Hvordan at komme over tragiske begivenheder i dit liv og begynde at bevæge sig fremad

Vi har alle været der. Du kan ikke holde op med at tænke på noget, der skete i sidste uge, sidste måned eller sidste år. Du går over det igen og igen i dit sind, indtil den er helt forbruger dig. Så hvordan kan du komme videre?

Hvordan at komme over tragiske begivenheder i dit liv og begynde at bevæge sig fremad

Selv om det kan være forståeligt, hvorfor du kæmper med nogle store arrangementer (som tabet af den elskede eller opløsning af et langvarigt forhold), sidst du behøver at flytte på. Så, hvad kan du gøre for endelig at sætte dem bag dig (hvor de hører), så du kan faktisk begynde at gå videre med dit liv?

Når noget sker, at du er helt uforberedt, er det ofte føles som din verden er slut. Du ved ikke, hvordan man kan håndtere, og du kan bestemt ikke forestille sig et liv med nogen form for normalitet.

Men at lære at give slip på, hvad har et hold på dig, er ikke kun til gavn for din sindstilstand, men det er nødvendigt, hvis du vil have en chance for lykke. Så har uanset hvad der skete i jeres verden, der har vendt det på hovedet, skal behandles på en måde, der forvandler den tilbage højre side opad.

[Læs: Hvordan man kan stoppe negativ intern dialog ]

Her er fem måder at hjælpe dig, hvis du har problemer med at gøre netop det:

Tag steg farvede briller

Tag steg farvede briller (via www.tumblr.com)

Det er nemt at se i fortiden og kun se de gode ting. Måske har du bare gik igennem en smertefuld skilsmisse, som du ikke ønsker, og alt hvad du kan huske er de gode tider. Du tænker på den måde, han gjorde dig til at grine, og alle de vidunderlige ting du gjorde sammen.

Mens alle disse minder kan være sandt, de er kun halvdelen af ​​billedet. Deres ægteskab sluttede ikke, fordi du var for lykkelige sammen. Det endte på grund af de ubehagelige tidspunkter.

Så hvis du opdager, at du bruger alt for meget tid at leve i fortiden, måske er det tid til at tage din steg farvede briller og se det for hvad det var. Ikke at du ønsker at kaste sten eller oprette en flok negative billeder, men du skal være ærlige om, hvad der virkelig skete.

Måske der var utroskab eller høje, hyppige skrigende kampe. Måske du voksede fra hinanden, og du har brugt en masse nætter føler sig meget alene, om han var fysisk der med dig eller ej. Indse, at denne "tragedie" kan faktisk være en god ting vil hjælpe dig til at komme over det meget hurtigere, end hvis du vælger at ignorere, hvad der virkelig sket.

[Læs: Hvordan at flytte forbi jeres kampe - Lige i lykke ]

Løse problemer, hvis du kan

Ofte den mest spilles igen begivenheder er dem, hvor vi føler en mangel på opløsning. Vi kan ikke lade dem gå, fordi de på en måde forbliver ufærdige. Måske du gjorde noget forkert og aldrig undskyldt. Måske du såre en person tæt på dig, og aldrig gjort afbigt.

Hvis du skruet op, den eneste måde at bevæge sig ud over det er at gøre det rigtige i dit sind. Det er tid til at ordne de ødelagte dele af dit liv, så du kan samle stumperne op og gå ind i morgen at vide, du gjorde det bedste du kunne.

Nu betyder det ikke, at den anden person kommer til at tilgive dig og alle vil være grand. Sure, det er hvad du skal håbe på. Men kan du ikke gøre det en sikkerhed. Alt hvad du kan gøre, er at forsøge at gøre det rigtige, og det er op til dem, hvor det går derfra.

Enten måde, vil du vide, at du har gjort hvad du kan for at forsøge at tage sig af problemet en gang for alle. Hvis det er et problem, der ikke kan løses, der tager os til det næste punkt...

[Læs: Skift dit syn - Skift dit liv ]

Accepter hvad kan ikke ændres

Der er nogle ting, som du enten ikke kan ændre, eller du ikke har nogen kontrol over. For eksempel kan du ikke foretage nogen acceptere din undskyldning og du kan bestemt ikke fortryde, hvad der allerede er gjort. Den mest du kan gøre, er at forsøge at lime det sammen igen, men nogle gange limen holder ikke, uanset hvor meget du ønsker det.

Hvis du finder dig selv i en position, hvor der ikke er noget mere du kan gøre for at gøre en situation lige, er du nødt til at affinde sig med det. Du er nødt til at acceptere, at intet kommer til at ændre, hvad der skete, og finde en måde at komme videre med dit liv.

Når du kæmper på dette område, kan det gavne dig at tale med en professionel. Finde en terapeut, der forstår, hvor du er på, og kan hjælpe dig med at nå et punkt af fred i dit liv kan være lige den nøgle, du har brug for at låse en lys, nyt i morgen.

På et minimum, skal du tilgive dig selv, hvis du gjorde noget forkert. Det betyder ikke, at du siger, at det var rigtigt. Det betyder blot, at du er parat til at lægge den til hvile, lære af det og lade det gå.

[Læs: Hvordan ønsker, hvad du har og vedtage den holdning af taknemmelighed ]

Bliver fuldt engageret i den nuværende

En sikker måde at lade fortiden være fortid er at blive så involveret med den gave, som du kan tænke på noget andet. Det kan tage nogle få bruges til, men jo mere du gør det jo lettere bliver det.

Prøv denne enkle øvelse: Sæt dig ved middagsbordet og placere et objekt foran dig. (Enhver genstand, som det virkelig er ligegyldigt hvilken en du bruger.) For det næste minut eller to, udelukkende fokusere på objektet og intet andet.

Beskrive det for dig selv. Bemærk alle dens kurve. Se sin farve i detalje. Tænk over, hvad det bruges til. Drømmer om, hvordan det blev oprettet. Lær det inde og ude. Make up historier om det, uanset om de ville være troværdig eller ej. Lad din kreativitet udfolde sig.

[Læs: Hvordan at omgive dig med gode mennesker ]

Når du har udført denne øvelse vil du indse, hvor opslugt i den nuværende du blev. Intet andet eksisterede for den korte øjeblik af tid, bortset det objekt, der sad foran dig.

Lev dit liv med denne type af intensitet og fokus, og du vil ikke være i stand til at bruge tid på at dvæle i fortiden, fordi du vil være så fokuseret og opsat på nutiden. Plus, vil du opleve en større grad af lykke, fordi du vil blive fuldt inddraget i dit liv.

[Læs: Hvordan til at glemme fortiden og begynde at leve i den nuværende ]

Opret en plan for fremtiden

En anden strategi til at anvende, er at udarbejde en plan for fremtiden, der er så spændende for dig, at du tænker over det nat og dag. Måske har du altid ønsket at gå tilbage til skolen eller endda åbne din egen virksomhed. Måske du ønsker at tilbringe mere tid maleri billeder eller til formål at afslutte din første 5k.

Sommetider mennesker bruger en masse tid i fortiden, simpelthen fordi de ikke har noget at se frem til i morgen. Der er intet at få deres indre motor kører og skabe det drev, som de har brug for at holde gøre fremskridt i deres liv.

Find noget, der ophidser dig og begynde at planlægge det. Sæt dine drømme i bevægelse ved at tage skridt, der får dig et skridt tættere på, hvor du ønsker at være. Tilmeld dig klasser eller købe hvad du har brug for at forfølge dine mål. Bliv virkelig inspireret og motiveret om det liv, der ligger forude.

Fortiden er i fortiden for en grund. Det er meningen for at bo der. Lad det gå og faktisk begynde at leve dit liv. Du har fået så meget mere foran dig, det ville være en skam at spilde det.

[Læs: 5 måder at finde dit formål i livet ]

Aktuelle artikler