7 nyttige tips til kvinder rejser alene i Europa

Hvert år tusindvis af kvinder deltage på en tur og rejser gennem Europa alene. Det er ikke så slemt som du måske tror, ​​kan det være endnu bedre, end at rejse som par. Alligevel er der nogle ting, du behøver at vide. Check out 7 nyttige tips til kvinder rejser alene i Europa.

7 nyttige tips til kvinder rejser alene i Europa

1.. Beslutning om et sted

Der er så mange smukke ting at se i Europa. Afhængigt af hvad du leder efter, tilbyder Europa dig en række forskellige ting at vælge imellem såsom middelalderlige eventyrlige byer som Brugge i Belgien, en hel nat feste i Amsterdam, Holland, rolige strande i Frankrig, eller non-stop fest på Ibiza. Under alle omstændigheder er der nogle lektier at gøre.

Først og fremmest beslutte, hvad du ønsker at se og gøre på din rejse til Europa. Surf på internettet for at finde de bedste steder. Læs andre folks erfaringer og testimonials og gør dit bedste for at samle din rejse på en måde at få mest ud af det. Rejser alene og ønsker at besøge Europa? Her er top 3 steder for en ferie.

2.. Kig efter ting at se

Når du har besluttet på plads (er), du vil besøge, tage lidt tid at finde ud af, hvad er de bedste ting at se der. Det kunne være et bestemt museum eller et monument, eller måske en restaurant, der serverer særlige fødevarer.

Jeg vil foreslå, at du arrangerer din rejse på en måde at se mindst én ting af kulturel eller historisk betydning, prøve mindst én lokal ret, se naturen omkring det sted, og tilbringe en nat feste. På den måde kan du dække det hele.

3.. Lær et par sætninger

Selvom du normalt kan finde folk, der taler engelsk, uanset hvor du rejser i Europa, kan det være en god idé at lære mindst et par sætninger på det lokale sprog. Dette er især vigtigt, hvis du skal rejse til en lille by i stedet for en hovedstad eller en typisk turistmål.

Of, Selvfølgelig er det bedst, hvis du rent faktisk kan tale sproget, men du kan ikke rigtig lære et nyt sprog for hver tur. Jeg har altid lærer fire grundlæggende sætninger i sproget i et land, Jeg rejser til - "Jeg er sulten", "jeg er tørstig", "Jeg er tabt" og "jeg ikke taler dit sprog." Det er en rigtig god idé at have en ordbog over de mest almindelige sætninger ved hånden, eller, endnu bedre, skal du installere en oversætter app med stemmegenkendelse til din smartphone. Er du interesseret i at lære centrale rejse sætninger på 10 forskellige sprog? Læs en artikel.

4.. Rejser alene, men ikke føler sig ensomme

Du tror måske, at du vil føle sig helt ensom under hele din tur, hvis du beslutter dig for at rejse alene, men det kunne nemt ændres. Lær hvordan man ikke skal føle sig ensom.

Den nemmeste måde er at beslutte at bo i et herberg, i stedet for et hotel. Vandrerhjem har normalt større værelser med flere senge, så du har mulighed for at møde nogen lige der. Må ikke være genert, introducere dig selv og gøre nogle nye venner. Hvem ved, måske din nye bedste ven eller dit livs kærlighed er lige i sengen ved siden af ​​dig.

5.. Hvordan at møde nye mennesker?

Bortset fra opholder sig i vandrerhjem, der er andre måder at møde nye mennesker i løbet af din rejse gennem Europa. Det faktum, at du er en kvinde betyder, at du sandsynligvis vil finde det lettere at møde andre mennesker, end du ville gøre, hvis du var en fyr eller rejser som et par.

Turistattraktioner er altid overfyldt med mennesker, man kan mødes. Hvis du ikke ved hvordan man starter en samtale - dit kamera kan være til stor hjælp. Spørg nogen til at tage et billede af dig, eller tilbyde at tage et billede af en anden.

Hvis du skal bo længere, og du er i en by, der har et universitet, spørg hvis du kan leje en af ​​de engelsksprogede studerende til at være din guide. Du vil være at hjælpe en studerende ved at give dem et job, og du vil have en lokal guide og eventuelt lave en ny ven.

Spis i mindre, mere overfyldte restauranter i stedet for på et hotel restaurant. Hvis du kan finde en self service restaurant, som en studerende kantine, vil du sandsynligvis ende med ikke at spise alene.

6.. Må ikke tiltrækker tyve

Rejs til et nyt sted er altid stor, så lad ikke noget spolere oplevelsen for dig. Må ikke være en tyv magnet, du aldrig vide, hvem der er omkring dig.

Hold dine penge og dit pas med dig på alle tidspunkter, aldrig lade dem i et hotelværelse. Medbring en daypack i stedet for en pung og bære det beløb tilstrækkelig til en dag i en penge bælte. Må ikke lægge alle dine penge på ét sted, og hvis du kommer til at efterlade noget af det i hotelværelset, sørg for at det er gemt væk.

Må ikke nogensinde forlade dit kamera eller din tegnebog uden opsyn. Efterlad alle de dyre smykker, du har derhjemme. Prøv at blande sig så meget som muligt og ikke ligne en turist. Hvis du ikke drage nogen opmærksom på dig selv, kan du ikke tiltrækker tyvene enten.

7.. Pas på dig selv

Selvom rejser alene virkelig kan være sjovt og fantastisk, er du stadig en kvinde, og du har brug for at være ganske forsigtig. Du vil sandsynligvis tiltrække mænd, der ønsker at tale med dig, og de fleste af dem vil have gode intentioner, men man ved aldrig. Så vær opmærksom.

Hvis du bærer noget for selvforsvar, du absolut nødt til at kontrollere, om det er lovligt i det land, du skal besøge. Europa er ikke så liberale, når det kommer til våben og selvforsvar poster som Europa er, og i en masse lande, selv peberspray er ulovligt.

Lær at sige nej på det lokale sprog, og hvis nogen generer dig, stå fast i at sige nej til dem. Må ikke være bange for at lave en scene, hvis du føler sig truet. Hvis du ikke kan slippe af med nogen generer, begynde at skrige om hjælp, og råben indtil nogen kommer og hjælper dig. Må ikke bekymre dig, hvis du vil ligne en galning, er det stadig bedre end at komme til skade.

Hvis du ikke ønsker nogen af ​​de lokale mænd til endnu nærme dig, den nemmeste måde at gøre det på er at bære en vielsesring, uanset om det er ægte eller falske. Må ikke fortælle nogen, at du rejser alene og bære et billede af en reel eller en falsk mand i din tegnebog. Blend i og ikke klæde provokerende, og du vil ikke have nogen problemer.

Åh, og glem ikke at lave en feriepakke checkliste. Her er de emner, der absolut er nødt til at være på disse lister.

Følg disse nyttige tips til kvinder rejser alene i Europa, og du vil være fint. Start et eventyr af en levetid.

Aktuelle artikler