Hvor er Bora Bora ligger

Du må have hørt om Bora Bora. Det er nok den smukkeste ø på jorden. Det er en koral ø i Stillehavet og et sted at tilbringe din næste ferie på. Find ud af om Bora Bora.

Hvor er Bora Bora ligger

1.. Placering

Bora Bora er en ø i Stillehavet. Det er beliggende i Fransk Polynesien, og det er den oversøisk territorium i Frankrig. Dens oprindelige navn er faktisk Pora Pora, bogstavet "b" ikke engang eksisterer i det lokale sprog, og det betyder "First Born". Øen er 7 millioner år gammelt, men blev først opdaget i 1722. Det ligger omkring 160 miles nordvest for Tahiti, og omkring 2600 miles syd for Hawaii. Øen er af vulkansk oprindelse og er omgivet af koralrev. Det er en luksus resort meget populær blandt turister, så forventer nogle crowd. Det officielle sprog er fransk, men den lokale polynesiske dialekt tales også her.

2.. Klima

Der er, temmelig meget, ingen dårlig tid til at besøge Bora-Bora, men stadig kunne det bedste tidspunkt at besøge være i juni, juli, august og oktober. Sommeren varer fra november til april og er ganske varmt og fugtigt, mens resten af ​​året er en smule køligere og tørretumbler. Sommeren er regntiden, så det er overskyet næsten hver dag og stormene er korte, stærke og uforudsigelige. Den gennemsnitlige høje årlige temperatur er 84.7F, mens den gennemsnitlige lave er 74.5F. Bora Bora har gennemsnittet af 109 regnvejrsdage i løbet af året, og den mest regnfulde måneder er januar til april.

Regntiden anses for at være "off sæson", men det har også et par fordele. Først og fremmest, øen er mindre overfyldt i denne periode, så det er nemmere at finde en bolig. Priserne er også lavere i regntiden. Du tror måske, at der ikke vil være nogen sol i den våde sæson, men det er ikke sandt. Du får din rimelig andel af solen, bare forvente mindre af det end i den tørre sæson.

Tørre sæson, på den anden side, er toppen af ​​turistsæsonen. I denne periode Bora Bora er pakket med mennesker. Regn er sjældent, og udsving mellem dag-og nattemperaturer er minimal. Det er også den bedste periode for dykning, fordi vandet bliver krystalklart. Den mest overfyldte måned er juli, fordi en masse af lokale festligheder afholdes i løbet af denne måned.

Forvent vind hele året i Bora Bora. Også huske på, at denne region er udsat for cykloner og orkaner, men egentlig ikke så meget som syd eller Midtvesten i USA for eksempel. Så der er ingen en reel grund til at bekymre sig, men forsigtighed og en vindtæt jakke er tilrådeligt.

3.. Turisme

Bora Bora dybest set lever af turisme og det giver så mange sjove ting at gøre, fra den uundgåelige dykning, snorkling og fantastisk ture til bjergene i 4 × 4 Jeeps, at fodring hajer og sting stråler. Selve øen er så fantastisk, at du vil være helt tilfreds med at gøre noget som helst, men at solbade og svømme i det krystalklare vand. Alligevel er der virkelig en masse gode ting at gøre og se og du bør ikke gå glip af dem. For mere information om dette, tjek artiklen om Forslag til aktiviteter i Bora Bora. Jeg er sikker på du vil finde noget du gerne.

Tjek denne fantastiske rejseguide om Bora Bora og find ud af mere.

Leder du efter noget lige så smuk, men mere budget venlige? Vælg mellem disse 3 alternativer til Bora Bora.

Aktuelle artikler