Hvorfor bestille mad, når du kan gøre det derhjemme?

Spise ud hele tiden er ikke alt, det er revnet op til at være. Og selv om det ser ud som det ville være dejligt at give afkald madlavning helt og bestille ud hver aften i ugen, ville du virkelig glip af nogle store muligheder, hvis du tænder dit køkken skilt fra 'Open' til 'Lukket'.

Hvorfor bestille mad, når du kan gøre det derhjemme?

Fødevarer spreder lykke

Hvem kan ikke se en buffet tabel med alle deres foretrukne fæstnelse og smil fra øre til øre? Sure, kan du være lidt bekymret for, om du vil stoppe dig fra at spise for meget, men inde du savler på udsigten til, at der lækker ser maden er ved at være klar til at røre dine læber.

Vores conditioning for at korrelere de ting, vi spiser med at gøre os godt starter meget ung. Du kunne argumentere for, at amning er den første mulighed for at blande mad og følelser, da det hjælper korrelerer mad med kærlighed, men realistisk set, det går på og på lang tid efter det.

Da du var ked af det, måske din mor ville give dig en cookie, så du følte bedre. Eller når du faldt af cyklen og flået dit knæ, det var ikke noget, at en ispind ikke kunne hjælpe. Fødevarer bruges som et band støtte for de fleste noget, der fattes børn, som de vokser op.

Og, mad tabeller er hjørnestenene i familiesammenkomster og ferie festlighederne. De er, hvor du deler historier og latter og skabe gode minder. Forestil dig, hvis du dukkede op til dine forældre til ferien, og der var ingen mad i huset. Ville det ikke bare gøre dit hoved spin?

Madlavning inspirerer til kreativitet

Selv den mest uerfarne kok bliver en udspekuleret kemiker i køkkenet fra tid til anden. Du starter blande smag og krydderier for at se, hvad du kommer op med. Du eksperimentere med smag og teksturer til at skabe retter, der opfylder på flere måder end én.

Køkkenet er et sted, at du kan slippe dine kreative safter uden at bekymre dig om at skrue op for dårlig. Hvis du ødelægge et måltid, og hvad så? Det er ikke enden af ​​verden. Du skal bare ringe til pizza sted, og du vil have en lækker middag i tyve til tredive minutter. Intet tabt.

Selvfølgelig følger nogle mennesker opskrifter, som er fantastisk. Hvis det er dig så mere magt til dig. Men, er det ikke fantastisk, når du kan fjerne de begrænsninger og venture, hvor ingen har turdet før for at skabe en lækker mesterværk, kan du ringe til din helt egen?

Det er altid lavet din vej

Når du går ud, kan du ikke altid få, hvad du ønsker. Måske restauranten ikke giver mulighed for erstatninger eller måske de ikke har den ene ting, du er sulten efter.

Men hvis du tilberede dine måltider derhjemme, behøver du ikke at bekymre dig om, at fordi du er den ene i afgift. Du kan gøre hvad du vil, men du vil have det.

Sure, kan du tage andre familie medlems udtalelser i betragtning, hvis du ønsker det. Men du kan også fortælle dem til at spise, hvad du gør, eller vise dem venligst til jordnøddesmør og gelé.

Så hvis du ikke kan lide svampe, lad dem væk. Hvis du vil have ekstra jalapenos, sætte dem i. Vil en ekstra hjælpende? Gå efter det. Du klarede det. Det er din.

Det er billigere

Hvis man ser på den gennemsnitlige restaurant måltid, er du nødt til at betale alt fra 10€ til 25€ eller mere pr person. Og, det er bare måltidet. Der ikke tager i betragtning, hvis du sultende og ønsker en appetitvækker, eller hvis du har brug for at tilfredsstille din søde tand med en dessert.

Tag en familie på fire, og du nemt kommer til at tilbringe 40€ -75€. Smide nogle drinks derinde og regningen kan eksplodere i store nok mængder til at brødføde flere sultende børn et eller andet sted i verden.

Men hvis du køber din mad i supermarkedet og gøre det selv, så tænk på hvor langt, at samme mængde penge vil gå. Du kan nemt få to, tre eller fire måltider ud af, hvad det normalt ville koste dig for én måltid ud.

Det er endda dyrt, hvis du stopper ved fastfood leddene. Det plejede at være, at du kunne få en værdi måltid for blot et par bukke. Nu er det koster dig mere i retning af 5€ -10€ stykket. Ikke lide, det er en enorm mængde penge, men hvis stopper for en hurtig frokost eller middag er en vane for dig, går det til at tilføje op.

Din talje vil takke dig

Hvis du ser hvad du spiser og forsøger at træffe sundere valg, spise ude kan nemt sætte dig i kalorie farezonen. Du er fristet af alle de dufte og seværdigheder i fødevarer og desserter, der klart vil tilføje inches til din talje.

Selv hvis du har viljestyrke til at træffe et sundt valg, kan du ikke sikre, at det er kogt på en måde, der er så lavt fedtindhold som du ønsker. Ofte er der skjulte olier eller fede dressinger, som du ikke klar over, indtil maden er sat ned foran dig. Og hvis du er som de fleste mennesker, du bare spise det på den måde og ikke sige et ord.

Forsøger at vælge sunde og nærende fødevarer er svært nok, når du er hjemme. Men når du spiser ude er det endnu sværere. Det er ligesom du se det som en fest, og ikke, som altid fortjener en særlig oplevelse?

Sure, det er dejligt hver gang i et stykke tid til at gå ud og lade en anden gøre den madlavning og oprydning. Men det er også rart at forberede et hjem kogte måltid nøjagtigt til din smag og samtidig skabe minder, du og din familie vil værne for en levetid.

Hvis du vil have det bedste af begge verdener, så lad dine børn lave mad til dig hver dag og igen. Det, jeg kan forsikre dig, vil være en oplevelse du sent vil glemme.

Aktuelle artikler