Din pin-kation: 10 fedeste steder, du vil få lyst til at pin

Samtidig med at dræbe timer af dit liv organisere dine imaginære bryllup, lejligheden, og middagsselskab på Pinterest, glem ikke, at den ene bord hver Pinner har... din ferie bord.

Din pin-kation: 10 fedeste steder youand # 8217 ll ønsker at pin

Ikke din typiske "tur til Cancun" board enten vi taler, at "jeg vandt milliarder af dollars i lotteriet, og nu ønsker at rejse verden" board. Med al den rejselyst streaming fra bord til bord, er Pinterest blevet en meget køligere, moderne National Geographic. Her har vi samlet (i nogen bestemt rækkefølge) ti af de fedeste steder, du ønsker at sætte i bås.

1.. Fingalshulen. Staffa scotland

Fingalshulen (via www.flickr.com)

Så dette er Fingalshulen. Det blev opdaget i Skotland i 1772, på en ø kaldet Staffa. Den måde, støjen ekko i hele hulen fortjent det navnet "The Melodious Cave". Det er smukt, og det synger. Ingen slå det.

2.. Bagan, Myanmar

Bagan er en by i Mandalay regionen Burma. På et tidspunkt havde over 10.000 buddhistiske templer. Det er en masse munke. Hvis du ønsker at få din Eat, Pray, Kærlighed på, så er dette det perfekte sted at være.

3.. Buqshan hotel i khaila, yemen

Buqshan hotel i Khaila (via www.flickr.com)

Hvis du befinder dig i Yemen, kan vi varmt foreslår tjekker Buqshan Hotel i Khaila. Hvad er afbilledet ovenfor, er blot en del af hotellets unikke pulserende arkitektur.

4.. Holi festival af farver

Holi Festival of Color (via www.luxe-essentiel.com)

Senest den festival af farve topping alles bucket liste. Hvis det er på din, bare hovedet til Indien for den årlige farve festival, der finder sted hvert år i slutningen af ​​februar / begyndelsen af ​​marts.

5.. Thailands flydende marked

Det er sandsynligt, du har set dette sted i magasiner, film eller på Europas Next Top Model. Thailands Floating Market er en unik oplevelse, der trækker i rejsende fra hele verden. Vær sikker på at bringe mosquito spray.

6.. Senegals sø, Retba

Senegals Lake (via amazingstuff.co.uk)

Også kendt som Lac Rose. Cyanobakterier i jorden under denne sø har forårsaget vandet til at vende en utrolig nuance pink. Bakterien er uskadelige og mængden af ​​salt i vandet gør det nemt at svømme.

7.. Blue Lagoon Resort and Spa i island

Blue Lagoon Resort and Spa i Island (via www.bluelagoon.com)

Den geotermiske spa og resort i Island bringer ny mening til ordet "blå". Luften og vandet her siges at være den reneste og friskeste i verden. Tak gletsjerne. Som for vandet? Det er 98-102 grader Fahrenheit.

8.. Valencia, Spanien

Som den tredje største by i Spanien, kan du ønsker at genoverveje slutter din tur i Barcelona. Valencias moderne arkitektur er unik for Spanien og med en befolkning på 2,3 millioner, du har fået en rigtig fest på hænderne.

9.. Østrigs grønne sø i Hochschwab bjergene

Østrigs Green Lake i Hochschwab Mountains (via www.dailymail.co.uk)

Okay så forestille sig dette, i løbet af vinteren er der bakker atter bakker fyldt med sne og vandrestier. Sommeren kommer og smelter al sneen, oversvømmer hele området men alligevel alt forbliver i takt vandet. En dykker drøm.

10.. Den Santissimo sacramento kirke Santa Catarina, Brasilien

Den Santissimo Sacramento kirken Santa Catarina (via www.flickr.com)

Oh du troede Brasilien var bare for halve nøgne mennesker ryster deres bagdele under karnevallet? Forkert. Det er også et sted for katedraler med en slående lighed med Det er en lille verden tur på Disney. Helt fantastisk.

Aktuelle artikler