Sådan at ændre dit liv og realisere dine drømme i 5 trin

Kan du høre historier om mennesker, der lever deres drøm liv og ønsker du kunne være en af ​​dem? Du kan være! Følg disse 5 enkle trin, og følg dine drømme...

Sådan at ændre dit liv og realisere dine drømme i 5 trin

Nogle mennesker er elendige i deres nuværende situation (job, forhold, hjem osv.), og ved, at de er nødt til at foretage visse ændringer. For mange af os, men tingene er ikke så slemt. Det er bare at, ja, tingene er ikke stor enten, men vi kan ikke helt sætte fingeren på, hvad der mangler.

Har du en nagende fornemmelse af, at dit liv er mangler noget vigtigt? Føler du dig rastløs, keder sig eller frygter starten på en anden dag? Vil du finde dig selv ønsker at blive lykkeligere, men ikke helt at vide, hvad det betyder? Så er det tid for dig at ændre dit liv og realisere dine drømme!

Men hvad nu, hvis du ikke engang sikker på, hvad disse drømme er? For ikke at nævne det faktum, at du er bange for at foretage nogen større ændringer i din verden. Tag en dyb indånding og komme med på en rejse med mig. Jeg kender. Jeg har været der.

MY STORY

Livet som advokat

I årevis levede jeg i en stor amerikansk by, og praktiseret lov i en højt respekteret advokatfirma. Selv om jeg ikke var lidenskabeligt om det egentlige arbejde, havde jeg fundet min groove, arbejdede mange timer på det, og bare klikkede sammen i det liv, jeg levede.

Så jeg styrtede på en rutschebane af traumatiske begivenheder i mit personlige liv. Jeg har efterhånden genvundet min fod, men jeg begyndte at nærme livet fra et lidt andet perspektiv. Jeg ønskede at-the-core lykke. Jeg havde ikke lyst til bare holde gå gennem beslutningsforslag.

Jeg var okay, og livet var fint. Men jeg følte en uro omkring mig, en utilfredshed, en uforglemmelig følelse af, at jeg ikke var glad nok - hvis du kan kvantificere sådan en ting - for resten af ​​mit liv. Jeg vidste, eller i det mindste troede, at der skulle være mere i livet end hvad jeg havde tappet ind hidtil.

Hvad er det næste?

Så begyndte jeg at tænke på at gøre nogle ændringer. Jeg begyndte at tage de sædvanlige næste skridt i forbindelse med karriere / geografisk forandring: forske genoptage formater til karriere-skiftere, opdatering mit CV, at kontakte referencer, forsker andre byer, forske job og bolig muligheder i disse områder, og taler til en lokal ejendomsmægler om notering mit hjem til salg.

Men noget var slukket. Jeg holdt rammer en væg. Jeg kunne ikke få mig selv til at tage handling skridt meget ud at tænke over det. Jeg kunne ikke selv afslutte mit CV. Denne mangel på follow-through var fremmed for min type A personlighed da jeg normalt elsker at krydse elementer fra min allestedsnærværende lister over ting at gøre.

Noget foregik. Jeg holdt følelse trukket i en retning, der ikke giver mening for min logiske hjerne... tage et år fri.

"Hvad?! Tag et år fri? Og ikke have et job? Ikke har en specifik plan? Det er næppe en realistisk mulighed! Jeg har altid arbejdet. Desuden behøver du ikke bare lade et job uden at have den næste foret op, især i denne økonomi! Puhleez. " Min åh-så-ansvarlige hjerne spottede selve forestillingen.

Radikal ændring

Men prøv som jeg måske at omdirigere denne impuls, det holdt kommer tilbage til mig. Til sidst, efter at have lovet mig selv aldrig mere at ignorere disse stille puffen, der styrer os indefra, jeg endelig gav i. Jeg gav varsel til min advokatfirma og forlade mit job. Jeg havde budgetteret besparelser at give mig selv et helt år ud til at designe et spændende nyt liv.

Tja, det viser sig, at livet havde endnu større planer for mig. For at gøre en meget lang historie lidt kortere, jeg nu bor på en lille ø i Bahamas, arbejder som freelance-skribent, nyd et kærligt forhold og trives i mit tæt sammentømret samfund. Jeg er havnet i et gladere og mere fredeligt, tilfreds situation, end jeg nogensinde kunne have forestillet sig.

TRIN TIL nå dine egne drømmeliv

Du kan ændre dit liv og realisere dine drømme, også! Og du behøver ikke at have en års værd af opsparing for at gøre det. Du behøver ikke at flytte til en ø. Du behøver ikke engang at forlade dit job nødvendigvis. Du skal bare nødt til at tage det første skridt...

Trin # 1 - finde ud af hvad der er galt

Spørg dig selv følgende spørgsmål:

 • Vågner du op og rædsel endnu en dag med samme trummerum?
 • Har du lyst til at der skal være mere til livet end hvad du oplever?
 • Lider du af en vag fornemmelse af, at tingene ikke er som de burde være?
 • Har du en rastløshed om dig?
 • Har du nogensinde tror, ​​det er ikke, hvordan du troede dit liv ville vise sig?
 • Føler du dig mildt kede det meste af tiden?
 • Har du lyst til noget vigtigt mangler fra dit liv?
 • Vil du finde dig selv ønsker at blive lykkeligere, men ikke helt at vide, hvad det betyder?

Hvis du svarede ja til de fleste af disse spørgsmål, så er du klar til en ny begyndelse. De følelser, du oplever, er ikke bare kedsomhed eller rastløshed. De er spor, signaler, at du ikke fører et liv på linje med dit sande selv, indikatorer, at du er klar til en ny fase.

Trin # 2 - at identificere dine drømme

Nogle mennesker ved, hvad deres drøm er, men de er blevet et sidespor undervejs... den revisor, der altid har ønsket at åbne hendes eget bageri, eller servitrice, der aldrig rigtig forfulgt sin sangkarriere, for eksempel. Hvis du er i denne kategori, overveje selv heldig, fordi du allerede ved, hvad din drøm er!

Andre af os vide, vi ønsker at ændre tingene op, men vi ved ikke, hvad det betyder nøjagtigt. Jeg faldt holdent ind i denne lejr. For at starte identificere dine drømme, begynder en søgning efter dit sande selv og føre en personlig status:

 • Hvad elsker du at gøre? Hvad er du brænder for? Eller som min mor spurgte mig: "Hvad gør dit hjerte synge?"
 • I hvilke typer job eller iværksætterforehavender kan du indarbejde disse lidenskaber?
 • Hvilke færdigheder og erfaringer har du, som vil blive overført til andre områder?
 • Hvilken type levende miljø er bedst for dig? By eller lille by? Beach eller bjerge? Nær familie eller langt? Koldt eller varmt klima?
 • Hvilken livsstil passer dig? Tempofyldt urban chic eller afslappet ø stil?
 • Arbejder du bedst i ensomhed, eller har du trives omkring andre mennesker?
 • Hvis du kunne designe din perfekte liv, hvad ville det så se ud?
 • Hvad er du taknemmelig for allerede?

Du har stadig ikke kan identificere en bestemt drøm højre væk, og det er okay. Hvad der er vigtigt er at give dig selv tid og rum til at tænke over alt dette og føle din vej igennem den. Prøve forskellige dagdrømme og se, hvordan du føler som du forestiller dig hver et stykke tid.

Skift dit perspektiv, og begynde at leve fra et sted af taknemmelighed. Som du værdsætter og fokusere på det gode, der allerede er i dit liv, mere af det vil komme på din måde. Vær åben for muligheder, og tillid til, at stien vil udvikle sig på den bedste måde for dig.

Trin # 3 - plan (så godt du kan)

Som du føler dig ført i en bestemt retning, sidde på den. Overvej det. Må ikke foretage nogen forhastede beslutninger. Forskning dælen ud af det. Tænk grundigt over finanser. Budget korrekt. Planlægge og forberede så meget som muligt.

Embrace din frygt. Vær opmærksom på det, der skræmmer dig og løse det. Finde trøst i at vide, at følelsen frygt betyder bare du overvejer de "logiske" aspekter af din spændende nye ideer. Tænk igennem worst-case scenarier og forsøge at sætte tingene på plads for at forhindre dem eller at have klar som akut backup.

Men...

Trin # 4 - genkende, når du er klar nok

Du vil aldrig føle 100% klar. Du vil stadig have frygt og usikkerhed. Det er naturligt og sandsynligvis uundgåelig. Du vil aldrig vide alt der er at vide. Du vil aldrig være sikker på, at de skridt, du er ved at træffe, er den perfekte dem for dig. Ingen plan er idiotsikker. Der er ingen garanti mod "fiasko".

Være sikker på at vide, at du gør den bedste beslutning med de oplysninger, du har til rådighed for dig nu. Du har gjort alt benarbejdet og forskning og planlægning. Du har tænkt over det med dit hoved, nu er det tid til at stole på dit hjerte.

Ved dette punkt, er du klar! I hvert fald er du klar som du nogensinde vil være. Du er klar nok.

Trin # 5 - tage springet!

Tag en dyb indånding, smiler og starte dit nye liv!

Quiet sommerfugle i maven, og husk, at du har taget alle de rigtige trin, der fører op til dette. Du har overvejet worst-case scenarier og fastlagt nogle sikkerhedsnet. Du kan ikke gå galt. Så længe du følger dine instinkter og gør dit bedste, er det rigtige skridt for dig. Selv om det ikke slå ud af den måde, du håber, kan du altid retool, justere eller ændre kurs. Og husk, kan ændre kurs endda føre dig til et bedre resultat, end du havde forestillet sig!

Bedste ønsker på din vej til dit sande selv. Ændre dit liv, realisere dine drømme, tage springet!

Aktuelle artikler