8 gode grunde til at besøge Irland

Travel er næsten aldrig billig, men når du forskning og plan, du kan gå næsten overalt på et budget. Selvfølgelig er nogle destinationer mere velegnet mod billigere at rejse.

8 gode grunde til at besøge Irland

Irland er et land med rullende bakker, farverige huse og generøse mennesker. Det er også en fantastisk destination for budget rejsende - når du gør det der.

1.. Det er helt drivable.

På grund af sin lille størrelse, er at leje en bil og turné landet på din egen let at gøre. Du kan have til at stoppe for får eller at lade en anden bil pass langs de smalle veje, men med din egen bil kan du udforske på din egen tidsplan, og enten gøre dagsture eller tilbringe dage i hver by, du ønsker at besøge før flytning. Der er fantastiske naturlige vidundere at se ligesom Ring of Kerry, den Cliffs of Moher og Killarney National Park.

2.. Du kan nyde de pubber.

Du sandsynligvis ikke kommer til at gå til Irland og ikke ramt mindst et par pubber at få din drink på. Hvis du kan undgå at bestille alt for mange drinks og holde hovedet koldt om dig, så du kan få den fulde oplevelse af en irsk bar.

Ikke blot vil du finde lækker mad, der vil passe dit budget, men de er fulde af fantastiske lokale, der ønsker, at besøgende til at vide, hvor fantastisk deres land. Det er ikke ualmindeligt at møde en venlig person i en bar og få dem til at invitere dig til deres hjem eller en festival eller for dem at give dig alle former for gode råd om, hvad man skal gøre og se, mens du er på farten.

Pubber er også et fantastisk sted at få en smag af den lokale musik, og du kan rocke ud til en bred vifte af musik på barer over hele landet.

3.. Self-catering er alle de vrede.

Irland er optimal til ferieboliger. Lev som en lokal og spare et ton, fordi du kan købe mad på de lokale købmænd og gøre så mange måltider som du vil.

Huslejer giver dig din egen plads, mere privatliv end et hotel og kommer med en masse af de bekvemmeligheder i hjemmet. Selv med satser, der er nogle gange lidt mere end et hotel, du ender opholder sig inden for dit budget på grund af køkken faciliteter, behøver du ikke betale ekstra for ekstra rejsende og en masse huslejer har vaskeri i huset, hvilket betyder, at du kan stadig pack lys og bare vaske dit tøj i løbet af din rejse.

4.. Ridning skinnerne er billigt.

Offentlig transport er normalt en billig måde at komme rundt. Selvom mange af Irlands byer er meget walkable, ønsker du måske at få et lift til en del af byen, der synes langt væk eller til en anden by helt. Dublin har en super nem letbane for rejsende at bruge, og du kan også bruge Irish Rail eller Irland bus for at komme rundt i landet uden at bruge en masse penge til at gøre det.

5.. Der er så meget marine liv.

Hvis du elsker delfiner og hvaler og spækhuggere og sæler, Irlands kyst er det perfekte sted at se dem alle. Farvandet vrimler med dyreliv og du behøver ikke at bruge en masse penge på en kedelig hvalsafari båd tur for at se dem.

En lille smule tålmodighed og en kikkert er alt hvad du behøver. Du kan endda få et glimt af gigantiske brugder og mindre hajarter har været kendt at plaske rundt i vandkanten. Mens vandet ikke er optimal til svømning, stranden er perfekt til at se en belastning af havet liv. Medbring dit godt kamera til at fange nogle fantastiske foto ops.

6.. Det er lærerigt.

Irland er fuld af gamle ruiner og historiske steder. Se dem for mindre med Heritage Irland kortet tilbydes af Kontoret for Offentlige Arbejder. Spring køerne på over 60 attraktioner med dit kort, plus mere du bruger det jo mere sparer du.

Hvis du koncentrerer din tur i kun en eller to byer i Irland, vælge nogle af de gratis kulturarv som Hill of Tara og Glendalough. Begge er blandt de mest populære attraktioner i landet og de steder, selv er gratis. Det koster kun at komme ind i arv centre. Ligeledes er arv byer. Udforsk den middelalderlige landsby Trim, den georgiske by Birr eller monastiske by Kells til absolut ingenting.

Lyst til en tur til Dublin, Irland? Dublin er en smuk by med så mange ting at byde på, nogle af dem endda gratis. Tjek dem ud.

7.. Du kan spare op til 50%, når du køber Dublin pass ligesom Heritage Ireland Card, plus du kan springe billet linjer på turistattraktioner.

Din Dublin Pass kommer med en airport-centrum transfer, indgang til over 30 lokaliteter - herunder Croke Park oplevelse for dem af jer der er sports-elskere - rabatter på restauranter, shopping og endda ubegrænset offentlig transport! Køb online, før du gå for at redde 20% rabat og holde endnu flere penge i lommen.

Dit Dublin Pass er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen og "aktiverer" når din første brug. Du skal bare nødt til at købe en for hver rejsende i din fest. Børne gennemløb koster mindre end voksne dem og omfatter alle de samme fordele.

8.. Den er fuld af shopping muligheder.

Normalt shopping og budget rejse ikke går hånd i hånd, men når du handler de mange markeder for bare Dublin alene du kan komme hjem med souvenirs og rejser inden for din hjælp. Ligegyldigt hvad du leder efter, kan du finde det på et af de markeder. Fra de antikke og brugte elementer på skærmen ved Blackrock Market til de friske fødevarer tilbud af Ballymun Farmers Market. Kig efter trendy mode fund og gaver på Georges Street Arcade eller købe håndlavede elementer og illustrationer lige fra kunstnere på Arts & Crafts Market i Newmarket Square.

Irland er bedre for par eller grupper, fordi rejser alene i landet rent faktisk vil køre dig mere i indgivelse gebyrer, og der er ikke mange enkeltværelser til rådighed.

Emerald Isle er fuld af rige historie og kultur. Det er svært at møde nogen, der hævder ikke at have mindst en irsk afstamning, og når du har besøgt Irland, er det ikke svært at forstå hvorfor.

Hvis du elsker udendørs og vandreture, kan du finde masser af muligheder i hele landet som Causeway Coast Way, som kombinerer græsklædte bakker med fantastisk havudsigt. Hvis byen er mere din hastighed, kan du vælge fra familie-venlige aktiviteter eller endda romantisk dagsture - Blarney Castle, anyone?

Den frodige landskab gør for en perfekt kulisse til enhver ferie og sikrer dine rejsebilleder vil være fantastisk, mens det irske folk er så indbydende, at det vil være næsten umuligt at have en dårlig tid.

Aktuelle artikler