Hvordan man kan stoppe bekymre dig om din alder og begynde at leve

Har du en frygt for numre, der ender i nul - især når de henvise din alder? Er du overbevist om, at din fødselsdag hvert år ikke er noget, der skal fejres, men en dag, der skal foragtes, fordi det betyder, at du er et skridt tættere på din grav?

Hvordan man kan stoppe bekymre dig om din alder og begynde at leve

En masse af betydning er lagt på alder. Når du er yngre, er du nødt til at nå en vis alder-relaterede milepæl, før du er i stand til at køre bil, stemme eller drikke. Efterhånden som du bliver ældre, alder bliver en faktor for, når du har brug for visse medicinske tests, og når du er i stand til at indsamle fordele, så du kan gå på pension.

Men en masse mennesker, alder er noget, der betyder så meget mere. Det er en kraftig påmindelse om drømme efterladt uopfyldte og mål forlod uforrettet. Det er en markør i løbet af livet, en, hvor målstregen kan skræmme den absolutte helvede ud af dig.

Hvordan kan du gå ud over denne frygt for det antal år, du har været i live og faktisk begynde at nyde livet? Når du begynder at stress ud om, hvor mange stearinlys kommer til at være på din kage, bare huske disse tre ting:

# 1 - Du er kun så gammel som du lader dig være

Vi kender alle mennesker, der er tyve endnu handle firs, og omvendt, dem der er firs og handle tyve. Så hvad er alder? En faktuel repræsentation af mængden af ​​tid, du har eksisteret som et menneske - intet mere og intet mindre.

Vi er kun så gammel og så unge som vi lader os være. I stedet for at tænke over, hvad du "burde" eller "burde ikke" gøre på grund af datoen for din fødsel, tænke over, hvad du vil gøre med dit liv. Hvad ophidser dig og får dit blod til at pumpe?

Hvis du ønsker at prøve swing dans, så meld dig til en klasse. Hvis himlen dykning er på listen bucket, træffe foranstaltninger til at gøre det, så du endelig kan krydse det.

Lad ikke alder være en undskyldning for ikke at leve dit liv. Vælg at være den person, der går, hvor andre frygter at gå. Lad dig leve, hvordan du ønsker at leve og ikke tillader dig selv at blive fanget i de samfundsmæssige normer for, hvad de føler din alder repræsenterer.

# 2 - Bekymrende vil gøre absolut intet for at stoppe aldringsprocessen

Er bekymrende vil gøre uret stoppe? Vil det holde dig den alder, du er nu fra i dag indtil evigheden? Beklager, men det er ikke sandsynligt.

Desuden er der ingen måde, at bekymrende vil stoppe nogen større fremtidig begivenhed, der kan forårsage sorg, ubehag eller smerte. Det er ikke til at forhindre noget, ændre noget eller reparere noget.

Faktisk kan bekymre faktisk fremskynde aldringsprocessen. Det øger dit stressniveau niveauer, hvilket åbner din krop og sind op til en hel verden af sundhedsmæssige lidelser. Det får dig til at sidde på sidelinjen og se livet passere dig ved i modsætning til at hoppe ind i spillet og score det vindende touchdown.

Så næste gang du finde dig selv bekymret til det punkt, hvor det er generende, minder din indre worrywart at du hovedsageligt spilder din tid og energi på ting, du ikke har nogen kontrol over. Den mest du kan gøre er plan til bedste evne, og så lade kortene falder, hvor de kan.

# 3 - Aldring er ikke altid en dårlig ting

Mens nogle mennesker se stadig ældre med frygt og foragt, andre faktisk se frem til at få noget tid i denne verden under deres bælte. Det kan være svært at tro, men det er sandt.

En masse mennesker er klar over, at jo flere livserfaringer du har, jo klogere bliver du. Du regne ud, hvordan du får, hvor du ønsker at være, og erhverve de tricks og viden til at få dig der.

Denne proces kræver fremme i alder. Det indebærer at bruge timer, dage, uger, måneder og år perfektionere dine evner og honing dine styrker. Det indebærer at tage sig tid til at lære dine svagheder og finde måder at arbejde omkring dem.

Måske en af de største fordele af befolkningens aldring at lære, hvem du er og hvad du vil have ud af livet. Du får selvtillid når du begynder at endelig indser, at ingen bestemmer din skæbne, men du. Du bruger mindre tid på at bekymre sig om hvad andre tænker og mere tid på at forbedre, hvad du synes om dig selv.

Med hver dag der går, vi alle får en dag mere ældre. Det er en kendsgerning. Men der er ting du kan gøre for at minimere de skader, der følger med at have "uforholdsmæssigt store fødselsdage". Her er blot et par af dem:

  • Kom i regelmæssig fysisk træning. Formål at engagere sig i en form for hjerte-kar-aktivitet for 30-60 minutter de fleste af ugens dage. Dette vil holde din krop stærk, dit immunforsvar kører effektivt og dit stressniveau i skak. Det er også øger odds at du opretholde en sund vægt, som vil reducere din risiko for alvorlige sygdomme, der kan enten forkorte din tid på jorden, eller på et minimum, din livskvalitet true.
  • Spis næringsrigt. Ligesom ordentlig øvelse kan holde dig i form, så også kan spise fødevarer, der er godt for din krop. Nøglen er at vælge fødevarer, der er mere naturlig og mindre behandles. Vælg frugt, grøntsager, magert protein og komplekse kulhydrater end sukkerholdige og stærkt forarbejdede fødevarer, da de ikke er gode for dig på alle. Disse typer af fødevarer kan opflamme dine celler, hvilket åbner dem op til sygdom og sygdom. De reducerer også effektiviteten af ​​dit immunforsvar, hvilket gør det sværere at bekæmpe off enhver fejl eller virus kan være at gå rundt.
  • Styre din stress. Jo mere du er i stand til at gå med strømmen og bare lade livet ske uden hele tiden at holder øje med det, jo længere du vil sandsynligvis leve. En undersøgelse viste, at mennesker, der har lidt højere stress levede i gennemsnit syv år mindre end folk, der formåede deres stressniveau. Når du føler at du har fået nok med alt, livet har kastet på dig, finde en måde at lade den frustration, angst og bekymring ud. Tag en tur, meditere, chatte med en ven eller find en terapeut, der kan give dig ideer til, hvordan man kan håndtere.
  • Udfordring dit sind. En af de største bekymringer modningen kan bevare skarpheden af dit sind. Du kan bekymre, at du kommer til at få glemsomme, eller at du kommer til at miste din mentale skarphed. En måde at begrænse eventuelle aldersrelaterede hjernens aktivitet spørgsmål er til stadighed udfordre dit sind. Lære nye ting at holde det beskæftiget og fungerer korrekt. Spille spil, der kræver strategi, så du er konstant fremme mentalt.

Aldring er uundgåelig, men at blive gammel er valgfrit. Være ung og fuld af bor eller være gammel og klar til at dø. Valget er dit.

[Læs: Sådan får bedre med alderen ]

Aktuelle artikler