Fem måder at finde ud, hvad der gør du kommer i live

På vej til at afsløre et tilfredsstillende livslang karriere, er nogle gange den sværeste forhindring ikke fra vejspærringer eller omveje undervejs. Det kommer fra blot forsøger at komme i gang. Med uendelige mulige veje spredt ud foran dig, hvordan kan du vælge?

Fem måder at finde ud, hvad der gør du kommer i live

Vi har alle hørt det. Faktisk kan nogle af os endda få det hængende som et inspirerende fyrtårn på vores vægge. "Du skal ikke spørge dig selv, hvad verden har brug for, så spørg dig selv, hvad der gør du kommer i live, fordi det, verden har brug for er flere mennesker, der er kommet i live." Citatet stammer fra den store filosof, lærer, forfatter, teolog og borgerlige rettigheder leder Mr. Howard Thurman. Med andre ord,. En fyr, der havde en masse lidenskaber

Det er alt sammen meget godt. Men hvor denne inciterende forestilling forlade vandrere? De fortabte sjæle, der ønsker at komme i live, men simpelthen ikke ved, hvordan... Dem, der har stillet spørgsmålet igen og igen og igen, men kan ikke synes at producere et frugtbart svar...

Hvad i alverden er du formodes at gøre, når du ikke ved, hvad det er, du skal gøre i denne verden?

Tag et skridt tilbage - billedligt men måske bogstaveligt samt - og starte ud små

Forestil dig en verden, hvor alle blev oplyst om deres liv anløber den inspirerede og energiske unge alder af 21.. Studerende over hele ville opgradere college og modregne til straks at gøre strålende bidrag til samfundet, skiftende liv via deres kunst eller skriftligt eller geniale teknologiske overlegenhed... lyder temmelig stor ret?

Det er desværre ikke den verden, vi lever i. Og et liv kald ikke altid ankommer på dørtrinnet af vores sind, skinnende og klar. Regne ud, hvad du ønsker at gøre ofte tager en kraftig dosis af omhu. Det er en praksis, tålmodighed og vedholdenhed, og det starter ud ved at prøve en lille ny ting ad gangen.

Må ikke fokusere på det store billede. Leg generøst med individuelle malestrøg, friske farver og forskellige medier. Til sidst et billede vil begynde at dukke op.

Med andre ord, udsætte dig selv for nye ideer, steder og aktiviteter i et tempo, der fungerer godt for dig. Tag en tur til Italien og studere romersk arkitektur. Too grand af en gestus på denne travle tid i dit liv? Tænk mindre. Du skal blot tilmelde dig op til en sculpting klasse på en lokal studie. Stadig for tung en forpligtelse til din tidsplan til at bære? Tag en slentretur rundt et kunstgalleri til om eftermiddagen, og se, om noget inspirerer dig.

Pointen er, at du ikke behøver at underskrive dit liv - og mest sandsynligt din økonomiske fremtid - væk til Grad skole for at afsløre en kærlighed til kunsthistorie og du behøver ikke at tilbringe et år rejser til udlandet for at finde ud af en passion for kultur og mennesker. Sure, kan disse ting komme ned linjen som et biprodukt af at realisere jeres kald. Men for nu, for lige nu, bide en meget mindre stykke af livet. Braklægning et par timer eller et par minutter om dagen til blot dyppe tæerne i nyt farvand, uanset form, der kan tage. Til sidst vil du komme på tværs af en pulje du er klar og villig til at dykke ned.

Ærlighed er den bedste politik

Vi har alle fået at vide, så siden den første klasse. Men alligevel, et eller andet sted ned linjen, vi glemmer, hvordan at være ærlig over for os selv.

Tænk over det. Da du var barn og forældre / lærere / komplet fremmede spurgte dig, hvad du ville være, når du voksede op, har du ikke reagere med, "Åh jeg vil starte som en entry-level administrativ assistent og ihærdigt arbejde mig op til Finance Director, fordi det er den mest praktiske karrierevej og jeg garanteret ikke at fejle. " Hell nej. Du marcherede lige op til den forreste del af rummet og stolt proklamerede din fremtid som en astronaut. Hvorfor? Fordi du var helt jazzed om stjerner og måner, og gøre disse nydelige små solsystem ting ud af frugt og Styrofoam, det er derfor. Plain and simple.

Kanalisere denne slags uberørt, ungdommelig ærlighed. Chancerne er du måske allerede ved, hvad der gør du kommer i live, det er bare blevet gradvist begravet i årenes løb, hver ny frygt eller fiasko skubbe den ned længere og længere væk fra din bevidsthed.

Samle stumperne op og sætte dem sammen

Det synes at være, at karriereveje og lidenskaber er tænkt i form af pæne og ryddelige erhverv, der ikke blander grænser. Du satte sig for at være en læge eller en lærer eller en advokat, men aldrig alle tre på én gang.

Nu gælder det kunne være, at en lov-praktiserende, medicinsk uddannet pædagog af børn er ikke ligefrem den mest almindelige besættelse i bøgerne. Men pointen er, at tænke uden for de strenge faglige linjer fastsat af samfundet. Mennesker er lavet med flere interesser og undertiden de mest opfylder karriere omfatter et kludetæppe af forskellige færdigheder.

Måske har du flere mindre områder af intriger, som du aldrig har endda underholdt som mulige liv kaldelser. På deres egen disse hobbyer måske ikke giver den mest frugtbare vej. Stykke dem sammen, og hvem ved, hvad slags karriere, du kunne komme op med.

Skrue tiden tilbage

Okay, du kan ikke bogstaveligt vind tilbage ure til den dag, du dimitterede college, eller high school eller femte klasse. Men prøv at tænke tilbage til de dage, hvor ubetalte lån og månedlige husleje ikke holde dig bundet til et sind-bedøvende job, du hader. Mentalt gense perioder i dit liv, når du var mest stimuleret intellektuelt eller endda følelsesmæssigt.

Ikke alle deltager kollegium (heller ikke de har brug for at), men dem, der har sandsynligvis kan huske en klasse, der virkelig fik dem i gang. Klassen for hvilken gang var uden betydning. Du ville trække dine hung-over røv op og ud af sengen på 7 am at høre 08:00 forelæsning. Faktisk har du sandsynligvis ankom præcis 07:52 bare for at få en god plads og måske smutte i et par minutter af fast brown-nosing din oplyste professor. Denne klasse kan eller måske ikke har endda været i din store.

Hvad var det, der holdt dig så fascineret? Uanset om det har været to år eller ti, så prøv at kontakte den pågældende professor. Udforsk emnet lidt længere.

Ikke gå på college? Måske er der en tur, en ferie slags, der virkelig sidder fast med dig gennem årene. Ideen er at fugte din palet med en smag af noget, som du ved, har allerede vist en kilde stimulation på et tidspunkt i dit liv, eller en anden.

Aldrig nogensinde give op

Naturligvis. De fleste alle, der har taget imod den rejse finde ud af hans eller hendes kald i livet kender magt vedholdenhed. Efter alt, behøver du ikke træde ind i en karriere, du gradvist vokset til det. Men at holde på noget, nemlig at finde ud af, hvad der gør du kommer i live, ikke manifestere sig i udelukkende langsgående vilkår, og det kan praktiseres sideværts så godt. Betyder, at hvis du søger efter dit liv ringer kun ved at afprøve nye job efter nyt job i en længere periode, kan du gå glip af en hel masse inspiration på siden.

Velkommen til opgave at afdække dine passioner som en, der blidt gennemsyrer alle aspekter af dit liv. Kig efter ting, du nyder i de mest tilsyneladende-verdslige, daglige opgaver. Du ville blive overrasket over antallet af diætister, der opdagede en kærlighed til planlægning ud sunde, lækre måltider fra deres ugentlige søndag-eftermiddag ture til den lokale købmand. Eller størrelsen af ​​sygeplejersker, der realiserede et ønske om at hjælpe andre ved at tage sig af deres egne influenza-redet børn.

Pointen er, at alt for mange mennesker forsøger at regne ud, hvad de vil gøre i livet ved at tænke i form af arbejdspladser og lønninger og stillinger. Virkeligheden er, at alle, uanset alder, har noget, de fleste sandsynligvis mange ting, de nyder at gøre. Tag fat i disse ting, uanset hvor tarveligt de måtte virke, og skub dem, trække dem, udforske dem og strække dem. Hold arbejder med dem på siden eller dykke ned i dem fuldt ud, efterlader frygt for fiasko bagefter.

Aktuelle artikler