Hvordan til at mestre small talk

Nogle mennesker kan ikke lide det, nogle har det i posen. Men, men du kan føle om det - det er uundgåeligt! Faktisk kan det hjælpe dig i mange dele af dit liv, ligesom med din karriere eller dating. Lær at mestre kunsten at small talk!

Hvordan til at mestre small talk

Her er den første ting du nødt til at forstå om small talk - det handler i virkeligheden ikke om, hvad du siger, det handler om, hvordan du gør den anden person føler.

Normalt disse kort lidt samtaler, vi anser for small talk er i virkeligheden temmelig meningsløst.

Du sjældent udveksle vigtige oplysninger. Det ville være mere korrekt at betragte dem som en slags introduktion til en egentlig samtale, hvilket vil kun ske, hvis den anden person følte sig tilpas lille snak med dig.

Nu ikke alle er naturligt på small talk. Sure det virker forholdsvis nemt i teorien. Det er bare chatter, right? Tja, faktisk, de fleste mennesker får temmelig viklet op, mens 'bare chatter "med nogen for første gang - især når det er vigtigt at gøre et godt første indtryk. Og det er næsten altid tilfældet, uanset om du taler med en potentiel dato, din knuse eller netværk.

Det er for nemt at få nervøs hvad du siger, hvad slags indtryk, du laver og stress om, hvad den anden person tænker. Være positiv, modtagelig og interessant plus gør det synes som om du gør det hele uden besvær - vejen hårdere! Men heldigvis, det er noget du kan arbejde på! Her er et par måder til helt mestrer small talk!

1.. Være interesseret> være interessant

Eller i det mindste så meget. Folk får ofte et sidespor fra at være en god taler ved deres ønske om at gøre en awesome første indtryk. I stedet for at bekymre sig om, hvorvidt du lyder interessant eller fortryllende nok fokus mere af din opmærksomhed på din lytter færdigheder.

Aktiv lytning, smilende og ligne du interesserer sig for hvad du hører lige så meget som du gerne tale er nøglen til at beherske small talk. Det ser receptiv og åben som kommer til at gøre den anden person føler sig godt tilpas. Og med det, vil du føle mindre urolig over det hele.

Også, det er vigtigt at huske navnet på den person, du taler om, og bruge det i løbet af samtalen (moderat naturligvis). Det hjælper virkelig at danne en tættere kontakt mellem dig og dem.

Men vi ved alle, det er ikke let. Jeg fik for eksempel aldrig huske navne. Det eneste, jeg kan huske, når møde en ny person, er mit eget navn! Dette sker for masser af mennesker, som regel fordi vi fokuserer på, hvad vi vil sige næste og ikke rigtig lytter når nogen indføre selv.

"Jeg kan ikke huske nogen navn. Hvorfor tror du, den "dahling 'ting i gang" -? Eva Gabor

2.. Være reel

At være ægte og ikke forsøger at virke klogere eller sjovere end du rent faktisk er, er meget vigtigt. Det kan være besværligt nok til at prøve og holde en samtale med en ny person, uden at sætte på en handling!

Hvis du ikke forstår noget - spørg. Hvis du ikke ved, hvad personen betød igen, høfligt bede dem om at afklare. Det er helt fint at gøre. Nu, hvor jeg tænker over det, jeg har været skyldig i nikke og håber jeg ikke var stillet et spørgsmål, flere gange end jeg kan tælle! Og det som vi alle ved kan føre til en fuldstændig fiasko - helt unødvendigt.

3.. Ask & svar

For eksempel - en fyr kommer op til dig, lad os sige, i en bar. Normalt, hvis han er den, der nærmede dig, vil de fleste af, hvad du vil tale om fra det øjeblik kredser omkring dig. Da han er den ene kommer op til dig, det er kun naturligt for ham at stille de spørgsmål og vise interesser. Men hvis det er en (lille) tale, du ønsker at deltage i, jeg mener, hvis du grave denne fyr - det skal være en tovejs samtale. Du er velkommen til at stille nogle spørgsmål selv.

4.. Få et fingerpeg

Hvis du betaler nok opmærksom på, hvad den anden person siger, deres kropssprog, ansigtsudtryk og læse mellem linjerne en lille smule, vil det hjælpe dig med at få dem hurtigere. Du vil være i stand til at få et fingerpeg om, hvad de er behagelige at tale om, hvad der gør dem utilpas eller urolig og så videre... Alt dette vil helt sikkert hjælpe dig med at gøre small talk!

Aktuelle artikler