5 gratis ting at gøre i Dublin

Lyst til en tur til Dublin, Irland? Jeg ved, at jeg gør. Dublin er en smuk by med så mange ting at byde på, nogle af dem endda gratis. Tjek dem ud. Nogle af de bedste ting i livet kommer gratis, right? Jeg mener ikke noget du kunne betale for, kan top ser en solnedgang med din elskede. Embrace de gratis ting Dublin har at tilbyde - du vil nyde dem!

5 gratis ting at gøre i Dublin

1.. Tag en tur gennem byen

Kom til at kende en ny by: at tilbringe tid walking gennem det. Og nej, betyder det ikke, shopping - det betyder iblødsætning i energien af ​​selve byen, og folk i det. Og hvilken bedre måde at gøre det, end at tage en lang tur?

Du kan gøre dette i en gammeldags måde - helt af dig selv med en hjælp af et kort, eller du kan tage en tur. Tro det eller ej, er der guidede Dublin ture, der er helt gratis. Guiderne er betalt i tip alene, og det påvirker ikke kvaliteten af ​​de ture overhovedet. Disse er faktisk nogle af de bedste ture i Europa. Find ud af mere om gratis Dublin ture på dette link.

2.. Se Trinity College

Trinity College er, med alle midler, et must-see attraktion i Dublin. Endnu bedre - se det er gratis. Walking omkring campus og få at vide, kollegiet er ikke opladet, men hvis du gerne vil se den gamle Book of Kells (som jeg er nødt til at anbefale), og du bliver nødt til at betale gebyret for indgangen til det gamle bibliotek.

Trinity College er det ældste universitet i Irland. Det blev grundlagt i 1592 af dronning Elizabeth I, og det har stadig, at 16. århundrede charme. Arkitekturen i bygningen er fantastisk, og den smukke plæne og brostensbelagte stier kun opbygge uforglemmelige indtryk.

3.. Betale et besøg til de nationale museer

Det er ganske svært at tro, men Dublin er et hjem for tre nationale museer, som er helt gratis for besøgende. Sørg for at du besøger dem alle.

The National Museum of Ireland ligger i Kildare Street. Det er et must-besøg attraktion for alle interesserede i historien. Det holder mange interessante artefakter stammer fra forhistorisk tid til middelalderen. Desværre er fotografering ikke er tilladt, så du bliver nødt til at bringe dine minder alene.

En anden National Museum of Ireland ligger i Collins Barracks. Det er ikke så populær som den i Kildare Street, men det er et køligt sted at besøge. Fotografering er ikke tilladt her enten, og museet er en smule langt væk fra byens centrum, men hvis du har tid, jeg bestemt foreslå dig at besøge det.

Den sidste af de tre gratis museer er National History Museum, der ligger i Merrion Street. De lokale normalt henvise til det som The Dead Zoo, og for en god grund faktisk. Hovedattraktionen i dette museum er et viktoriansk indsamling af døde udstoppede dyr. Anbefales ikke til dem, der elsker dyr. Jeg ville helt sikkert springe det selv.

Alle museer er åbne fra tirsdag til lørdag fra 10:00 til 05:00 og om søndagen fra 02:00 til 17:00. Mandag er, som næsten overalt i verden, den dag, hvor museer er lukket.

4.. Besøg de nationale gallerier

Der er to nationale gallerier i Dublin, som er helt gratis at besøge - The National Gallery of Ireland, og The Irish Museum of Modern Art. The National Gallery er hjemsted for en stor samling af kunst fra det 14. til det 20. århundrede.

Her kan du finner værker af irske og internationale kunstnere samt, herunder navne som Yeats, Caravaggio og Monet. Den irske Museum of Modern Art har en 4.500 stykke samling af moderne kunst. Det er hovedsageligt fokuseret på fotografering, malerier og skulpturer.

5.. Tag en pause i Phoenix Park

Når du bliver træt af alle de gratis ting at gøre i Dublin, så tjek denne ene ud og have lidt tid til at slappe af. Besøg Phoenix Park.

Hovedindgange i parken er på Parkgate Street og Castleknock Gate, og portene i parken er åben 24 timer i døgnet. Phoenix Park er en af ​​de største byparker i verden, der dækker området for 1752 acres. Det blev oprettet i 1662, og det byder på en smuk udsigt til store grønne marker, fantastiske blomsterbede og imponerende monumenter. Find ud af mere om Phoenix Park på den officielle hjemmeside.

Bortset fra de gode ting, der koster penge, er der også gode ting, der er helt gratis. Det er de gratis ting du kan gøre i Dublin. Nogen allerede prøvet dem?

Aktuelle artikler