Hvordan at få en aftale på new york city broadway show billetter

Ingen tur til NYC er komplet uden at se mindst én Broadway show! Billetter kan være meget dyr, så holder læsning for at lære, hvordan man får en god handel og købe din broadway vise billetter til en rimelig pris.

Hvordan at få en aftale på new york city broadway show billetter

Når du planlægger en tur til New York City, der er mange ting, der kan være på en rejsende listen. Fra spise en Nathans hotdog fra en gadesælger til at besøge Frihedsgudinden, listen kan være temmelig varieret. Byen er ganske store og du kunne gå tilbage igen og igen og aldrig har den samme erfaring eller gøre de samme ting hver gang.

En ting, der er sikker, er, at ingen tur til The Big Apple er komplet uden at se en Broadway show. Selvfølgelig kan broadway billetter blive eksorbitant, og kan tage dig langt over din ferie budget. Hvem har en ekstra 100€ per billet, som de kan bruge på en to-timers show? Man skulle tro, at gøre seks til otte viser en uge til en pakket hus ville være grund til at sænke prisen bare en anelse.

Jeg formoder, det er den vigtigste ting, du lærer, når det kommer til udbud og efterspørgsel, men det er frustrerende for dem af os, der ønsker at se kvalitet viser, at folk har fablede om, men ikke har råd billetpriserne. Hvis du også ønsker at spise og gøre nogle sightseeing, kan du tror, ​​du har brug for at videregive showet, indtil du kan foretage en returflyvning, men lad os se det i øjnene, det kan ikke være når som helst snart, især hvis du gerne besøge forskellige destinationer hver år. Heldigvis er der masser af måder at få en aftale på Broadway show billetter.

Rabat billetter på forhånd

Rabat billetter på forhånd

Hvis du ligesom mig, du kan lide at planlægge hele din tur i god tid, så du ved hvad du laver, og når du gør det. Det hjælper også at sikre, at du gør det, skal-do ting på din liste, fordi du allerede har booket eller betalt for disse ting i forvejen. For dig strenge rejse planlæggere, er der en række muligheder for at finde tilbud på billetter, før du forlader til din rejse.

  • Hit up Broadwaybox.com og finde rabat koder for en lang liste over forestillinger, til og fra Broadway. I nogle tilfælde kan du spare over halvdelen off og i andre kan du få hvad der svarer til en gratis middag, når du køber en rabat pakke. Se siddepladser diagrammer og fuld pris billetter til alle fremvisning. Du kan ikke bestille noget direkte gennem BroadwayBox, men du kan klikke dig igennem de medfølgende links og bruge promo-koder til at bestille dine shows til langt lavere priser.
  • Køb din broadway billetter til en matinéforestilling i stedet for en aften show og gem. Ikke alle er begejstrede for at gå til en middag show, da det traditionelle teater igangværende erfaring omfatter at komme udklædt, at have en fancy middag og derefter se en vis. Showet vil være den samme, hvis du går i dagtimerne, plus du kan få en bedre aftale på fancy restauranter, hvis du har frokost der i stedet for middag. Det er to rabatter i én!
  • Broadway.com har en omfattende liste over alle shows og ofte tilbyder sidste-øjebliks-tilbud på deres hjemmeside. Dette er også en god måde at købe souvenirs efter den kendsgerning. Det kan være nemt at få fejet op i spændingen ved et show og bruger for mange penge i lobbyen på merchandise, som du ikke har brug for eller har plads til i din bagage. Bestil overkommelige mærkevarer via deres online butik, uden at skulle kæmpe folkemængderne.

Last-minute rabat

Hvis du kan lide at gå med strømmen, eller bare ikke at i planlægningen ud hver time af din ferie, så du kan være i stand til at få en rock-bottom deal på dit show billetter. Det meste af tiden, behøver langsigtede shows ikke sælge ud, eller billetter er ikke afhentet. Du kan udnytte kassen kontorets yen til at fylde så mange pladser som muligt.

  • Hvis du venter, indtil den dag af showet, kan du købe billetter til eventuelle ledige pladser til op til 50% rabat. Besøg TKTS standen i Times Square for at finde ud af, hvilke billetter er til salg den dag. Dette er en fantastisk måde at snuppe nogle åbne pladser, hvis du ikke var rigtig at tænke over at se en vis indtil du kommer til New York. Selvfølgelig, medmindre du er utrolig heldig, kan du ikke få nogen forreste række center visninger, men den ansatte kan hjælpe dig med at finde de bedste af dem, der findes.
  • Hvis du ikke har gået hele dagen og kan håndtere stående i en hel præstation, se til at købe stående værelse kun billetter. De sælger til en brøkdel af omkostningerne, fordi de ikke er så ønskelige og også mere begrænset. Du kan forvente at betale 20€ pr billet for dem. Sørg for at bære komfortable sko og bringe kontanter, så ofte kreditkort accepteres ikke for disse billetter.
  • Kom tæt på handlingen og gemme op til to tredjedele off regelmæssige billetpriser ved at købe pladser på scenen. Selvom det ikke er tilgængelig for alle viser, kan disse pladser være meget populær, så de også gå hurtigt. Ring til box office for at finde på, hvis de er tilgængelige og hvordan du kan gå om at få nogle.
  • Hvis du er studerende, du er berettiget til rush billetter. På mellem 15€ og 20€ per sæde, dukker op på box office, når den åbner og flash dit studiekort. Du kan få en stor plads til en fantastisk pris.  

Må ikke få snydt

Når det kommer til shows på Broadway i New York, er der bundet til at være nogle svindlere forsøger at udnytte off intetanende turister. Sørg for at du beskytter dig selv og ikke købe Broadway billetter fra scalpers (det er ulovligt!), Tvivlsomme kilder på eBay eller fremmede på Craigslist. Du er mere tilbøjelige til at få en god aftale til en rigtig ydeevne på forhandlere gerne Stubhub, men det giver mere mening at betale lidt ekstra for at vide, at du har ægte teaterbilletter i din besiddelse.

Der er mange scams derude at en del dig fra dine penge, som mange turister falder efter for at gemme en sorteper eller to. Mens rabatter kan være svært at komme med for andre aspekter af din rejse, er der masser legitime dem, der skal havde for Broadway forestillinger. Med en lille smule planlægning, kan du få gode priser på flere af dine top valg, og hvis du ikke er kræsen og er villige til at tage en chance ved at vente indtil den dag, kan du gemme et endnu større beløb.

Hvorfor broadway?

Hvorfor Broadway (via robojapan.blogspot.com)

Fra musicals, ligesom Rock of Ages og Wicked til klassikere som Shakespeares Macbeth New York byder på noget for enhver besøgende, og som regel med en all-star cast. Dette kan være det tætteste du kommer til dine foretrukne celebs, hvoraf mange arbejder på Broadway i løbet af deres tid væk fra at gøre film eller tv-shows. Når ellers vil du have chancen for at være i samme rum med folk som Daniel Radcliffe, Christina Applegate, George Wendt og Scarlett Johansson.

Disse top-notch teaterforestillinger, for nogle, kan være en once-in-a-lifetime oplevelse, men du ønsker at sikre, at du kan gøre mere på din rejse end bare se, at en show. Når du gemmer en stor sum penge på denne ene aspekt af din ferie, kan du spendere andetsteds bo på et hotel, der er lidt bedre eller spise ude på et par pænere restauranter. Du absolut vil aldrig være ked af, at du har brugt mindre på noget, hvis du kunne, fordi det hjælper til dit rejsebudget gå bare en lille smule længere end du troede.

Aktuelle artikler