5 ferie pakke checklister

Når du planlægger at rejse et eller andet sted er der visse ting, du bør altid bringer med dig. Må ikke være en af ​​de mennesker, der altid har tendens til at glemme noget. Begynde at gøre pakke checklister. Her er de elementer, der absolut er nødt til at være på disse lister. Tjek dem ud!

5 ferie pakke checklister

1.. General feriepakke tjekliste

Uanset hvor du er på rejse, er der nogle ting, du absolut er nødt til at medbringe. Vi kaldte denne liste generelle ferie pakke tjekliste og her er hvad du nødt til at skrive ned i den.

Først selvfølgelig kommer nok tøj og sko. Beløbet afhænger af, hvor du skal hen, og hvor længe du opholder dig, men sørg for du har nok undertøj. Lige efter tøj kommer personlig hygiejne elementer såsom tandbørste, tandpasta og sæbe. Hvis du bor på et hotel, de har sandsynligvis dem, sammen med shampoo og shower gel, men jeg altid bringe dem, bare i tilfælde.

Glem ikke din mobiltelefon oplader (og andre opladere, du skal bruge) og et par rene håndklæder, hvis du ikke kan lide at bruge hotel håndklæder. Plus, glem ikke en kam (en masse mennesker normalt glemmer det) og nogle probiotika hvis du har tendens til at lide af maveproblemer. Kleenexes og vådservietter er et must.

Disse er de vigtigste ting, der skal være på hvert feriepakke listen. Alle andre afhænger af, hvor du skal hen, hvor meget du opholder dig, hvordan er vejret kommer til at være, men bare rolig, vi har yderligere lister for dig.

2.. Lake feriepakke tjekliste

Skal du på en weekend i en sø hus og du har allerede pakket de ting fra den almindelige tjeklisten? Her er nogle andre ting, du har brug for at bringe med dig.

En myggebalsam er den første - ikke nogensinde gå til en sø hus uden en myggebalsam. Selvfølgelig kan du lade det derhjemme, hvis det er frysning koldt udenfor, men huske på, at myggene kun behøver én varmere dag, og at de kan ses selv i december og januar.

Desuden, hvis søen er isoleret sørge for at bringe mere mad, som enten er fremstillet, eller hvis du kan tilberede noget i huset skal du sørge for at bringe alle de ingredienser. Hvis du ikke besøge huset ofte, du måske ønsker at bringe en bug spray med dig. Sørg for at bringe en solcreme, uanset årstiden, og når de går i løbet af sommeren bringe din svømning kulør.

3.. Mountain ferie pakke tjekliste

En af de bedste ting, du kan gøre for en fantastisk ferie er at rejse til bjergene. Du skal også tænke på de ekstra ting, du skal bære. Altid bære varmere tøj, når du går til et bjerg. Selv om det er midt i en varm sommer, kunne nætter på et bjerg være ganske koldt. Altid bære solcreme, hvis du ikke ønsker solforbrændinger.

Hvis du går på ski naturligvis medbringe dit ski-udstyr og ekstra tøj, fordi du sandsynligvis vil få våde i sneen. Ikke skiløb? Sørg for at have sporing sko med dig, fordi de er meget bedre til at gå end almindelige sko. Hvis du er tilbøjelig til allergi bringe nogle allergimedicin og det ville være en god idé at medbringe en bog, eller en anden form for underholdning. Vejret i bjergene kan være meget tricky, og du ikke ønsker at blive hængende i et hotelværelse med intet at gøre.

4.. Spa ferie tjekliste

Du kommer til at slappe af og nyde i en spa. Dette betyder at du ikke behøver at medbringe en masse ting med dig. Selvfølgelig er de ting fra generel tjekliste obligatorisk, og du kan også bringe en iPod eller mp3-afspiller eller noget andet, du kan afspille musik på, og nogle beroligende musik. Efter en hel dag med afslapning, det ville være dejligt at bare sidde i dit værelse og lytte til dejlig afslappende musik. Hvis du ikke er en stor musik-fan, vil bogen også være stor.

Også nogle allergimedicin, hvis du tror, ​​du kan få en reaktion fra nogle af produkterne. Medbring en badedragt og din egen håndklæde til saunaen. Sørg for at lade alle dine problemer derhjemme og bringe kun gode følelser og følelser.

5.. Storby ferie pakke tjekliste

Er du en stor byrundtur person? Er du planlægger at besøge en storby snart? Du ønsker at have en god tid, men du ikke ønsker at glemme noget vigtigt? Her er de ting, du skal have.

Medbring dit kamera, fordi du vil tage billeder, og penge nok til alle de udgifter og nogle souvenirs. Hvis du oprindeligt ikke fra en storby, huske på, at nok alt i den store by er dyrere end i din hjemby. Det er en god ide at have en form for hofte eller hals taske, hvor du kan holde dine penge og dokumenter sikkert, du ikke ønsker overfald forkæle din ferie.

Nogle slags rejseguide i byen er obligatorisk. Du kan enten få det på papir eller downloade den fra internettet til din smartphone. Og selvfølgelig et kort, behøver du ikke ønsker at gå tabt. Hvis du går til et fremmed land, en ordbog over grundlæggende sætninger, såsom "Jeg er tabt" og "Do you speak English?" vil være meget nyttigt. Bringe nogle trendy tøj for at gå ud om aftenen.

Uanset hvor du beslutter at gå, er der altid ting, du skal have med dig. Det er også en god idé at få så mange oplysninger om det sted, du vil besøge som muligt, især hvis du rejser i udlandet. Bliv fortrolig med sædvane i landet og lære et par sætninger på det lokale sprog, og du vil gøre din ferie bedre. For alt andet du behøver at medbringe, vi har givet dig ferie pakke checklister. Nu behøver du kun at pakke op og begynde din rejse.

Aktuelle artikler