Hvordan til at acceptere og godkende af dig selv

Lad os se det i øjnene, når det kommer til selv-godkendelse og acceptere os selv som vi er, kan vi alle give os selv en temmelig hård tid. I dagens moderne mixed up verden, kan vi finde os med så mange roller at spille og forventninger at leve op til, at det er kun naturligt, at vi til tider kan blive offer for selvstændige tvivl og snart bliver vores egne værre kritikere.

Hvordan til at acceptere og godkende af dig selv

En god peptalk med os selv en gang imellem er ikke en dårlig ting, og der er masser af store ressourcer til rådighed i dag informere os hvordan vi kan forbedre områder af vores liv, hvor vi føler, at der er en ubalance.

Den ulejlighed begynder, når vi tager det for langt. Når dette sker, kan vi miste perspektiv og gøre os tror, ​​vi er en dårlig forælder, en fattig ven eller vi er for tykke, for tynde, for dette og også det.

Vi har ikke længere elsker os selv og begynder at miste en følelse af vores egen selvværd.

Denne selv-sabotage kan snart trænge ind i alle områder af vores liv, fra vores arbejdsliv til vores personlige relationer, helt frem til, hvordan vi opfatter, hvad andre mennesker tænker om os, og det kan være meget skadeligt.

Problemet er, at når vi begynder at manglende værdi i os selv, vi har en tendens til at søge vores selvværd og godkendelse fra andre, eller i nogle tilfælde, erhvervelse af materielle genstande.

Men sandheden er, at uanset hvor meget godkendelse, vi får fra eksterne kilder, medmindre vi værdsætter os selv, vil vi aldrig være lykkelig.

Hvorfor vi søge om godkendelse

Så hvordan gør det alle arbejde, hvorfor skal vi søge godkendelse i første omgang?

Tja, godkendelse er faktisk en af ​​de stærkeste menneskelige behov, noget, der har fået os fremad, da den tid, vi blev født.

Tænk over det, som børn vi søgte godkendelse og kærlighed vores forældre, i skolen, vi sandsynligvis søgt godkendelse og ros af vores lærere, og som vi modnes vi søger godkendelse og validering fra andre kilder, vores venner, kære eller ægtefæller.

Der er intet galt med dette, vi alle ønsker at føle kærlighed, men først skal vi have godkendelse fra os selv, da dette er det fundament, som selvaccept er baseret på.

Uden den kan vi blive fanget i en ond cirkel af afhængighed af andre, for evigt følelsen af, at vi ikke er værdige.

Det var Mark Twain, der sagde "En mand kan ikke være behageligt uden hans egen godkendelse."   Og han kunne ikke have været mere rigtigt.

Til bevis på dette i moderne tider du bare nødt til at se på de tragiske liv (og døde) af nogle berømte mennesker. De kunne ikke leve op til deres super menneskelige mediebillede og derfor på en måde følte, at de havde undladt eller var uværdigt. De har aldrig troet, de var godt nok.

De mistede deres følelse af selvværd.

Er du virkelig så slemt?

Så hvad er det, at du ikke kan lide ved dig selv?

Okay, så det kunne være et element i din fysiske udseende eller en bestemt adfærd eller noget mindre håndgribeligt, hvilket gør du føler dig dårligt om dig selv.

Nu tænker nogen, du virkelig gerne, en bedste ven eller en partner. Hvad er det ved dem, at du virkelig elsker? Chancer er det er ikke noget at gøre med deres fysiske fremtoning, eller hvis de er en stor danser eller ej.

Du elsker dem for hvem de er vorter n alle.

Du elsker ikke dem, fordi de er perfekte, du elsker deres ufuldkommenheder også.

Så nu har vi fået at ud af den måde, lad os begynde processen.

Vær tro mod dig selv og ikke bekymre sig om hvad andre tænker

Det kan nogle gange tage modet til at være, hvem vi virkelig er, til at afsløre os selv til verden. Vi kan være op mod sociale normer eller kan have familiemæssige forpligtelser som stopper os fra at være vores sande selv.

Men i de fleste tilfælde er det ikke rigtig andres skyld, at vi ikke bliver det bedste, vi kan være, er det ned til os.

Det er vores opfattelse af, hvad andre mennesker kan eller ikke kan tænke, som er skyld i ulykken.

Når vi ikke godkender af os selv, vi starter anden gætte, hvad andre tænker, når de i virkeligheden folk kunne tænke det modsatte, eller, eller i nogle tilfælde slet ikke.

Så ikke blive afskrækket af hvad andre mennesker tænker. Du har virkelig lidt at frygte.

Vi er nødt til at acceptere, hvem vi er og lever vores liv på formålet ellers hvad er pointen?

En masse af os skjuler vores sande selv under den ydre persona vi projekt. Nogle af os kan synes at have den perfekte krop, bil, mand, hus, børn og job, uanset hvad.

Men medmindre vi virkelig har accepteret og godkendt af os selv, er det usandsynligt, at vi er glade.

Hvorfor? Fordi vi lever på en løgn og en andens version af, hvordan vi skal tænke, se, opfører sig, eller føle.

Må ikke tjene din egen misbilligelse

Medmindre du godkender dig selv, du kommer til at begynde at kigge til andre for godkendelse og at der vil gøre dig til et folk pleaser, der har sit eget sæt af problemer. Vil du virkelig ønsker at være en push slut?

Nej, jeg tror det ikke.

Vi har alle sikkert aftalt med nogen til at være høflig, når i virkeligheden vi ikke enige med dem overhovedet, måske vi ønskede at holde fred, eller situationen bare ikke kalde det.

Men hvordan vi føler bagefter? Temmelig ubehageligt Jeg kan forestille mig.

Okay, behøver du ikke at starte en krig, men hvis du ikke er enig med noget, bare sige det, eller høfligt udtrække dig selv fra situationen eller samtale.

Husk, at det koster os følelsesmæssigt at gå imod vores etik.

Har en tænke over, hvad dine kerneværdier er, og ikke blive overtalt af andre folks meninger eller kerneværdier og indser, at vi er alle forskellige.

Det betyder ikke, at andre mennesker er "dårlige", bare fordi de ikke holde de samme værdier som dig, ingen har fuldstændig ens værdier og overbevisninger på alle områder.

Når du går mod dine indre værdier du optjener din egen misbilligelse.

Dette er ikke en god ting.

Forestil dig at være fri

Forestil dig, hvis du ikke længere nødt til at bekymre sig om, hvad andre syntes og var bare gratis at tro og føle og gøre som du vil? Du behøver ikke længere nødt til at passe ind med andre folks forventninger til, hvem du skal være? Ville det ikke være befriende?

Tja, du kan.

Sure, kan nogle mennesker ikke kan lide dig for det, men din egen selvstændige godkendelse er yderst vigtigt at dit velbefindende, og folk, der elsker og værdsætter du vil genkende dette.

Der er selvfølgelig en stor forskel mellem at være hensynsløs over for andre og være dig selv, og jeg er ikke fortaler, at du gør som du vil på bekostning af andre folks følelser.

Men en vanvittige ting sker, når du begynder at godkende og acceptere dig selv, du begynder at være mere godkendelse og accept af andre mennesker også.

Det er en win win situation.

Bryd den onde cirkel

Du kan ikke kontrollere andre folks opfattelse af dig.

Hvis du holder på at gå på kompromis dig selv på denne måde til sidst du vil ophøre med at eksistere. Du vil ikke have en mening, og folk vil ikke respektere dig, det stik modsatte af, hvad du ønskede at ske.

I stedet vil folk blive brugt til at behandle dig på en bestemt måde, og jo mere de behandler dig som hvis din mening ikke tæller, eller dine følelser gør ikke noget, jo mindre du vil godkende dig selv.

Det er virkelig en ond cirkel, som du har brug for at bryde nu.

Start stå op for dig selv, husk din mening og følelser er lige så gyldig som enhver andens.

Fjern de mentale vejspærringer

Du er nødt til at forstå, at indtil du godkender dig selv, kan du ikke komme videre i enhver retning. Du vil blive blokerer din indsats, fordi du altid søger perfektion, i dit sind du ikke er god nok, indtil nogen fortæller dig, at du er.

Du er nødt til at godkende dig selv præcis som du er, lige nu. Ikke senere ned på linjen på nogle selvdefinerede punkt, som aldrig vil materialisere.

Du kan ikke stole på andre mennesker eller eksterne faktorer til at gøre dette for dig, ellers vil du altid være følelsesmæssigt sårbar. Der vil altid være en sprække i din rustning, fordi du lader ting, du har ingen kontrol over, kontrollere dig. Dette er, hvordan vi bliver trængende.

Og trængende mennesker er åbne for misbrug.

Må ikke få mig forkert, ekstern godkendelse giver os ekstra validering, og det er fantastisk at modtage, men ikke afhænger af det.

Sætter pris på processen

Selvaccept er en trinvis proces, og det kommer ved først at indrømme over for os selv, at vi er værdige. Du behøver ikke at gå rundt chanting "Jeg er værdig«, men selvfølgelig kan du.

I stedet skal du bare nødt til at anerkende de fantastiske kvaliteter, du allerede har, og ikke kun det, ære dig selv og begynde at behandle dig selv med omhu.

Har nogle respekt for dig selv.

Der er intet galt med selv-validering følelsen godt om dig selv er en stor ting.

Du er nødt til at anerkende og belønne dig selv for dine resultater, og hvem du er, fordi ingen andre vil gøre det for dig.

Hvis du virkelig kommer fra et sted af selvværd, så du behøver ikke bekymre dig om at komme på tværs som arrogant eller en hot shot, da disse mennesker er faktisk meget usikker og har ingen selvværd.

Snart selv-godkendelse og accept vil være naturligt, vil du ikke engang behøver at tænke over det.

Og ved at elske dig selv, som er ved den måde, hvad det er, vil du være fri til virkelig at elske andre.

Dens gang du begyndte at lave din egen lykke og ikke stole på andre. Husk, at det hele kommer indefra, så hvis du ønsker at blive respekteret af andre, respektere dig selv. Hvis du ønsker at blive elsket af andre, elske dig selv.

Forkæl dig selv, som du ønsker andre skal behandle dig. Virkelig, det fungerer.

Aktuelle artikler