7 fantastiske rejse til kvinder

Det er ikke altid let at rejse, især for os piger. Jeg ved, at fyre altid sige, at vi er for kompliceret, men vi er de eneste, der virkelig ved, hvor meget besvær en simpel tur kan være for en pige. Heldigvis er der fantastiske rejse til kvinder designet til at hjælpe os. Her er de.

7 fantastiske rejse til kvinder

Jeg ved ikke om dig, men når jeg rejser, jeg er mest bekymret for hygiejnen i det sted, jeg skal bo på. Jeg har virkelig ikke lyst til at komme hjem med en urinvejsinfektion fra en beskidt toilet eller en allergisk reaktion, fordi sengen ark ikke var meget ren. Det er derfor, jeg har ikke tænkt på en anden tur uden disse fantastiske produkter.

1.. Hånd sanitizer eller antibakterielle vådservietter

En eller begge af disse produkter har altid været på min rejse liste. Ærligt, jeg ville ikke råde nogen pige til at forlade sit hus uden at have en form for hånd sanitizer i hendes pung.

Der er virkelig mange forskellige typer at vælge imellem. Du kan få simple vådservietter, de er de mest almindelige produkt og næsten hver pige har en pakke i hendes pung. Nogle helt af antibakterielle vådservietter er en endnu bedre valg. Den anden mulighed er en hånd sanitizer. Nu, de har både fordele og ulemper. Hånd sanitizer gør dræbe bakterier, men nogle gange er det bare udtværet snavs på hænderne rundt. Det er derfor, jeg altid har begge - vådservietter og en sanitizer. Påfør hånd sanitizer først og derefter fjerne det overskydende med vådserviet. Voila - rene hænder i et blink.

2.. Sæbe sheets

Sæbe plader kan nemt være den bedste rejse produkt til kvinder. De er dine bedste venner, hvis du rejser med dine børn og vil deres hænder til at være rene.

Sæbe plader er stort set papir tynde plader af sæbe pakket i en håndflade størrelse boks, så de kan passe ind i enhver lomme eller taske. De er bionedbrydelige og hver enkelt er beregnet til en enkelt anvendelse. Alt du skal gøre er at fugte dine hænder og tage en sæbe ark. Arket vil opløses i vand og skaber skum som enhver anden almindelig sæbe, og du vil være i stand til at vaske dine hænder nemt. Det er perfekt, right?

Dette er et must have rejse produkt, fordi man aldrig kan vide, hvornår, hvis du ender i et toilet, der ikke har sæbe. Rene hænder er sikre hænder efter alle.

3.. Vaskemiddel sheets

Meget lig sæbe ark og meget praktisk, når du har brug for at vaske dit tøj, mens du er væk fra hjemmet, vaskemiddel plader er lige, hvad du ledte efter!

Tynde plader af vaskemiddel er pakket i en kasse, der vejer mindre end en ounce og der er nok vaskemiddel i det for 50 vaske. Tag dem ud med tørre hænder og opløses i vand. De er perfekte, når du har brug for nogle rent undertøj, der nemt kan vaskes i et hotel synke. Vaskemidlet er øko venlige, men stærk nok til at vaske eventuelle pletter.

4.. Go girl tragt

Dette produkt er ikke virkelig, hvad navnet antyder, i det mindste var det ikke for mig, da jeg først så det. Alligevel er det mere end bare nyttigt.

Du ved, hvordan hver gang du er et udendørs eller du rejser, du misunder de fyre, fordi de kan tisse stående. Jeg mener seriøst, at de ikke behøver at finde en stor busk at gemme sig bag eller tænke brændenælder, Poison Ivy eller snavsede toiletter. De har simpelthen stå bag et træ eller på et urinal og gøre deres forretninger. Nå, gæt hvad? Nu kan du gøre det også.

Go Girl Tragt er en blød medicinsk silikone tragt, der vil tillade dig at tisse stående. Det er diskret og kan passe nemt i din pung, er det vaskes og genbruges. Så længe det ikke er for underligt for dig, ville jeg sige, at dette er et must have rejse produkt til kvinder.

5.. Toothettes

Ingen kan lide tænder, der ikke er blevet børstet, men når du er ude at rejse, er du ikke altid i stand til at børste dine tænder. Det er her, denne fabelagtige rejse produkt kommer til undsætning.

Toothettes er dybest set engangs tandbørster, men endnu bedre. Du behøver ikke noget vand eller tandpasta. Tandpasta stof allerede i den bløde skummende hovedet af en toothette og dit spyt er lige nok til at udløse den. Vask dine tænder i din bil og har en frisk ånde igen.

6.. Du går pige

Dette er endnu et produkt med et opmuntrende navn, der intet har at gøre med dets anvendelse. You Go Girl er et produkt, du skal have, hvis du er genert af offentlige badeværelser.

You Go Girl er "før du går toilet balsam." Det eneste du behøver at gøre er at hælde indholdet af posen i toilettet, og det vil straks lave skum, der absorberer alle de uønskede lugte samt lyde og stænk. Det vil også fylde rummet med en frisk duft, men huske på, at dette ikke er et desinfektionsmiddel, betyder det ikke gøre toilettet sikker at bruge.

7.. Badger sleep balsam

Og for at afslutte denne liste med et andet produkt, som du aldrig måske troede du har brug for, men det gør ikke ondt at forsøge. Jeg præsentere dig grævlingen søvn balsam.

Du ved, hvordan nogle gange kan man bare ikke sove, mens du rejser, uanset hvor træt du er? Det er her, grævling søvn balm stiger til lejligheden. Den er lavet med æteriske olier af bergamot, ingefær, rosmarin og lavendel og økologisk ekstra jomfru olivenolie. Bare gnide en lille mængde af balsam på din puls punkter eller din hage, og lad den beroligende duft føre dig mod drømmeland.

Alle fabelagtige rejseprodukter for kvinder på denne liste er, efter min mening, noget du absolut skal have, når du er ude at rejse. De kunne findes, sammen med mange flere andre fantastiske produkter på dette link, priserne er helt rimelige, så tøv ikke med at få dem.

Aktuelle artikler