Hvordan til at bekæmpe ensomhed - 8 tips

Du kan leve i den smukkeste by og føler tom. Og også, kan du være omgivet af millioner af forskellige mennesker, og stadig føler sig ensomme. Ensomhed er en sindstilstand, men i samme tid, bør du ikke føle sig alene, hvis du kan lide den person, du er alene med, og dermed betyder selv.

Hvordan til at bekæmpe ensomhed og # 8211; 8 tips

Først og fremmest, lad mig fortælle dig, at du ikke er alene, fordi der er millioner af mennesker, der kæmper ensomhed hver dag. Gode ​​nyheder er, at det er helt normalt at føle sig ensom fra tid til anden. Efter at have boet på Manhattan i et år, kan jeg ærligt sige, at være omgivet af millioner af mennesker til tider kan endda gøre det sværere, når du kæmper ensomhed, fordi selvom du skal være det bedre, du eller anden måde ender med at føle endnu værre. I løbet af dette år, er her nogle gode tips, som hjalp mig slå min ensomhed følelse og komme videre med mit liv.

1.. Find en ny hobby

Find en ny hobby, der vil tiltrække nye mennesker i dit liv, såsom dans, madlavning klasse, yoga eller gymnastik. Uanset hvad din særlige interesse er, at der skal være en vis aktivitet i denne verden du altid ønsket at prøve, men aldrig haft tid. Nå, nu er det tid, nu er bedre end aldrig, så hop ind i denne træningsdragt og hovedet til den nærmeste gym.

2.. Læs en ny bog

Læs nye typer af bøger og opdage forskellige verdener. Du vil lære så meget fra de bøger, der vil motivere dig til at tænke mere, handle mere og tage dit liv i dine egne hænder. Aldrig være bange for, at tid brugt læsning vil være tid spildt.

3.. Skriv

Pen er din bedste ven, når du er ensom. Bare tage et stykke papir og udtrykke dig i form af digtet, tegning eller checkliste. Uanset hvad får dig i gang. Når du har det hele skrevet ned, vil det være meget lettere at indse, at være ensom er indre tilstand af at være og egentlig ikke afhænge af, hvor mange mennesker, vi er omgivet af, men mere hvor mange interessante samtaler vi har med os selv.

4.. Gå ud og udforske nye steder

Ensomhed forsvinder, når vi rejser. Hvis du har mulighed for at opleve en ny by, landsby eller nye kulturer, sædvaner og traditioner, vil du ikke have tid til selv tænke føler dig ensom, endsige være ensom.

5.. Lav en udfordring for dig selv

Noget du altid ønsket at gøre, men havde frygt eller tvivl om det. I dag er den første dag i resten af ​​dit liv og hvorfor ikke står over for en frygt og overvinde det? Du vil føle sig så meget bedre og ensomhed vil forsvinde af sig selv.

6.. Chokoladekage

Stadig feeing ensom? Hvordan omkring behandle dig selv til, at store chokoladekage du har drømt om de sidste par dage. Jeg vil vædde på, at varm sludder vil bringe et smil på dit ansigt i det mindste for en tid. Du kan finde nogle gode opskrifter i dig Queen - din favorit magasin.

7.. Sætte et smil på en andens ansigt

Sætte et smil på en andens ansigt, og du vil lysne op så godt. Det virker så godt, at jeg praktiserer det på daglig baser, ikke kun når jeg føler mig ensom.

8.. Igen med dine venner og familie

Nogle gange dine forældre vil vide, hvordan man skal behandle dig og hjælpe dig bedre, at du kan hjælpe dig selv.

Aktuelle artikler