10 europæiske ture for de ikke så rige og berømte

Hvis du også ikke har været vinderen af ​​lotteriet eller er blevet efterladt en heftig sum af en velhavende slægtning, har du sandsynligvis har et budget af en slags.

10 europæiske ture for de ikke så rige og berømte

I det mindste, du kender forskellen mellem disponibel og uundværlig indkomst og har regninger at betale for at bo, hvor du bor, og holde varmen, og mad på bordet. Denne liste er for dig. Når du nødt til at gemme dine småpenge til at tage en tur, som du har arbejdet hårdt hele året for at tjene, og du indser, at hvis du ønsker at tage et andet, det er nok ikke den bedste idé til max ud dit kreditkort til at kunne tage den nuværende.

Europa er i toppen af ​​mange en rejsende ønskeliste, selvom masser synes at mene, det er et uopnåeligt mål eller en once-in-a-lifetime mulighed, at de ikke engang gider at forsøge at forskning går der for deres næste ferie. Finde ud af hvad du kan bruge, og derefter se, hvordan en af ​​disse 10 ture kan passe ind i dette budget. Der er så mange måde at spare på rejser, som du bare kan blive overrasket over, hvor du kan gå.

Prag, Tjekkiet

Ofte fablede over af rejsende, kan Prag være en overset destination. Når du får der, vil du undre sig den historiske by og alt det har at tilbyde, herunder fantastiske og gratis attraktioner, ligesom Karlsbroen og Prag Slot. Planlæg din rejse til Prag i efteråret og vinteren til at spare store. Du vil også stå over for mindre skarer af turister, hvilket gør byen meget mere behageligt - og let - at udforske. Undgå taxier og se Prag til fods. Førerhuse er ureguleret og priser kan være alt bilister vælger at opkræve dig. Look at spise i lokale pubber for at spare penge og holde sig inden for dit budget.

Lissabon, Portugal

Når briterne ønsker at komme væk for billige, de leder til Portugal. Lissabon er rig på kultur, og du kan fordybe dig i populær Fado musik i barer over hele byen. Book et værelse på et Pensão, som er ligesom et bed and breakfast. Du deler et badeværelse med andre gæster, men satserne er mere rimelige end de fleste hoteller, så det kan være værd at lidt af ulejligheden. Spar på aktiviteter ved at købe en Lisboa Card. Det får dig ind i nogle af de mest populære attraktioner til en lav pris, og lader dig springe billet køerne. Du kan også finde mange museer og andre attraktioner, der tilbyder gratis adgang søndag morgen.

Besøger Portugal er en storslået oplevelse. Landet vil forbløffe dig! Tjek 3 bedste strande at besøge i portugal.

Istanbul, Tyrkiet

Lige på grænsen mellem Europa og Asien, Istanbul kombinerer det bedste fra begge verdener. Divideret med den smalle Bosporus Straight, vil rejsende være i stand til at nyde smukke blå vand og en blanding af nyt og gammel arkitektur. Find et hotel uden for centrum af byen for at spare penge og spise lokal for god mad og priser. Selvfølgelig lokal alt er relativt, da tyrkiske køkken er en kombination af asiatisk, Middelhavet og mellemøstlige smag. Hvis shopping er dine ting, så du kan bruge timer browsing og studehandler i basarer. Selvom byen er fuld af fantastiske ting at se og gøre, det er ikke alt, børnevenlig, så hvis du har børn, kan dette ikke være din foretrukne destination.

Berlin, Tyskland

Tyskland er hurtigt blevet en populær familievenlig destination. Byen er både sjovt og lærerigt. Besøg Checkpoint Charlie-museet, leje en cykel for at komme rundt i byen og derefter besøge et palads. Spring rejse til Berlin i sommeren og opt for vinteren i stedet. Fly og hotel priserne falde i løbet af denne tid. Du skal bare huske at pakke din store frakke og uldne vanter. Der er en rockin 'natklub scene i byen, der kan være meget budget-venlige, især på den østlige side. Bringe dine dansesko og fest indtil solen kommer op. Du kan spare endnu mere på din rejse ved at købe en Berlin Pass for at få dig ind i en belastning af attraktioner eller ved at besøge gallerier og museer om torsdagen, når de holder åbent sent og har gratis adgang.

Krakow, Polen

Warszawa kan være den mest kendte by i Polen, men det betyder ikke, det er den eneste by i Polen. Undgå turisterne ved at besøge en mere traditionel polske by, der oser af historie og kultur. Bundt op og planlægge din tur i vinteren, hvor du vil spare på alt, hvilket er godt, hvis du har til at proppe din bagage med varmt tøj. Du kan finde nogle af de bedste kurser via pengeautomater, så glem alt om at bringe en masse af dollars, der vil koste dig penge, før du selv kommer til at tilbringe dem. Du kan også betale med kreditkort de fleste steder, hvilket også vil hjælpe med at redde dig lidt i det lange løb. Den middelalderlige torv er fuld af muntre og overkommelige restauranter, caféer og butikker, der vil holde dig travlt, når du ikke er slukket udforske gamle bydel og Krakows forstæder, hvor du kan besøge Wieliczka Salt Mine, katedraler og koncentrationslejre.

Budapest, Ungarn

Denne hovedstad har en lille smule af det hele. Måske har du ikke anset det som en interessant rejsedestination, men du bør genoverveje. Divideret med Donau-floden, kan du suge i de termiske bade - Awesome for dem, der har fælles problemer, men også en god måde at varme op, hvis du besøger i vintermånederne - og spise i restauranter, der har mad fra hele verden. Komme rundt til de forskellige dele af byen om offentlige transit. Det vil spare dig penge og er også virkelig pålidelige. Ophold i en ferie udlejning. Lejligheder er rigeligt og vil hjælpe dig med at holde budgettet. For at holde endnu flere penge i lommen, købe Budapest Card. Det vil få dig ind i alle former for fantastiske attraktioner for mindre!

Valencia, Spanien

Nyde kysten og frodige landskaber alle på ét sted, når du besøger Valencia. Planlæg din tur i vinteren og foråret for de bedste priser på flybilletter og hotelværelser. Duften af ​​appelsiner i luften, som du udforske byen med en Valencia Tourist Card, derefter spare endnu flere penge ved at spise off prix fixe menuer af restauranter i Mercado Central. Hvis du ønsker at prøve en masse forskellige retter, Spanien er det perfekte sted for at bestille små plader. Tapas blev opfundet her! Du vil ikke føle, at du glip af den fornemmelse af de større byer som Barcelona eller Madrid, og du helt sikkert vil kunne lide de lavere priser du finder i Valencia, også.

Amsterdam (Nederlandene)

Hvis alt hvad du ved om Amsterdam er det faktum, at du kan få Mary Jane og se nøgne damer i vinduerne i Red Light District, er du mangler så meget om byen. Dette familievenlige destination har et ton at byde på. Tag en kanal ride for en sjov tur i byen, få en Amsterdam Card til at gøre alt, hvad der er sikker på at være på din sightseeing liste - herunder et besøg til Anne Franks hus - og sørg for at prøve pandekager, mens du besøger, fordi du kan få dem almindelig, fyldte, toppet og billigt. De tilbydes på alle tidspunkter af dagen. Med alt det har at gøre, er Amsterdam stadig lille og helt walkable. Som med mange europæiske byer, er vinteren den bedste tid at rejse. Pack nogle trøjer og en frakke og få klar til at opdage et Europa, som du altid har drømt om.

Kreta, grækenland

Der er formentlig ikke en eneste person derude, der ikke har oohed og aahed over azurblå vand i Middelhavet set fra Grækenland. Kreta er en af ​​de mange øer i landet, og er større end de fleste, så du kan bruge en masse tid på at rejse fra den ene attraktion til den næste. Det vil hjælpe med at planlægge din tidsplan i forvejen, medmindre du virkelig blot ønsker at lounge på de hvide sandstrande, som aldrig modet. Det er klart, der er masser af gamle ruiner at blive set, men hele øen er historiske såvel. Du kan helt sikkert spare penge ved at spise som en lokal. Stop i en af ​​de mange tavernaer for de bedste priser på lækker mad.

Riga, Letland

Har du altid ønsket at gå til Tyskland og Rusland? Nå, Letland er en kombination af dem begge. Riga er en by, der består af farverige bygninger og er en selvstændig nation. Slid komfortable sko, mens sightseeing, fordi dele af byen, ligesom Old Town, er biler ikke er tilladt, så dine fødder vil være din eneste transport mulighed. Dette er en af ​​de bedste måder at se en by, og det er også gratis, så vinder du hele vejen rundt! Der er interesseret i at prøve noget nyt, bør prøve Rigas lokalt fremstillet likør kaldet Black Balsam. Det er fremstillet af forskellige plantedele og serveres i en række forskellige måder. Hver bartender har deres egen specielle cocktail involverer Black Balsam, så du kan prøve det på en anden måde, hver gang du går ud. Riga er en favorit sommer destination og satserne vil passe til dit budget selv på denne travle tid af året.

Som du kan se, din pulje af europæiske destinationer er ikke begrænset til de største og mest populære byer. Du kan finde fantastiske og rige rejseoplevelser, der giver dig det bedste af Europa, og også kan passe ind i, hvad dit budget kan være. Planlægning og gør din forskning kan hjælpe dig med at spare endnu mere, plus dine venner vil blive imponeret over din trendsættende rejse valg. Du kan finde de ønsker at følge i dine fodspor. Du behøver ikke at fortælle dem, hvordan overkommelige det var, med mindre du vil. Besøger landdistrikterne, for eksempel, er sådan en unik oplevelse. Vi præsenterer dig de 5 bedste landdistrikterne steder at besøge i Europa. Så oplade dit kamera, få ud af din carry-on og begynde at gøre din pakkeliste. Du kommer til Europa!

Aktuelle artikler