Sådan ønsker, hvad du har og vedtage den holdning af taknemmelighed

Er du tilfreds med dit liv? Har du alt, hvad du vil? Kunne det være bedre? Føler du der mangler noget, eller at du er ved at miste ud på en eller anden måde? Uanset hvad din situation følgende artikel, og øvelser vil hjælpe dig med at indtage en holdning af taknemmelighed, værdsætte, hvad du allerede har, og vejlede dig på din vej til et mere tilfredsstillende liv.

Sådan ønsker, hvad du har og vedtage den holdning af taknemmelighed

Du fik, hvad du ønskede for

Seriøst, du gjorde.

Tænk over det. Der var engang en tid i dit liv, hvor mange af de ting, du har nu var alle, men en drøm eller et svagt håb, lidt af ønsketænkning på dine vegne. Det kunne være at forbløffende outfit, du har købt til din bedste vens bryllup, som nu er på bagsiden af ​​garderoben, eller at eksamen du bestået med flyvende farver efter måneders hårdt studie, dit nuværende job, eller din nuværende boform.

Uanset hvad det måtte være, chancerne er, at hvad du har i dit liv, du nu en eller anden måde har ønsket i stand. Og selvom det kan være svært at acceptere, har du også manifesteret nogle af de dårlige ting også.

Dette skyldes, at bekymre kan være kan være som at ønske noget, du ikke ønsker skal ske.

Når du bekymre dig, du fokuserer på, hvad du ikke ønsker i dit liv, og det kan nogle gange gøre det manifest.

Loven om tiltrækning virker begge veje. Din underbevidsthed skelner ikke mellem, hvad du gør eller ikke ønsker, det bare tager hensyn til, hvad du fokuserer på.

Og som det gamle ordsprog siger, være forsigtig med, hvad du ønsker.

Men hvad var dit liv som før du fik alle de ting, du ville? Jeg ved, hvad mine var ligesom.

Adapt men aldrig glemmer

Da jeg var på krykker genoprettelse fra en benskade et par år siden, var jeg misundelig på nogen, der kunne gå uden hjælp, men alligevel være i stand til at gå, er den mest naturlige ting i verden de fleste af os, har vi ikke engang overveje ikke at kunne gå.

Men der er masser af mennesker derude, der er kørestol bundet eller immobile på grund af alder, skader eller handicap. Du kan være en af ​​dem.

For at kunne klare vi mennesker at tilpasse sig vores omstændigheder, og vi er meget god til det.

Derfor en af ​​grundene til, som en art, vi har været så stor en succes, men denne evne til hurtigt at tilpasse kan også have nogle ulemper.

I nogle situationer kan vi være hurtige til at glemme glæden ved en ny erfaring, eller hvorfor vi ønskede noget i vores liv i første omgang. Vi tilpasser vores nuværende omstændigheder og i nogle tilfælde før eller senere, vi kan blive kede sig eller selvtilfredse med, hvad vi har.

Når vi forsøger at udfylde et tomrum i vores liv, strømmen er ofte i ønsker eller ønsker af objektet, spændingen ved jagten, hvis du vil. Sommetider når vi får genstanden for vore ønsker, kan vi løber tør for damp. Pludselig at ny laptop er gammel, den nye telefon er ikke så attraktivt eller ønskeligt, da den nyeste model, og vores forhold har mistet, er gnistre og er flad.

Eller måske er det vores tankegang, som er flad.

Livet har en måde at gøre os taknemmelige for, hvad vi havde, hvis vi ikke er taknemmelige for, hvad vi allerede har.

Jeg mindes dette, når jeg går.

Ændre dit perspektiv

Ved vedtagelsen af ​​en holdning af taknemmelighed, er det vigtigt, at vi ændrer vores perspektiv på tingene.

I slutningen af ​​dagen, er vores opfattelse af vores liv, hvad det handler om. Det kan betyde forskellen mellem at være elendige og være glad.

Vi kan alle tage et blad ud af Victor Frankl bog, Menneskets søgen efter mening, hvor han krøniker sine oplevelser af at være spærret inde i en nazistisk koncentrationslejr under Anden Verdenskrig.

På trods af de rædsler omkring ham, han valgte at se livet fra et andet perspektiv, han aldrig lade hans bortførere tage hans frihed til at vælge hvordan man reagerer på den situation, han befandt sig i.

Hans erfaringer førte ham til at konkludere, at alt liv har mening og lyksalighed kan opleves selv i forfærdelige omstændigheder.

Et citat fra hans bog er som følger:

"Kræfter uden for din kontrol kan tage alt du besidder undtagen én ting, din frihed til at vælge, hvordan du vil reagere på situationen. Du kan ikke kontrollere, hvad der sker med dig i livet, men du kan altid kontrollere, hvad du vil føle og gøre, hvad sker for dig. "

Der er altid noget at være taknemmelig for

Der er altid noget at være taknemmelig for, selvom du er i vanskeligste omstændigheder. En masse mennesker ikke ønsker at høre dette, da det kan ende deres medlidenhed parti i ét slag.

I nogle landsbyer i Indien, gør det første, munke, når de vågner om morgenen er at takke for at være i live. De indser, at selv om de måske ikke har noget materiale værdi, de har stjernerne månen og solen, og den bedste af alle gaver, livet.

Du kan relatere det til dit eget liv.

Når du er syg, du ønsker intet mere end at være godt igen, og snart efter dit helbred vender du glemme, hvad det var at være syg. Den løbende næse synes en saga blot. Øjet infektion, som gjorde dit ansigt oppustede og gjorde dig halvdelen blind eksisterer ikke længere. Men hvordan ville du føle, hvis du skulle være i denne situation igen? Temmelig elendig jeg formoder. Men i dag kan du se, du har dit syn, så det ikke ske for dig at være taknemmelig for det.

Vores største lektioner i livet er som regel de mest smertefulde dem. Det er vores opgave at lede efter den gave i den smerte, kan det ikke umiddelbart indlysende, men det vil være der. Vi er nødt til at lære at være taknemmelig for vores lidelse samt vores glæde. De har alle lære os noget.

Til nogen et sted du lever det perfekte liv.

Sætter pris på nu

Vi er altid at høre, at for at være glad, vi har brug for at "være i nuet", og leve i nuet. Det er det nye buzzword for nutidens åndeligt bevidst generation.

Men hvad betyder det egentlig?

Meditativ praksis vil tillade dig at videreudvikle dette koncept, men at være i det nu omfatter evnen til at acceptere tingene, og lad dem gå på samme tid.

Evnen til at sætte pris på ens liv, og alt hvad der er i det på dette øjeblik i tiden er en af de største gaver, vi har.

Hvis du har svært ved at værdsætte det øjeblik, fordi du ikke kan tænke på noget særligt særlige om det, eller er du bare har problemer med hele taknemmelighed tilgang, så kan du kigge på det på en anden måde.

Det var ikke så længe siden, at der var ikke sådan noget som internettet, det var ikke tilgængelige for alle, som det er i dag. Ligeledes var der ingen hæveautomater, du havde besøge det lokale bank og stå i kø. Der har ikke altid været moderne faciliteter som vaskemaskiner og tv, men folk klarede. De fleste mennesker sandsynligvis ikke ønske noget bedre, da der ikke var noget bedre til rådighed, så de gjorde gøre med, hvad de havde.

De var ikke mindre glade for det.

Det betyder ikke, at vi bør få nostalgisk om fortiden, tænker det var en vidunderlig tid, fordi der var mindre kompleksitet. Verden er altid i en tilstand af flux, og så er vores liv, intet forbliver det samme.

Ting kommer og tingene går.

Dette er en af ​​grundene til, at udvikling af en holdning af taknemmelighed "i nu 'er så vigtig.

Være taknemmelig for hvad du har nu, fordi intet varer evigt, og intet er for visse.

Vid, at taknemmelighed er let

Vedtagelse af en holdning af taknemmelighed er ikke svært, det er nemt.

Du behøver ikke at tage dig ud til et tilbagetog og meditere for en måned, behøver du ikke at tilmelde sig et kollegium kursus, eller tage en eksamen, du bare nødt til at stoppe, hvad du laver lige nu, lige på dette minut og se dig omkring.

Jeg mener, virkelig se dig omkring. Kig på alt, hvad du allerede har.

Har du et tag over hovedet eller husly? Har du sko på dine fødder? Har du mad at spise og vand at drikke? Har du mennesker omkring dig, der bekymrer sig om dig?

Klar over, hvad du allerede har, og være aktivt taknemmelig.

Når du begynder at tænke på denne måde en skør ting sker, jo mere taknemmelig du er, jo flere grunde, du bliver nødt til at være taknemmelige.

Start en taknemmelighed dagbog

At vedtage en holdning af taknemmelighed, du har brug for at opleve følelsen af ​​taknemmelighed på daglig basis.

Du vil blive forbløffet over, hvordan skrive ned alle de ting, du er taknemmelig for, vil ændre dit liv. En god måde at gøre dette på er at starte en taknemmelighed dagbog. Hver dag bare nedskrive en simpel liste over alle de ting, du var taknemmelig for i dag.

Du vil snart blive overrasket over, hvor meget du kan finde på at sætte på denne liste.

Hvis vi kan fange denne følelse af taknemmelighed og virkelig leve det hvert eneste øjeblik af vores liv, kan vi begynde at opleve vores liv som én stor magisk rejse.

Øvelser til at hjælpe dig indtage en holdning af taknemmelighed

For at få mest muligt ud af disse øvelser tager din tid, når du gennemfører listerne.

Trin 1

Lav en liste over alle de ting, du har nu, som ikke altid var en del af dit liv. Dette er det første skridt til at gøre en taknemmelighed liste. Denne liste kan opgøres i alt fra de store ting til de mere trivielle ting i livet, det centrale er, at hvis dit liv var forbedret på en eller anden måde, så det går på listen.

Dette kan være alt fra det faktum, at du har en internetforbindelse, eller kan du angive dit nuværende job, eller at par støvler, der så dig gennem hele sidste vinter, helt frem til din nuværende partner.

Indeholde noget, du engang ønsket eller ønsket og troet ville gøre dit liv bedre.

Trin 2

Lav en særskilt liste over alle de gange, du kan huske, når du har været ned eller vred eller syg. Kan du huske, hvordan du havde det? Kan du huske, hvad der er ændret, der gjorde du føler dig bedre?

Kan du huske det øjeblik, hvor tingene var i orden igen? Det kunne være en mindeværdig begivenhed, såsom at gøre op med en ven, til noget mere gradvis, når du endelig slip på det gamle giftige ting, du holdt fast, når du droppet den varme kul af din vrede.

Eller det kan være, at du ikke længere lider af influenza.

Liste over alle de ubehagelige ting, og hvis det er muligt, hvordan de blev løst.

Du kan begynde at se et mønster her. Når din situation ændres, eller som den begivenhed udfoldede du også oplevet et skift i din tankegang.

Hvad lærte du af dine dårlige erfaringer? Skriv det ned også.

Trin 3

Nu gør en tredje og endelige liste, denne gang tager hensyn til, hvad du allerede har lært fra lister 1 og 2 nedskrive alle de ting, du er virkelig taknemmelig for i dit liv.

Dette kan tage lidt tid og vil kræve, at du undersøge dit liv i flere detaljer.

Du kan opleve, at den endelige liste er helt forskellig fra den oprindelige, at du rent faktisk har en masse at være taknemmelig for i dette øjeblik.

Efter trin 3 skal du allerede være begyndt at se dit liv i et nyt lys.

Det er den magt af taknemmelighed på arbejdspladsen.

Aktuelle artikler