7 tips om, hvordan man får en god flyvning søvn

Er der noget bedre end at sove igennem en flyvning? Lange transporter er over, før du ved af det, og du ankommer til din destination veludhvilet og klar til at nyde din ferie. Men faktisk falder i søvn på et fly er lettere sagt end gjort. Men før du når til sovepiller, så tjek disse 7 hurtige tips til en mid-air slummer.

7 tips om, hvordan man får en god flyvning søvn

Undgå støj

En af de største Sleep-propper på en flyvning er ganske enkelt mængden af ​​støj. Uanset om det er skrigende babyer, nogen, der har en tilsyneladende endeløs hosteanfald, eller en nabo, som absolut er nødt til at fortælle dig deres fulde historie, der altid synes at være noget i vejen for at lade dig blunde. Overdøve disse irritationsmomenter ved at pakke ørepropper i din håndbagage, eller bedre endnu, støjreducerende hovedtelefoner.

Seat valg

Sure, alle pladser i økonomien ser det samme, men din position på et fly kan faktisk være en afgørende faktor, når det kommer til, hvorvidt du vil bruge din flyvning i landet nik. Pladser på bagsiden af ​​flyet er generelt de mest støjende og kan være en smule for tæt på badeværelset farezonen for næseboret s smag. I stedet tilstræbe en plads i midten af ​​flyet, som områderne nær vingen er generelt den mest stabile del af et luftfartøj. Et vindue sæde er en endnu større bonus, som du kan læne mod vinduet og undgå at komme op at lade folk forbi.

Se, hvad du drikker

Det kan synes som en god idé at snuppe en kop kaffe til at dræbe nogen tid, når du er i lufthavnen eller banke et par tilbage i baren til at undertrykke dine pre-flight nerver, men, vil du snart være at beklage det, hvis du ønsker at få nogle mid-air-shut-eye. Koffein kan bo i dit system i op til otte timer, og vil holde dig vågen, selvom du ikke ønsker at være. Ligeledes alkohol bør undgås, da det kan forårsage dehydrering-induceret hovedpine, som vil være din værste fjende, hvis du forsøger at sove.

Komfort er nøglen

Medmindre du har sække dig en plads i første klasse, det er fair at sige, at flyene ikke er den comfiest steder. Gør den til din pre-flight mission at ændre dette. En anstændig rejse pude kan synes som en ekstravagant køb, men du `ll hurtigt lære at elske sin bløde omfavnelse, når du opdager de nye niveauer af plane-baserede komfort det giver. Kombiner dette med en øjenmaske til at skære uønskede lyse lys og nogle løstsiddende tøj, der ikke vil få ubehagelige under flyvningen, og du `ll være drivende ud på ingen tid.

Luft sygdom

De af jer, der lider af køresyge, vil vide alt for godt, at søvn er bare om de sidste ting på dit sind, når du føler dig kvalme under en flyvning. For at undgå dette irriterende lidelse, prøv at tage forebyggende skridt såsom at undgå store måltider, drikke masser af vand og arbejder på kontrollerede vejrtrækning teknikker. Hvis ingen af ​​disse synes at arbejde så skal du ikke være bange for at besøge din læge, som bør være i stand til at give nogle mave-indstilling medicin, før din rejse.

Forstyr ikke

Der er ikke noget værre end omsider er lykkedes at falde i søvn, kun at være vågnet op efter cirka ti sekunder shut-eye. Lav en mental hit liste over folk, der måske kommer i vejen for din nap og tage skridt til at sikre, at dette ikke sker. Hvis din nabo er chat-glad (er de ikke altid det?), Høfligt lade dem vide, du kommer til at prøve at fange nogle Zs. Det er også en god ide at fastgøre sikkerhedsselen over din tæppe, hvis du bruger en andet en stewardesse kan være nødvendigt at vække dig op til at kontrollere du er sikkert fastspændt i.

Træk en all-nighter

Hvis alt andet fejler, så er det tid til at bringe de store kanoner til din næste flyvning. Det bliver hårdt, men forsøge at minimere (eller helt undgå) sove natten før din rejse. Selvfølgelig vil du have nået et helt nyt state of crankiness med den tid, du kommer til lufthavnen, men vil du være så træt, når du bord på flyet, at søvn vil være alle, men uundgåelig. Afhængig af tidspunktet for din flyrejse, kan du også bruge dette som en mulighed for at akklimatisere dig selv med den tidszone på din destination, som vil bidrage til at forhindre enhver irriterende jetlag ødelægger din rejse.

Aktuelle artikler