Hvordan at rejse alene og ophold sikker på din rejse

Rejser alene kan være farligt, især hvis du ikke ved, hvordan at bo sikkert. Læs disse solo rejse tips og nyd din ubekymret rejse.

Hvordan at rejse alene og ophold sikker på din rejse

Så du ønsker at rejse alene? Måske du ikke kunne få nogen venner til at gå med dig, eller du bare besluttet, at det ville være lettere for ikke at have til at planlægge din rejse med en anden, så du kan gøre alle de ting du ønsker at gøre, når du ønsker at gøre dem. Uanset hvad dine grunde til at gå solo, kan du helt sikkert få lige så meget sjov som hvis du var med en gruppe eller en del af et par. Du har ingen til at holde dig tilbage, og kan føle sig fri til at skifte op dine planer helst, du ønsker.

Der er uendelige grunde rejser alene er awesome, men der er en ulempe: du har ingen til at se ud for dig, hvis tingene bliver overfladisk.

Ferie er sjovt, men du kan ikke forvente forbrydelse at ophøre med at eksistere, bare fordi du har en god tid. Det er stadig derude, og mange destinationer er fuld af tyve, der leger Spot Turister og derefter hurtigt planlægge, hvordan at røve dig blind. Jeg hader at tænke på denne side af rejser, men det er rigtig og noget at altid være opmærksom på. Du ønsker ikke din flugt forkælet ved at have dit pas, kreditkort eller stjålne kontanter eller endnu værre ting til at ske for dig. Det er en sikker vej til at ende med at tilbringe resten af ​​din tid der forsøger at regne ud, hvordan at komme hjem. Så. Ikke. Fun. Før vi kommer til hvordan man ikke at få rippet, lad os se på et af de værste tilfælde af røveri, mens rejser alene:

Barcelona har Spanien blevet beskrevet som den lommetyveri hovedstad i verden.

Med alle sine store attraktioner til turister - lækker mad, billige drinks og fantastiske natteliv - det er fuld af rejsende på alle tider af året. Heldigvis voldelig kriminalitet er lav, men du stadig nødt til at holde øje med tyve og beskytte dine værdigenstande på din person.

Jim gik til Barcelona og var klar over lommetyveri problemer. Han havde hørt flere historier om mennesker bliver berøvet, mens i byen, så han var meget forsigtige, når de rejser i byen alene. Han holdt fast i alle sine ejendele meget nøje, mens ud i offentligheden. En nat besluttede han at gå ud til en bar med nogle venner, han netop havde mødt. Han drak meget mere end han burde have, og forlod baren alene.

På vej tilbage til sit værelse, blev han kontaktet af nogle gade vandrere. De forsøgte at lokke ham til at tage deres tjenester, men da han fortsatte med at sige nej, blev de rører armen og hvisker til ham. Mens han blev distraheret af en, den anden tømme hans lommer for alle hans penge. Han var i stand til at bryde væk lige i tide for ham at stadig have sin telefon og hotel nøgle, så mens han var ude nogle lommepenge, var han stadig i stand til at komme tilbage til sit værelse, og havde kun at erstatte en smule af kontanter.

Dette er et fælles problem i Barcelona. Prostituerede ser for berusede mænd, og vil enten røve din person eller stjæle dine nøgler, og følge dig til dit hjem eller hotel. Når du indser dine nøgler er væk, vil du fordoble tilbage for at finde, hvor du måske har mistet dem. Så snart du er ude af syne, de kalder deres bande af tyve, der kommer til at stjæle alt, hvad du ejer, og er gået før du kommer tilbage og indse, hvad der egentlig skete.

Ikke alle tyve i Barcelona er så subtil. De arbejder ofte i grupper for at distrahere dig og stjæle noget, du har, der kan være værdifulde. Nogle er endda fræk nok til at snuppe tingene i dagslys, hvor der er masser af mennesker til at se dem gøre det. Og Barcelona er ikke det eneste sted, hvor disse ting sker. Måske har du selv haft noget usmagelige ske for dig i fortiden.

Hvordan kan du beskytte dig selv, når du rejser alene?

 • Forskning kriminalitet på din destination. Man kan aldrig vide for meget om hvor du skal hen. Jeg kender den bedste del om ferie er opdagelse, men du ikke ønsker at "opdage", at voldsmænd er ti gange større sandsynlighed for at angribe folk gå rundt efter mørke, når det sker for dig.
 • Spørgsmål nogen du tror kunne være efter dig. Det er godt at være opmærksom på dine omgivelser, så prøv ikke at gå rundt med dine øjne limet til din telefon.
 • Må ikke acceptere gaver fra fremmede, især blomster fra smukke damer.
 • Må ikke acceptere hjælp fra fremmede, der påpege en plet af nogen art på dit tøj.
 • Undgå at hjælpe fremmede, der "tilfældigvis" Drop en håndfuld mønter. Dette kan synes uhøfligt, men det er bedre at virke uvenlig mod nogen, du ikke kender, end at få narret og gå væk uden din kontanter og kreditkort.
 • Læg væk dit kort.   Stående i midten af ​​fortovet med næsen i et kort stigning er bare skriger for verden, at du er en clueless turist. Tyvene holder øje med dig, og måske forsøger at tænke på en måde at give dig en hånd... ved at stjæle alle dine værdigenstande.
 • Hold din taske eller pung så tæt som muligt, når på Metro og andre overfyldte områder. Grupper bruger denne mulighed for at skabe en forsinkelse, der vil distrahere dig fra at tænke dine ejendele.
 • Holde sig ædru. Bummer, right? Men når du drikker, din dømmekraft bliver uklar, og du kan træffe beslutninger, der ikke er stor, ligesom tillidsfuldt nogen du lige har mødt.
 • Hold dine penge skjult.   Må ikke være en af ​​dem dummies, der står på gaden tælle din ændring du lige fik tilbage i butikken eller de penge, du er lige kommet ud af ATM. Hvis du ikke får berøvet på dette punkt, bør du blive overrasket.
 • Hæng aldrig din taske på en stol eller forlade den på gulvet, når spisning. Det samme gælder for jakker med værdigenstande i lommerne.
 • Må ikke bære prangende smykker, ure eller tøj. Dette kan kun fanger opmærksomhed tyvene mere.

Du ønsker at være særligt opmærksomme i turistområder, og det er ikke uhøfligt at være mistænksom for de fleste mennesker, når de rejser i byen. Lommetyve drage fordel af en rejsendes god natur at stjæle alt, hvad de kan fra dem. Dette er det perfekte tidspunkt til at ansætte nogen skjulte lommer, du måtte have i tøjet, og husk at holde for mange penge i din taske eller lomme kan være farlige. Glem ikke at holde ting, du ikke har brug for, mens ud sightseeing enten hjemme eller i hotellets sikker, herunder din vielsesring, hvis det er stort og dyrt leder. Jo mindre fordringsløs du ser, jo mindre et mål, du vil være.

Solo rejsende bør gøre en god back-up plan

Hvis du er et offer for røveri eller anden kriminalitet være forberedt. Lad ikke tragedie gøre dig trist end det har at. Brug en back-up - eller flere - for at holde alt inden for din rækkevidde, selv når du taber papirer, kameraer, din bærbare computer, telefon eller alle dine verdslige (rejse) ejendele bliver stjålet. Holde hele din rejseplan online kan være nyttigt, da du altid kan få adgang til det, selvom du mister telefonen eller papir tidsplan. Ved hjælp af en gratis service som Tripit tillader dig at tilføje alle dine vigtige info, herunder telefonnumre, adresser og bekræftelse numre.

Download Evernote app til din telefon.

Det virker på tværs af alle platforme, og er dybest set gemmes i "skyen". Dette kan bruges til at tage noter, "klip" artikler online, som du måske ønsker at læse senere og holde kort og retninger på det. Du kan få adgang til det hele på din telefon, på din bærbare computer eller endda online, hvis du har brug for. Dette er et godt sted at holde dine kopier af dit pas og kreditkort. Opgradere din service for kun 5€ per måned, og være i stand til password beskytte din konto på alle dine web-aktiverede enheder. Evernote er fantastisk til alt og er en spektakulær app, fordi du kan notere ting ned, hvis du tænker på noget, mens du sidder på flyet, venter på en film til at starte eller få frokost. Temmelig meget, når det er praktisk at sende en SMS, kan du være at gøre en liste eller blogging / journal. Så meget bedre end en notesblok, også.

En simpel back-up plan, hvis du er et røveri offer er at foretage en kontrol med dig, som vil være nyttigt, mens du venter på et nyt pas eller kreditkort for at komme til dig. Muligvis skjule det i foring af din carry-on taske. Du kan tage denne kontrol til din lokale ambassade og de vil give dig penge for dig at bruge i mellemtiden.

Alle disse tips kan bruges til regelmæssige rejser så godt, når du går med dine venner eller ægtefælle. Mens de kan synes temmelig logisk, ser jeg folk bliver meningsløse hele tiden og sætte sig selv i fare. Må ikke være et mål. Du absolut ikke ønsker at huske din rejse kun på grund af de dårlige erfaringer, du havde. Jo mere forberedt du er, jo mindre chance har du for noget slemt sker for dig, mens du er på din solo rejse og jo sjovere du vil have.

Aktuelle artikler