Hvor at komme væk for en lille romance

Føle sig som en lille flugt kan være en god ting lige om nu? Få nogle en-til-en tid med dit livs kærlighed, og også rack op nogle bonuspoint ved at give en overraskende og fantastisk gave til Valentinsdag.

Hvor at komme væk for en lille romance

Jeg vil lade dig ind på en lille hemmelighed: Du behøver ikke at planlægge din tilflugtssted for en weekend eller uge af 14. februar! Du ikke! Planlæg det for marts eller maj eller endda September. Pointen er, at du tænker på det og gøre alt benarbejdet for det nu.

Tag din bedre halvdel ud til en romantisk middag på en af ​​deres foretrukne pletter og give dem en sød lille kort med en note proklamere din kærlighed og forestående ferie planer. De vil elske det (og dig) og har også noget fantastisk at se frem til. Hvis de spørger, hvorfor du ikke forlader det samme, fortælle dem, du ønsker at forlænge V-Day og også sørge for at du kunne få fri fra arbejde. Det er nok sandt.

Nu til min liste over ferie spots for unge (og gamle) elskere, der vil gøre dig helten i år, mens du glæde i at holde nogle kontanter i lommen, fordi, trods alt, behøver du ikke at bruge hver en krone du nødt til at give en stor gave. Alle de smarte folk ved dette, ligesom dem, der hånd-gør gaver til dem, der sætter pris på sådanne ting.

Caribien krydstogter

Tag til havene! Caribien krydstogter er alle på tilbud lige nu, og der er ikke noget mere romantisk end all-you-can-eat buffeter, en flydende kasino, limbo konkurrencer og 35€ mojitos.

Alvorligt selv, kan krydstogter være en god måde at genoprette, forkæle dig selv og bare slappe af. Mens sprut krydsere drikker væk deres kollegium tuitions, kan du nyde sene nattetimer voksen underholdning (dans, komedie, Broadway-stil viser), slentre i gaderne i en ny by hver dag, og derefter hul op i din kahyt i timevis, hvis du ønsker det.

Klæd og spendere lidt ved at tage din date til en af ​​de smarte restauranter, der ikke indgår i dit krydstogt sats, eller anmode om en nice tabel for to i de vigtigste spisestue. Og tage alle de gratis foto ops! Mens de fleste vil være forfærdeligt, på den mest morsomme måde, er der bundet til at være en eller to, som du rent faktisk vil få lyst til at tage med hjem og vise folk, du kender. Lige nu, Cruiseexperts har nogle dandy tilbud på 3 - til 14-nat krydstogter i Caribien, Bahamas, Mexico, Hawaii, Europa og Panamakanalen. De starter fra kun 165€ per person, så hvis du kan cruise tæt på hjemmet, kan du spare endnu mere.

All-inclusive resorts er all-inclusive.

Jeg mener, det er ligesom 95% sandt. Spa-behandlinger, nogle motoriserede aktiviteter og noget, du køber på Gaveshop er ikke inkluderet. Jeg hører også, at mange resorts gør du betaler for Wi-Fi, men hvis du er der på et par getaway, tjekke din e-mail sandsynligvis ikke er på toppen af ​​din liste alligevel.

All-inclusive resorts kan findes i hele Mexico, Central Europe, Caribien, Bahamas og også Gulf Coast. Så hvis du enten ikke ejer et pas eller søger at gøre din rejse lidt billigere, se på store destinationer som Destin og Panama City Beach i Florida.

De samme hvide sandstrande og fantastisk service, men en kortere flyvetur og en mindre regning. De to bedste steder for at finde lavere priser? CheapCaribbean og Bookit. Begge er fantastisk til at finde pakkeløsninger, der inkluderer flybillet, men du kan også bestille uden flybillet, så det er praktisk for enhver rejse, du ønsker at bestille.

Har du tænkt på en tur til New Orleans?

Det er ikke bare til Fastelavn længere! Tag en gratis færgetur, spise masser af lækker Cajun mad, hjælp de historiske huse og lære om de spøgelser, der hjemsøger The Big Easy. Hvordan er du ikke planlægger din tur nu?

Spare mere på din rejse til New Orleans med Power pass. Starter så lavt som 25€ per dag, få adgang til must-see attraktioner i byen. Vælg mellem steder som Musee Conti Wax Museum, Audubon Zoo, Cajun Pride Swamp Tour og meget mere! Fås i 1, 2, 3 og 5-dages varighed. Tilføj en 1 - til 3-dages MealTicket at spise på fantastiske restauranter til en lav pris. Hvis du ved, du vil være udstopning dit ansigt med etouffee, jambalaya og andre Cajun deliciousness, det er absolut den rigtige vej at gå!

Las vegas

Levende store til et par dage i Sin City og gøre en masse gratis ting og et par dyre ting og stadig gå hjem med nogle penge på din bankkonto. Las Vegas har en masse at tilbyde dem, der ikke eloping eller forsøger at " vinde det hele tilbage. " Her er en kort liste over freebies efterfulgt af en måde at få skøre billige showbilletter:

  • Sirens of TI show - Hvad bruges til at blive kaldt Treasure Island, nu er hip og "med det", og har letpåklædte dame pirater traipsing omkring et skib, sværdkamp og gå planken.
  • Fall of Atlantis - Behind Caesars Palace i forum butikker kan du spise på Cheesecake Factory og derefter se denne animatronic show, der sker hver time og viser de kampe mellem guder og hvordan Atlantis endte på havets bund. I hvert fald tror jeg, det er hvad det handlede om.
  • Lions at MGM - Min favorit aktivitet er helt gratis og morer hele dagen. Lugter dab i midten af ​​MGM er plexiglas hjem for MGM lions, hvor de drive omkring og nogle gange gaber eller lege med undervisere. Watch udefra eller inde i tunnelen, og derefter bladre i gavebutikken.
  • De fontæner af Bellagio - Hver aften kan du blive henrykte over den dansende vand, der bliver sat på lys og musik. Dette kan være romantisk.
  • Vinterhaven og botaniske haver i Bellagio - Hvis du afventende din tid, indtil mørkets frembrud for at se disse fantastiske springvand, tage en tur ind i botaniske haver for at tjekke nogle awesome planteliv. Hold hænder og beundrer blomster. Kyllinger grave blomster.
  • Hawaiian Marketplace - Modelleret efter markedspladsen i Honolulu, kan du gennemse sælger kabiner med cool produkter, du aldrig har set eller bare så to kiosker væk og derefter nyde en fugl show og også Hawaiian dans.
  • Fremont Street Experience - Hvis du kan lide skinnende ting, eller rejse med nogen, der gør, så gør et punkt at besøge Fremont Street. Hele baldakin lyser og gør dig svimmel, efter at stirre opad så længe. Dette kan også være den bedste tid til at bruge nogle penge og gå til en zipline under baldakinen af ​​lys. Fun!
  • Tag en spadseretur gennem de "gader" i Paris eller New York.
  • Klar til at vise din Valentine lidt mindre af en sparsommelig tid? Tag en tur til toppen af ​​Eiffeltårnet, spise på en stjernekok restaurant, sidde på en fortovscafé og derefter tage i et show eller to. Brug Broadway box til at finde rabat koder på mange af de populære shows i Vegas. Undertiden op til 50% rabat og undertiden inklusive middag.
  • Nødt til at finde en aftale om at komme til og opholder sig i Vegas? Igen, det er tid til at tjekke Bookit.

Sydeuropa

Hvis du og din honning er eventyrlystne typer, der ikke rigtig ind i hele skrigende i glæde i løbet af smykker og PDA, som alle averts deres øjne fra, mens mumler "få et værelse!" på, og i stedet du gerne prøve underlige fødevarer, klatre ting og udforske antikke ruiner (og historiske bygninger), så Sydeuropa kan være præcis den form for rejse, du har været på udkig efter.

Peru, Ecuador, Brasilien. Der er masser af ting at se og gøre, som også er vanvittigt billigt. Faktisk er Sydeuropa min top pick, når du leder efter et budget destination. Du kan gøre det friluftsmenneske og billige eller luksuriøse og forkælelse for (lidt mindre) billigt. Sov i en regnskov eller Radisson. Ærligt, hvis din partner er i at rejse til kølige nye steder, så er du nødt til at gå. Det passer til ethvert budget. Bortset fra flybillet, kan du forvente at tilbringe 33-50% af, hvad du bruger på din normale ferier.

Vil du have flere ideer til at ødelægge din Valentine på et budget? Tilmeld dig Groupon til din foretrukne destination og få 50-90% rabat spisning, underholdning, aktiviteter og meget mere. Daglige deal sites er en fantastisk måde at spare penge på ting, som du måske ikke havde råd til at gøre eller at pakke i flere ting for mindre. Det er også den perfekte mulighed for, når du ikke kan komme væk og ønsker at gøre noget fantastisk nær hjem.

Ligegyldigt hvordan du gør det, kan du være sparsommelige og stadig gøre en stor indvirkning. Det faktum, at du lægger tid og kræfter i en sjov tur til din elskede vil blive værdsat, og de vil ikke vægrer sig ved hvor mange penge du gjorde eller ikke bruge.

Aktuelle artikler