du tillader dig selv at føle dens fordele, som du lever det ud i dit sind.

Mens du gør dette, vil din hypothalamus, (den del af din hjerne, der forbinder dit nervesystem og dine endokrine systemer, og dermed styre din kropstemperatur, sult, blodsukker, binyrer og hypofyse, hjerte, lunge, mave-og kredsløbssystemet ) fungerer som en transformer af følelser ind i en fysisk reaktion.

Så er du visualisere noget, der pakker en positiv følelsesmæssig punch, som du tillader dig selv at føle med hver fiber af dit væsen. Din hjerne samler op på disse følelser og kanaler dem ind i en fysisk reaktion via sine mange forbindelser til din krop. Dette er, hvad skaber sind-krop-forbindelse og lader det opfylde sit fulde potentiale i styrke dit immunforsvar, din energi niveauer, din selvtillid og fremme en samlet velafbalanceret tilstand af dit væsen.

Ikke en dårlig aftale?

Aktuelle artikler