3 hotteste feriemål

Hver pige skal gå på en varm ferie mindst én gang i sit liv. Definitionen af ​​varme kan variere, men der er nogle ting, som er universelle. Læs om 3 hotteste feriedestinationer.

3 hotteste feriemål

1.. Caribbean cruise

Det bliver ikke meget varmere end en luksus cruise rundt caribiske øer. Det koster en masse, men hver en krone, du vil bruge på en tur som denne vil være det værd.

Bare tænk over det - en luksus krydstogtskib med god mad og så mange ting at gøre. Du behøver ikke engang brug for at komme væk fra skibet, men når du gør - oh boy, vil du blive forbløffet! Forestil de smukke strande og laguner, der tager pusten væk. Lokale køkken i hver ø undervejs er en sand perle.

I mellemtiden kan du nyde alle de bekvemmeligheder af et krydstogtskib - fine restauranter, pools, massage, boblebad, måske endda tennis eller golf. Hvis du planlægger at gå sammen med dine børn, skal du vælge et krydstogt, der tilbyder en masse sjov for børnene.

Under alle omstændigheder er cruising rundt i Caribien en varm ferie, du vil nyde.

Tag et kig på denne video, og se, hvordan du kan få fantastiske tid på et krydstogt skib rundt caribiske øer.

2.. Rom, Italien

Besøger Italien er noget, du absolut er nødt til at gøre. Kunsten vil forbløffe dig, folket vil overraske dig og køkken vil gøre din mund vand. En masse mennesker vælger at besøge Venedig og Verona, du kunne være anderledes og besøge Rom.

Rom er hovedstaden i Italien, og det ligger i hjertet af landet. Det er også den største og mest befolkede by så forberede folkemængderne og trængsel. Alt i Rom er et syn værd at se, og du vil ikke vide hvor du skal starte din tour.

Et besøg på Colosseum er et must, samt et besøg på Pantheon. Rom er simpelthen fyldt med arkæologiske steder, du kan festmåltid dine øjne på. Selvfølgelig er det ikke alle om sightseeing, Rom tilbyder også sjovt natteliv og fantastisk køkken.

Tjek videoen nedenfor og find ud af top 5 ting du har fået se og gøre i Rom.

3.. Rio de Janeiro, Brasilien


Rio er den by, hvor den berømte karneval finder sted. Det er den næststørste by i Brasilien, og din næste hot feriemål.

Alt om Rio er varmt, og jeg mener at ryge hot. Wether vi taler om vejret, eller folk i Copacabana og Ipanema strande, vil du elske alt om Rio.

Tag en tur ned ad Copacabana Promenade, eller ride en svævebane til Sugarloaf Mountain. Bjerget hæver sig over byen og tilbyder en fantastisk udsigt på strandene, havet og selve byen. Hvis du er til rock klatring, Sugarloaf Mountain er stedet. Det giver også andre ekstreme sports aktiviteter såsom paragliding og drageflyvning.

Statuen af ​​Kristus Frelseren, en af ​​de nye syv vidundere i verden, stiger også over Rio. Det er en tredje højeste statue i verden, 130ft høj og et symbol på brasiliansk kristendom.

Rio de Janeiro, som vi alle ved, byder på en masse sjov, og ikke kun hvis du er der under karnevallet. Samba skoler arbejder hele året rundt. Brasilianske folk elsker at danse. Hit samba klubber i aften og slutte sig til de lokale som de løsne op og danse. Hot!

Tjek videoen nedenfor, og se, hvordan du kan få stor tid under Carneval i Rio.

Aktuelle artikler