Couchsurfing for begyndere i 3 enkle trin

Lad os sige, at en eller anden måde du gik glip af at høre om couchsurfing. Jeg vil lade dig vide alt, hvad du behøver at vide som en nybegynder at beslutte, om du ønsker at deltage i dette fællesskab eller ej.

Couchsurfing for begyndere i 3 enkle trin

Couchsurfing rocks! Det er, hvad millioner af couchsurfers kan fortælle dig. Men det betyder ikke, at det ville klippe din verden også. Her er, hvad du behøver at vide som en nybegynder.

1.. Er couchsurfing for dig?

Forestil dig den perfekte (eller mindre perfekt) fremmed kommer til dit hjem, og du hilse ham med et smil, måske et knus, og lad ham overnatte.

Eller du rejser til en fjern del af verden, efter at udveksle et par e-mails med en person, og du dukker op på hans eller hendes dør, og du får stor gæstfrihed.

Lyder det skræmmende? Fabulous? Hvis du ikke er sikker på om det, stoppe læsningen nu.

2.. Hvor meget koster couchsurfing koste?

Det koster ikke noget, det betaler en masse (via wonderfulword0.blogspot.com)

Det koster ikke noget, det betaler en masse. Mens nogle mener, at der er ikke sådan noget som en gratis måltid eller gratis sofa, andre mener, at de bedste ting i livet er (stadig) gratis. Couchsurfing er den bedste ting at ske for mange glade rejsende.

Couch, gulv, seng, single eller king size, i en lille lejlighed, hotel eller villa, kan du vælge at surfe en andens plads. Og oftere end ikke, turen er storslået.

Besøg Couchsufring hjemmeside og tilmelde dig gratis. Du har ingen pligt til at være vært. Alligevel kan du rejse og få et sted at bo. Det er gratis. Det er som at rejse for at besøge en ven, som du ikke vidste du havde.

Tror ikke, at det handler om at spare penge. Der er masser af couchsurfers med huse med pools. Nogle bor på Palm Island i Dubai. Der er en tidligere senator i Cleveland bor i en af ​​de 4 forblev victoriansk stil huse i byen.

Og alligevel er de alle en del af denne verden-tilslutning koncept. Ideen er ikke at gøre turen billigere, men for at gøre en rigere. Couchsurfing er for dem, i stedet for produkter og serviceydelser vælger at forbruge erfaringer.

Couchsurfing gør du se, hvordan de lokale bor. Du kommer til at se de steder, smage maden, og gøre det spor, der ingen guide skal gøre det muligt, selv hvis du følger den off-the-slagne vej (hvor længe kan stien være offbeat når det bliver udgivet i en Lonely Planet guide? ).

Traveling er ikke kun om at se verden. Det handler om at se sig selv i en anden verden, fra et andet perspektiv. Og hvis du ikke rejser, men har nogen besøge dig i stedet, får du en chance for at se din egen by med nye øjne, øjne af en rejsende.

3.. Er couchsurfing sikkert?

Couchsurfing for begyndere i 3 enkle trin (via www.britannica.com)

Surfing andens sofa kan virke som en ekstrem sport. Men millioner af mennesker over hele verden er op til dette eventyr.

Hvis du er bekymret for couchsurfing sikkerhed, så lad os bare sige, at møde nogen i baren og tage ham hjem er mere risikofyldte.

Der er et kontrolsystem på webstedet, plus referencer og står inde. Der er altid en chance, men det er ikke sandsynligt, du vil møde en masse myrdet (eller nogen, der har besluttet at dræbe dig specifikt), og når det kommer til en person at stjæle fra dit hjem, en surfer, jeg mener couchsurfer, sagde: "Hvis nogen kommer hele vejen fra en anden del af verden til at stjæle mit TV, oh well, han har brug for det mere, end jeg gør. "

Den største fare, når du falder i kærlighed med couchsurfing er, at sidst du stoppe med at gøre sightseeing, og du kun bekymre sig om livet se.

Folk er den største synet af alle. Der er spektakulære solnedgange, utrolige strande og bjergtoppe, men det er de mennesker, der forlader den dybeste mark i slutningen. Det er mennesker, vi forbinder med at bo, når du rejser er slut. Indtil næste gang. Og når du er en couchsurfer, betyder det ikke tage lang tid før næste gang.

Hvis du ikke rejser for at se verden, du åbner dørene til din lejlighed og verden kommer til dig. Men ikke medierne mediterede tygget-for-dig slags verden. Det er den verden, du kan få fra den første hånd erfaring. Når du graver dybere og dybere under overfladen, når du tager et kig bag gardinet, bag murene i de gamle byer, du får din egen historie blandet med lokale lugt, smag og lyde.

Aktuelle artikler