Hvorfor børn er gladere - og hvordan du kan være for

Har du nogensinde bemærket, at børnene har glæde ned pat? De tilbringer størstedelen af ​​deres dage griner, smiler og bare nyde livet. Ville det ikke være fantastisk at så glad over livet igen? Den gode nyhed er, at du kan.

Hvorfor børn er gladere - og hvordan du kan være for

Det kan være svært at forestille sig, fordi, trods alt, vi som voksne har et ansvar, at børn ikke har. Vi er nødt til at gå på arbejde for at tjene til livets ophold, så vores familier er taget sig af. Vi kender ting om den mørkere side af verden, at de ikke, så det er forståeligt, at vi ville have lidt mere bekymring, bekymring eller frygt, end dem, right?

Mens alt dette er sandt det betyder ikke, at du er nødt til at leve et liv i frygt og fortvivlelse. I virkeligheden, hvis man vedtager et par "barnlige" adfærd vil du have det samme niveau af lykke, som dem.

Hvad er de?

Fuldt ud at engagere livet

Når du gør noget - at gøre det helt. Må ikke give det bare et stykke af din opmærksomhed, give det hele. Hvis du ser et barn gør de fleste noget, du vil se, at de er meget dygtige til dette. De fokuserer så helt på, hvad de laver, at det ofte er svært at bryde deres koncentration og få deres opmærksomhed.

Som voksne, vi bruger en masse tid på at forsøge at multi-opgave. Vi har tyve ting, vi ønsker at få gjort i dag, så vi gør to, tre eller fem af dem på et tidspunkt i et forsøg på at fuldføre dem. Mens der skal arbejde i teorien, som regel vil du opdage, at du får mindre gjort, og hvad er færdig er ofte en shotty job.

Forpligte sig til at blive fuldt involveret i, hvad du laver. Læg ned din telefon, tænd for TV og radio, og bare gøre det én ting. Det kan være slags forfriskende at skære nogle af baggrundsstøj og giver dit sind en pause fra at gå i flere retninger på samme tid.

Lad fortiden i fortiden

Det er svært at være glad, når tidligere begivenheder eller situationer hjemsøge din nuværende. Måske du sagde eller gjorde noget, du fortryder, eller du har undladt at gribe ind, når du skal have. Så du slå dig op dag efter dag, ikke at lade gå, fordi du føler at du har brug for at straffe dig selv og minde dig selv, at du har undladt.

Børn gør ikke dette til sig selv. I virkeligheden er ikke kun de synes at have evnen til at glemme alt om i går, de ofte glemmer, hvad der skete for fem minutter siden.

Sure, behøver du ikke ønsker at give slip på ting uden at lære af dem. Så vælg ud lektion og derefter sat i på hylden i din hukommelse bank. Lad det begynde at samle støv, fordi du har taget, hvad du har brug for fra det og nu er det tid til at gå på. Det er gjort sit job, så lad det gå.

[Læs: Hvordan at flytte forbi jeres kampe - Lige i lykke ]

Må ikke bekymre sig om fremtiden

Ligesom fortiden synes at mangle væsentlig betydning for børn, så også gør i fremtiden. Sure, kan de se frem til nogle sjove begivenhed, der er planlagt, men de behøver ikke bekymre sig om ting som voksne ofte gør. De er ikke fast i deres egen lille sind spil "Hvad nu hvis?"

Ja, som en voksen du have en vis mængde af fokus på fremtiden. Du ønsker at sikre, at du og din familie er indstillet økonomisk, at du har et tag over hovedet og mad i maven på alle tidspunkter. Men du kan gøre det uden at bekymre sig om det.

Nøglen til at se frem til fremtiden i stedet for at bruge en masse tid på bekymre sig om det er at skabe en plan og derefter køre den. Du er nødt til at beslutte, hvad det er, du skal gøre for sikkerhed og tryghed, og du gør det. Du behøver ikke bare sidde og bekymre sig om det og håber noget slemt sker, fordi det gør noget nyttigt for dig.

Bare vær dig selv

Børn har en stor evne til at være hvem de er, uanset hvem der ser. Det er fremgår af antallet af gange, du ser dem gå med en underlig skridt, bare fordi det er sjovt, eller hoppe rundt som en sindssyg dyr, fordi de er glade for.

Kan du forestille dig selv at reagere på tingene på den måde, du vil i stedet for den måde, du føler, du skal? Hvad stopper dig? Så hvad andre måske synes, du er et strejf af vanvittigt, hvis du skrige af spænding, når noget positivt sker, eller gøre en glad dans, når du føler dig svimmel? Sandheden er, at de sandsynligvis vil faktisk misunder dig for at være, hvem du er, og ønske, at de var i stand til at gøre det samme.

Lad dig reagere på livet den måde, du ønsker at svare. Må ikke bekymre dig om andre folks fortolkninger af dig. Bare vær dig selv, og du vil blive meget gladere.

[Læs: Hvordan at gøre alle dine tanker og følelser positive ]

Sig hvad der er på dit sind

Ja, denne ene formentlig komme med en lille ansvarsfraskrivelse. Børn er kendt for at sige nogle ting, der er sandsynligvis bedre usagt. Det er ikke fordi de betyder at være sårende, det er bare, at de ikke altid er klar over konsekvenserne af ord.

Men der er stadig en lektie at lære her. Den store ting om at tale til et barn er, at du altid ved, hvor du står med dem. De kommer til at sige det, som det er, om du ønsker at høre det eller ej.

Selvfølgelig, er du sandsynligvis vil ønsker at udøve mere takt end de fleste børn gør for at skåne en andens følelser, hvis du har brug for at sige noget, de ikke ønsker at høre, men det vigtigste er at være ærlig. Hvis en, du holder sårer dig, så lad dem vide. Og på den modsatte side af hegnet, hvis nogen andre gør noget, der gør dig glad, så lad dem vide, at også.

Det kan være så simpelt som at betale andres komplimenter, når de kommer til at tænke. Det kan føles lidt ubehageligt i starten, fordi du risikerer pinligt selv, men når du se smilet kommer på tværs af dit ansigt, vil det blive vanedannende, og du vil sandsynligvis ønsker at gøre det igen og igen.

[Læs: Hvordan man kan forbedre dit selvværd ]

Brug din fantasi

En af de gode ting ved børn er, at det normalt ikke tager meget at underholde dem. Faktisk kender de fleste af os mindst ét ​​barn, der havde mere sjovt at spille med en boks, der indeholdt en gave, du fik dem mere end den gave i sig selv. Det kan være svært at tage, hvis du er gaven giveren, men hvad nydelse de fik lade deres fantasi løbe vild og dreje den kasse ind i en båd eller bil eller tog.

Som voksne, vi ofte sidder fast i virkeligheden. Vi føler, at vi er nødt til at lukke vores fantasi ud og fokusere på livet, som det er. Men når vi gør det, er vi tilbøjelige til at forlade nydelse bagefter. Virkeligheden er ofte en grim billede og det er endnu værre, når vi har pludselig fjernet sin farve.

Må ikke være bange for at drømme og ønsker, og lad dit sind vandre til fjerne steder. Det er ofte disse undslipper fra virkeligheden, der gavner os mest, da de reducerer vores stress, berolige vores nerver og indgyde håb om en lysere fremtid.

Det er ikke dårligt at opføre sig som et barn på bestemte tidspunkter. De får ofte den bedre ende af aftalen med al deres glæde og livslyst. Lad dit indre barn ud, og du kan gøre det samme. Hun er ved at dø for at vise dig, hvad livet handler om.

Aktuelle artikler