Hvordan til at bygge selvdisciplin

Hvad betyder det, når nogen er disciplineret, og hvorfor vi alle ønsker at være selv disciplineret så dårligt? Det betyder at have den tankegang, energi og motivation til at fortsætte med dine mål, på trods af de problemer, der kan og vil dukke op.

Hvordan til at bygge selvdisciplin

Det har en tæt sammenhæng til den viljestyrke, der hjælper os, når vi står over for en udfordring. Skulle du spiser den lækre stykke chokolade kage, mens på en diæt? Bør du tjekke dine Facebook 10 gange, mens du er på arbejde? Skulle du gå til gymnastik, når du føler at du ønsker at slappe af og se tv-shows? Disse er alle spørgsmål, der afgør, hvorvidt du besidder selvdisciplin.

Vi har alle indre impulser, der fortæller os, hvis vi gør noget eller ej, men problemet er, når du føler skyldfølelse efter at gøre det. Det er et sikkert tegn på at noget ikke fungerer så godt mellem dig og dit sind.

Stephen R. Covey skrev engang: "The udisciplineret er slaver stemninger, lyster og lidenskaber." Hvis dette er tilfældet med dig, så lad mig forsikre dig, at du har intet at bekymre sig om, fordi de fleste mennesker lider af tøven, manglende fokus og dovenskab. Det gode er, at du har magt til at ændre det.

At have selvdisciplin betyder, at du handler ud fra din hjerne, ikke din mave. For at gøre det klarere, hvis du har lyst til en lur i dit kontor, vil din hjerne fortæller dig, at det ikke er en god ide, og du bør ikke gøre det. På den anden side, hvis du ikke er disciplineret kan du lige så godt tænke: Hvad fanden, kunne jeg lige så godt tage en lur. Og så gør det og føle sig skyldig bagefter for ikke at afslutte arbejdet i tide.

Stige over dine nuværende følelser

Du er nødt til at lære at stige over dine nuværende følelser, når du ved, at du virkelig har brug for at gøre noget. Det er let sagt end gjort, jeg ved det, men én ting kan hjælpe dig en masse. Du skal være klar over dine opgaver og være opmærksom på dine deadlines, der vil hjælpe dig med at bevare fokus og ikke vandre rundt.

Nedskriv dine mål hver dag

Nedskrivning mål hver dag og tænke på dem, vil hjælpe dig med at holde på sporet. Du skal kende din mission. Klar skrift fører til at tænke klart. Og klar tænkning bringer dig mere disciplin.

Du skal også være mere opmærksom på den nøjagtige situation, hvor negativ adfærd opstår. Hvis du gør dette ofte vil du lære at forhindre det, fordi næste gang du føler strømmen af ​​disciplin bevæger sig mod dig, vil du reagere i tide og stoppe det.

Har venner omkring dig

Har venner omkring dig, der kender dit problem, og fortælle dem at lejlighedsvis minde dig om dine mål, give dig nogle modet og hjælpe dig styrke dit engagement, når du føler lavt.

Arbejd på dine svagheder

Arbejd på dine svagheder, som du ved, du besidder, såsom svaghed for chokolade under bremsen på arbejdspladsen. Næste gang du har en pause, bringe fra nogle granola bar fra hjemmet, så din chokolade trang ville ikke være så stærke. Ting som der virkelig arbejde.

Vær konsekvent

Du er nødt til at fortsætte med at opbygge selvdisciplin. Det er ikke en let opgave, men det er værd at ærgrelser. Det vil betale sig i det lange løb, og du vil sætte pris på dig selv mere, og som et resultat andre vil respektere dig mere så godt.

Og husk: "Prisen på disciplin er altid mindre end den smerte beklagelse"

Aktuelle artikler