3 alternativer til Bora Bora

Ok, har hvem hørt om Bora Bora hørt, at det er en af ​​de smukkeste steder på jorden. Du kunne også have overhørt, at det er et af de dyreste steder på jorden også. Leder du efter noget lige så smuk, men mere budget venlige? Vælg mellem disse 3 alternativer til Bora Bora.

3 alternativer til Bora Bora

1.. Tonga, Sydlige Stillehav

Officielt kendt som Kongeriget Tonga, det er en øgruppe i det sydlige Stillehav. Den består af 176 øer, hvoraf 52 er beboede.

Tonga øerne er også kendt som den venlige øer og det andet officielle sprog sammen Tongan er engelsk. Det betyder, at du ikke vil have nogen problemer at forstå, hvad folk siger. Klare vand og hvide sandstrande er uundgåelige her, men Tonga tilbyder så meget mere.

Prøv snorkling eller dykning, eller endda hvalsafari. Det er faktisk mere en hval svømning, hvis du er modig nok til at dele vandene med disse blide giganter. Du kan også prøve nogle nye sportsgrene som kitesurfing, eller tage en guidet tur langs øerne. Kajak, sejlads, fiskeri og surfing er også tilgængelige, men trekking og camping ture og fugleture kunne være interessant også. Der er en overflod af sjældne fugle på øerne og du bør ikke gå glip af chancen for at se dem.

Der er flere valgmuligheder for indkvartering, der starter fra bedste hoteller at lejligheder og backpacker indkvartering. For mere information om kongeriget Tonga besøge deres officielle hjemmeside.

2.. Raivavae, Fransk Polynesien

Raivavae er en ø beliggende i Fransk Polynesien, samme som Bora Bora, og det er allerede ved at blive sammenlignet med Bora Bora. Hvad mere kan man bede om?

Det er en tropisk ø, uspoleret med turistaktiviteter. Der er kun et lille antal af pensioner på øen og ingen super fancy hoteller, og ingen tilskuerne. Øen har kun ca 1000 indbyggere. Pensionerne er godt udstyret selv, vil du ikke mangle trøst i indkvartering.

Denne skjulte perle af en ø tilbyder dig en fredelig og billigere ferie end Bora Bora gør. Alligevel vil du være i stand til at nyde det krystalklare vand og hvide sandstrande. Du kan også tage en vandretur til de storslåede bjerge på øen og nyde den fantastiske udsigt fra fuglens perspektiv.

Tjek det højeste punkt på øen - det 437m høje, top af en død vulkan. Anyway, hvis du ikke kan give op Fransk Polynesien og har ikke råd til Bora Bora, Raivavae er stedet for dig.

3.. Bali, Indonesien

Den indonesiske ø Bali har været en turist himlen for mange år. Det er det perfekte alternativ til Bora Bora, fordi det giver så mange vidunderlige ting, og det er ikke så fancy som Bora Bora er.

Bali er berømt for sin traditionelle såvel som moderne dans, skulptur, maleri og musik. Når det kommer til ting at se og gøre, lad mig bare sige, at listen er virkelig lang. Bali byder på nogle af top notch eksklusive ting som yacht krydstogter eller helikopterture, men der er også en masse sjove aktiviteter for "den menige mand", ligesom fiskeri, dykning, vandsport eller besøger den zoologiske have eller den botaniske have.

Glem ikke at ramme de restauranter og prøve det lokale køkken eller endda tage en klasse af balinesisk madlavning. Nattelivet er meget levende, og det vil ikke skuffe. Uanset hvad du vælger at gøre i Bali, vil du have en vidunderlig tid. Tjek officielle hjemmeside for mere nyttig information.

Tjek denne video nedenfor, så du kan opdage noget mere om Bali.

Se Bora bora er egentlig ikke det eneste sted i verden fortjener din opmærksomhed. Der er masser af gode alternativer, der kan endda være bedre end Bora Bora. Vælg den, du bedst kan lide og planlægge din næste store ferie.

Hvis du allerede har besøgt nogen af ​​disse steder, er du velkommen til at dele dine erfaringer.

Aktuelle artikler