3 uopdagede enlige kvinder rejser ture

Piger normalt ikke lide at rejse alene. Nogle er bange, nogle er bare kede sig. Men hvad med at rejse med andre kvinder? Er du klar til en piger kun tour? Tjek en af ​​disse 3 uopdagede enlige kvinder rejser ture.

3 uopdagede enlige kvinder rejser ture

1.. Irland

Irland er sådan et smukt land, der absolut hver pige på denne planet skal se mindst én gang i sit liv. Startende fra de fantastiske farver i naturen, den smukke kyst og måske endda de irske fyre (hvorfor ikke?), Irland er stedet til din næste ferie.

Hop på en alle piger tur og hovedet lige til Emerald Island. Se de fantastiske slotte og lad dit åndedræt blive taget væk af den fantastiske udsigt over kysten. Se de blå bølger stærkt knuse ind i de forrevne klipper og slappe af og nyde.

For en aften underholdning, besøge en af ​​de mange pubber og prøv den oprindelige Guinness. Mange pubber i Irland har levende musik, som fuldender atmosfæren. Prøv det lokale køkken også, men husk, at dette er landet med stærke folk og stærke retter så godt.

Være modig og prøv fårekød gryderet, boxty - som er en kartoffel pandekage, kramme - lavet af svinekød pølser og fedtholdige bacon eller colcannon - kartoffelmos med grønkål eller kål.

Det bedste tidspunkt at besøge Irland i slutningen af ​​foråret eller i løbet af sommeren. Tidlig forår og efterår kan være ganske regnfulde og ødelægge din ferie. Sørg for at medbringe dit kamera, vil du ønsker minder fra denne tur.

2.. Britiske Jomfruøer

Hvordan har du det med et tropisk sejle tour? Den smukke caribiske øer, sandstrande, blå laguner og varm sol, der vil smelte alle dine problemer væk. Tag en sejltur til de Britiske Jomfruøer.

De Britiske Jomfruøer sejl tour tilbydes på denne webside, varer syv dage og giver dig mulighed for at rejse til en anden ø hver dag. I mellemtiden kan du solbade på dækket, svømme i det krystalklare vand eller måske endda prøve at dykke. Se de fantastiske koralrev skjult lige under den blå vandoverfladen og overflod af forskellige havet liv.

Denne tur er noget, du vil huske resten af ​​dit liv. Du kan endda lære noget nyt, ligesom vand ski eller kite boarding. Berige dit liv med en anden stor oplevelse.

Tjek denne rejseguide videoen nedenfor, og find ud af mere om De Britiske Jomfruøer.

3.. Costa Rica

For alle de enlige kvinder føler lidt mere eventyrlystne, ville jeg nødt til at foreslå en wildlife tour til Costa Rica. Besøg det land jungler, vulkaner og en utrolig dyreliv og leve et sandt eventyr.

Du vil blive ledsaget af en erfaren guide, der vil hjælpe dig med at se alle de fantastiske skabninger i junglen og mødes med den lokale befolkning. Se de farverige papegøjer eller dovne leguaner, som du langsomt gå en tur i en båd langs kanalerne gennem junglen.

Efter at tage en vandretur i bjergene og få en perfekt udsigt fra toppen eller fra en hængebro. Du kan endda få en chance for at se en vulkan i aktion, forhåbentlig en lille en, du ikke virkelig ønsker at blive evakueret i midten af ​​din ferie.

Bortset fra alt det sjove i naturen, får du en chance for at finde ud af om den rige historie af "rige kyst". Tag en tur gennem hovedstaden San Jose og besøge Gold Museum, hvor du kan se guld artefakter helt tilbage fra de tider af gamle latinske europæiske civilisationer. Nyde Costa Rica på sin fulde farve og smag.

Gå ikke glip af chancen for at se en af ​​disse fantastiske steder på enlige kvinder rejser ture. Har nogle sjovt og møde nye mennesker. For mere information om enlige kvinder rejser ture, besøg Kvinder rejser.

Allerede besøgt et af disse steder? Venligst dele dine erfaringer i kommentarer.

Aktuelle artikler