Hvordan at markedsføre dig selv som en professionel og få flere jobtilbud

Uanset om du ønsker at arbejde for en anden, eller har din egen virksomhed, og søger efter nye kunder, er nøglen at få den anden person til at indse, at du er den rette person til jobbet. Du skal være i stand til at vise, at du har de færdigheder og drev er nødvendigt for at fuldføre opgaven. Så hvordan kan du gøre det effektivt, når du kun har et par minutter på mest at overbevise dem om dette faktum? Det er, hvor stress kommer i.

Hvordan at markedsføre dig selv som en professionel og få flere jobtilbud

Du prøver at tænke på alle mulige måder at få fat i (og beholde) deres opmærksomhed. Bestemt du er oppe imod nogle hård konkurrence, så du ønsker at skille sig ud, men ikke så meget, at du er skræmmende eller stødende. Du ønsker at være selvhævdende uden at være aggressiv. Der er sådan en fin linje mellem at gøre ikke nok, og gør for meget, så hvordan kan du markedsføre dig selv på en måde, der virker?

Selv om det kan synes næsten umuligt, præsentere dig selv på en måde, der viser din erhvervsaktive værd er faktisk ganske enkel - hvis du ved hvad de skal gøre. Du skal bare nødt til at følge nogle enkle retningslinjer, og snart vil du være at få flere jobtilbud, end du nogensinde troede muligt:

Kjole til den ønskede position

En af de første ting, en person, der potentielt vil ansætte dig kommer til at lægge mærke til, er, hvordan du sætter dig selv sammen. De kommer til at se på din fysiske udseende og gøre en spekulationer om, hvad slags arbejdstager du er.

Hvis du er iført tøj, der er den helt rynket, for eksempel, kan de antage, at du enten mangler motivation eller ikke beskæftiger sig med det billede, du projektet. Ingen af disse er imponerende at nogen ser på dig som en forlængelse af deres image.

På et minimum, kjole til den holdning, at du forsøger at få. Det betyder, at hvis du leder efter et kontor job, vise til anvendelse i det samme tøj, du ville bære at arbejde, hvis du allerede er blevet ansat. Men du kan komme længere frem dressing til den stilling, du ønsker i fremtiden. Så hvis det er den VP position, du vil ned ad vejen, vise dem, at du er prime materiale til det ved at klæde den del nu.

Gå, tale og stå med selvtillid

Der er noget kommanderende om en kvinde, der er sikker på hendes evner. Da hun skildrer, at hun mener, at hun kan gøre jobbet, er du tilbøjelig til at tro hende. Det er målet, du ønsker at stile efter. Lad dem vide, at du er i stand til at gøre, hvad du skal gøre for at hjælpe dem trives.

Når du gå, tale og stå, så gør det fra en styrkeposition ved at holde din kropsholdning lige og opførsel cool. Dit hjerte kan slå en mile et minut, men din kommende arbejdsgiver eller entreprenøren ikke behøver at vide det.

[Læs: 5 bedste selvtillid øvelser ]

Vær høflig og professionel

Når vi beskæftiger os med mennesker, der potentielt kan hjælpe dig med at betale dine regninger, er det ikke tid til at glemme dine manerer. Vær opmærksom på din "behager" og "tak-yous" og det er ikke en dårlig idé at holde din "frue s" og "sir s" derinde så godt.

Ingen ønsker en person der arbejder for dem, der ikke respekterer dem. Hvis du viser, at du er professionelle og høflige hvert skridt af vejen, kan de vælge dig over nogen, der er lidt mere kvalificeret, men ikke så rar.

Portrætfoto dine styrker uden pral om dem

Dette er en af ​​de fine linjer, der kan svært at se. Du ønsker at lade dem vide, at du er mere end i stand til at gøre jobbet, men du ikke ønsker at lyde som om du er prale. Hvordan gør du det?

[Læs: Hvordan til at sælge dig selv uden at være arrogant ]

Det centrale er at forblive ydmyg. Del dine styrker på den enkleste måde og bruge de få ord som muligt, så du ikke tilbøjelig til at pynte på alle. Potentielle arbejdsgivere kan samle op på BS meget hurtigt, og hvis de ikke tillid til, at du er 100% korrekte og troværdige, kan du miste jobbet, før du selv har det.

Også være forsigtig, at du ikke gør det til at lyde som om du egenhændigt reddet verden. De fleste mennesker er kloge nok til at indse, at de fleste ting er et resultat af en holdindsats, så jo mere sandsynligt du er til at kredit dem omkring dig til nogle af dine tidligere succeser, jo bedre vil du komme på tværs af en person, der kan få nogle kredit fra dig ned ad vejen.

Fortæl dem, hvordan du vil løse deres problemer

Selvom du sælger dig selv til dem, hvad de er virkelig leder efter, er, hvordan du kommer til at løse deres problemer. Af denne grund, er du virkelig lyst til at fokusere mere på, hvad du kan gøre for dem at gøre deres liv lettere, ikke hvor meget du vil have jobbet, fordi det er bedre for dig.

Hvis du forsøger at lande et job, forklare, hvordan din træning og evner kan fremme deres virksomhed. Hvis du arbejder for dig selv og er på udkig efter en ny kunde, så lad dem vide, hvordan du agter at forbedre deres livskvalitet enten gennem dine produkter eller tjenester.

Imødekomme deres behov og bekymringer, og du vil sandsynligvis tage et skridt foran din konkurrent.

Være ægte og ærlig

Intet er værre end beskæftiger sig med nogen, der er falsk. Du behøver ikke respekterer dem, du ikke har tillid til dem, og du sikkert ikke ønsker at gøre forretninger med dem.

Når du møde med potentielle arbejdsgivere eller kunder, være så gennemsigtig som du kan. Hvis de spørger dig om dine fejl eller svagheder, indrømmer dem. Mens du sikkert ikke ønsker at spilde dine tarme om alt, hvad du nogensinde har gjort forkert, og drive dem væk, kan de respektere dig mere, når de ser, at du vil indrømme dine korte kommen snarere end forsøge at overbevise dem om, at de don 't eksistere.

Lær at håndtere nej'er

Ikke alle svar, du får, vil være et ja svar, de kan bare ikke være. Selv hvis du er den mest fantastiske person på kloden, betyder det ikke, at du kommer til at få, hvad du ønsker, hver gang du beder om det. Derfor er du nødt til at lære at håndtere det, når tingene ikke ligefrem går din vej.

Den bedste måde at gøre dette på er at se frem til et "nej" svar. Hvorfor? Loven af ​​sandsynlighed siger, at for hver "nej" du hører, er du et skridt tættere på et "ja". Så i stedet for at lade nej'er deflate og presse dig, så tænk på dem som betyder, at dit ja nu er lige rundt om hjørnet.

Må ikke nøjes

Som det gamle ordsprog siger, "nøjes med mindre, og det er præcis, hvad du får." Med andre ord, skal du ikke være så desperate efter at sælge dig selv, at du vil nøjes med mindre end du er faktisk værd.

[Læs: Ti principper for succes ]

Spørg om hvad du vil, fordi hvis du enige om at arbejde for mindre, er du begrænser din fremtidige potentiale. Sure, kan du nødt til at starte ud lavere end hvad du gerne vil, men hvis du har uddannelse og erfaring, der befaler mere, så er du nødt til at stræbe efter at ikke at lade baren få noget lavere end det.

Markedet selv effektivt og arbejdsgivere og klienter vil kæmpe for at få dig på deres hold. Så din eneste problem vil være, hvilke du vil vælge.

Aktuelle artikler