7 ting, du skal have i din kuffert denne sommer

Du valgte den perfekte destination. Du valgte den perfekte badedragt. Solcreme allerede pakket. Nu, alt hvad du behøver, er en perfekt pakkeliste.

7 ting, du skal have i din kuffert denne sommer

Jeg har stået foran et tomt kuffert til en alt for mange gange, så jeg formoder, at du kender den følelse. Jeg ønsker at se godt ud, har alt jeg har brug for, og måske bringe et par (alle) foretrukne stykker.

Min filosofi er altid at pakke en kuffert jeg kan bære mig selv for dem kortere ture, så dette år jeg endelig besluttede at forsøge at finde det perfekte formel for stil og vægt. Her er de 7 ting, du skal have i din kuffert denne sommer og forhåbentlig i slutningen af ​​turen vil du stadig se godt ud, og vil ikke hade at se på dit tøj.

1.. Button down skjorte

Låne en fra din kæreste, mand, bror eller far, og du vil ikke fortryde det. Oversized, lys bomuld shirt i en pastel tone er perfekt til at kaste over din badedragt. Det holder dig beskyttet mod solen og det er behageligt. Og for en aften look binde skjorte omkring taljen, bære en high-indsnævrede, eller maxi, nederdel og sat på en erklæring halskæde eller store øreringe.

2.. Jean shorts

Valget er dit: jean cutoffs, højtaljede, varme bukser, med et print eller farve blok. Du kender formen på din krop det bedste, så vælg i overensstemmelse hermed. Med en eller to par shorts, som du nemt kan kombinere, kan du oprette ser til eftermiddag gåture langs stranden eller sightseeing.

3.. Tops

Vælg et par velsiddende toppe, der er nemme at kombinere. Breton toppe er et godt valg, men du kan også aldrig gå galt med hvid. Bare sørg for at de er lavet af let stof, som du kan vaske nemt og som ikke krølle.

4.. Kjoler

Kjoler er bedst for de dage, hvor du ikke kan blive generet med at kombinere en outfit. Igen de valg er enorme, så du kan gå maxi eller mini. Vælg hvad der er bedst egnet til din krop type, skal du vælge en god struktur, og lege med farver og stil.

5.. Nederdele

Du får brug for flere nederdele. Sørg for, at hver nederdel går med mindst to af de toppe, du har pakket. De vil være stor for både dag og aften udseende. Og bringe mindst én maxi nederdel, det er behageligt for dagen og beskytter dig mod solen, men det er også meget elegant for natten.

6.. Hat og et tørklæde

Du kan vælge fra Panama til bred skygge floppy hatte, halm eller bomuld, alle farver, men du skal absolut have en. Også bringe en stor tørklæde, der kan tjene som dække op på stranden, eller på den kølige aften. Det kan beskytte dit hår mod solen, eller du kan bruge det som et tæppe på flyet.

7.. Sko

Og i sidste ende, med os piger, det hele kommer ned til sko. Tja, komfort er nøgleordet her, så ballet lejligheder, flade sandaler, flip flops til stranden, og måske et par sneakers til længere ture, er alt du behøver. Men hvis du ikke kan leve uden dine hæle, jeg er sikker dine fødder vil tilgive et par eller to.

Disse 7 ting du skal have i din kuffert, og du kan slappe af og nyde turen. Glem ikke at tilføje nogle flot lingeri, nødvendige toiletartikler, en bog, og absolut en god stemning. Forhåbentlig din kuffert er ikke så tung længere. Har du en god tur!

Aktuelle artikler