3 bedste strande at besøge i portugal

Besøger Portugal er en storslået oplevelse. Landet vil forbløffe dig, vil folk overraske dig, og sproget vil glæde dig. Det alene er nok, men du leder efter nogle strande, er du ikke? Afrejse 3 bedste strande at besøge i Portugal.

3 bedste strande at besøge i portugal

1.. Madeira strande

Blandt mange smukke strande, vælger jeg dem, der er faktisk ikke i Portugal til at starte med. Madeira er en portugisisk øgruppe beliggende i Nordatlanten.

Madeira selv er et smukt sted og strandene er bare fantastisk. Uanset hvad du vælger, er du sikker på at blive blæst væk af sin skønhed, men der stadig er nogle du simpelthen ikke må gå glip af.

Porto Santo er den første, du nødt til at besøge - det er ni kilometer af gyldne sand og det har endda terapeutiske egenskaber. Strimlen er fyldt med barer og restauranter, som gør denne strand et perfekt sted for en hel dag i solen.

Ribeira Brava byder på en helt anden oplevelse af den fælles hvide sandstrand. Sandet her er sort, men det varme vand er perfekte for dem, der gerne svømme. Praia Formosa i hovedstaden Funchal er en stor og smuk stenstrand. Den pulserende natteliv scene er lige rundt om hjørnet, og de mange forskellige sportsgrene simpelthen ringe til dig for at prøve noget nyt.

Hovedøen Madeira kan nås med fly, som er den mest almindelige måde, eller med båd fra Portugal. Derefter er det kun 15 minutters flyvetur til en af ​​de andre øer, og du kan slappe af og nyde.

2.. Vila Praia da Ancora, Costa Verde

Hvis du leder efter nogle sjove i strande i Portugal, snarere end blot solbadning og svømning, Costa Verde er det rigtige sted for dig. Dette sted er meget populær blandt surfere og windsurfere ens, og hvem ved - måske vil det introducere dig til din nye favorit sport.

Den såkaldte "grønne kyst" strækker sig fra den spanske grænse til byen Porto. Der er masser af strande, der tilbyder forskellige erfaringer, men det roligste man er sandsynligvis i fiskeri byen Vila Praia de Ancora. Stranden er favorit blandt dem, der blot kigge efter varme sol og svømning, på grund af de rolige vande. Det er dybest set beskyttet af to mountain rev i nord og syd, så de barske Atlantic vind kan ikke nå det.

Der er masser af muligheder for overnatning langs Costa Verde, startende fra simple bed and breakfast til luksus steder med private pools. Vælg den, der passer dig bedst og har en vidunderlig tid.

3.. Costa de Lisboa

Der er flere strande i nærheden Portugals hovedstad Lissabon, der er værd at nævne. Alle er smukke og meget populær med lokalbefolkningen fra Lissabon, så hvis du leder efter nogle crowd og møde de lokale folk, disse strande er blandt de bedste til at besøge i Portugal.

Byen Estoril og dens fem strande er sandsynligvis det mest populære. Vandet er roligt, fordi strandene mod syd, men det er ikke sand eller vand, hvorfor de fleste mennesker kommer her. Det er de kasinoer, fancy hoteller og barer og restauranter, der trækker folk til dette sted.

Cascais ligger på den vestlige side, og det er også meget populær blandt Lissabon undslupne. Praia de Guincho strand er meget populær blandt surfere, mens Praia da Rainha og Praia de Ribeira er de foretrukne sted for familier og folk med små børn.

Caparica er en fiskerby, og du vil aldrig tro, at det har en af ​​de mest overfyldte og mest populære strande på Costa de Lisboa. Hvis du ikke er virkelig i crowd, undgå weekender, fordi denne strand er fyldt med mennesker, så. Det er ingen overraskelse virkelig, fordi stranden er en næsten 30 km lang strimmel roligt vand og gyldent sand. Der er masser af barer og restauranter, hvor du kan finde en kold drink i midten af ​​en varm sommerdag.

I sidste ende kan jeg kun fortælle dig, at alle strande i Portugal er utroligt smukke. Spørg de lokale til at give dig nogle tips efter hvad dine præferencer er, men gå ikke glip at se strandene, der er nævnt i denne artikel, og til at dele dine erfaringer.

Leder du efter mere smukke badeferie i Europa. Her er nogle gode ideer til dig.

Aktuelle artikler