5 sidste minut sommerdestinationer

Du har ikke planlægge din ferie i år? Må ikke bekymre dig der er sidste minut sommerdestinationer, der endda kan vise sig at være et bedre valg, end at planlægge. Vælg en af ​​disse fem.

5 sidste minut sommerdestinationer

Travelling sidste minut har både fordele og ulemper. På den ene side, kan du betale for transport og indkvartering meget mindre og på andre du kan ende op med en aftale, der ikke rigtig passer dig. Hvis du ikke har noget imod et lille eventyr, sidste minut tilbud er helt sikkert din aftale.

1.. Caribbean cruise

Hvis du altid har drømt om et krydstogt til Caribien, men kunne ikke råd til det, sidste minut er din løsning. Et krydstogt er en perfekt ferie, virkelig. Du skal bare hoppe på en stor cruise linje, hvor du har alt hvad du behøver, og du behøver ikke at bekymre dig om noget andet. Ingen flybilletter, ingen rejser i busser og ingen trængsel overhovedet. Uanset om du leder efter en familieferie eller sjovt med dine venner, krydstogt er lige, hvad du har brug for.

Avoya rejsetilbud nogle ret fede rabatter på deres krydstogter. Tjek de tilbud for Carnival Cruise Line, og tilbyder for Norwegian Cruise Line. Skynd dig, er de tilbyder så meget som 65% rabat på nogle tilbud.

2.. Alanya, Tyrkiet

Leder du efter noget anderledes i år? Nå, så vil jeg foreslå du bog en sidste minut ophold i Alanya, Tyrkiet.

Siden 1958 var, da første moderne hotel bygget i Alanya, er dette sted været stigende popularitet blandt turister hvert år. Du absolut nødt til at besøge Damlatas Cave, hulen, der skubbede Alanya frem som en turistdestination.

Til udendørs sjov prøve windsurfing eller endda bananbåd. Gå ikke glip for at besøge den største vandland i Europa, kaldet Sealanya og Tyrkiets største gokartbane.

Priserne i 5-stjernede hoteller, gå all inclusive fra 115€, så skynd dig - bog så hurtigt som muligt.

3.. Seychellerne

En af de mest populære sommerdestinationer i år er Seychellerne. Øgruppen i Det Indiske Ocean byder på smukke sandstrande, krystalklart vand og nogle store last minute tilbud.

Bortset fra det faktum, at man kunne få fat i op til 30% rabat for Seychellerne, kan du også få en aftale om at betale for 4 og bo 5 nætter. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du prøve at dykke eller en anden vandsport.

Under alle omstændigheder vil Seychellerne ikke skuffe dig. Overnatning kan være en smule pebret her, men hvis du får en god aftale du kan bo i et stort hotel for mindre end 150€ om natten, og i en lille hotel eller pensionat, for selv mindre end 75€ en nat, for et dobbeltværelse. Du kan altid se særtilbud i Seychellerne for rejsende fra Europa.

4.. Hurghada, Egypten

Egypten er et land, at enhver person bør besøge mindst én gang i deres liv. Måske den mest populære og mest budget venlige sted at bo i Egypten er Hurghada.

Dette feriested tilbyder nogle ret cool hoteller for mere end bare fede priser. I virkeligheden, hvis du fange en god deal kan du finde en sidste minut indkvartering i en fire-stjernet hotel i Hurghada, for 30€. Mens du er her, så tjek de 3 hotteste ting at gøre i Egypten.

Selvom artikel fortæller dig om ting at gøre i foråret, det er ikke ligesom du ikke kan gøre nogen af ​​dem i sommeren så godt.

5.. Pattaya, Thailand

En anden meget varm sommer destination er Pattaya, Thailand. "Byen natteliv" har mere end blot et fantastisk natteliv at byde på. En af de ting - er fantastiske sidste minut priser.

Sidste minut ophold i et to-stjernet hotel i Pattaya, kan koste dig 15€ per nat. Tre stjernede sidste minut indkvartering starter fra 20€ fire stjerne fra 25€ og fem stjernede fra 60€. Og for nogle fantastiske ting, du kan gøre i Pattaya, så tjek steder at besøge i Pattaya.

Så hvis du planlægger din sidste minut tur med omtanke, kan du virkelig spare nogle penge. For mere information om restpladser verden, tjek priser at gå. Hvor skal du hen på din sidste minut ferie?

Aktuelle artikler