Hvordan at rejse verden oftere

Hvis der er noget, som alle budget rejsende bør vide om, det er frequent flyer miles. De kan være nøglen til at spare tonsvis på dine ture, hvis du kender alle de måder at opsamler dem, og hvordan man bruger dem til at booke belønninger pladser.

Hvordan at rejse verden oftere

Bare tænk på hvor meget billigere dine ferier ville være, hvis du ikke skal betale for flybillet! Nu, vil du ikke magisk have en million miles i din konto med ringe indsats. Hvis det var nemt, ville alle være flyvende overalt for ingenting og flyselskaberne ville gå ud af business. Optjening miles er ikke svært, men det kan synes som alle de små ting, du vil tage for evigt for at tjene noget. Et par miles her og der i sidste ende vil tilføje op til nok til at samle dig en belønning sæde. Det er stadig hurtigere end at vente på alle dine miles i luften til at blive en fribillet.

Ikke sikker på, hvordan du får mest ud af din frequent flyer konto og tjen 25K eller flere miles til at få dig at eftertragtede belønninger sæde? Der er mange måder at gøre det, og selv hvis du bare gøre et eller to af dem, din kilometertal konto vil bulk op meget hurtigere.

Bliv kilometertal medlem

Du kan ikke optjene miles, hvis du ikke åbne en frequent flyer-konto. Tilmeld dig med dine foretrukne flyselskaber, der fokuserer på blot et par, så du ikke ender op med et par miles på en bunke programmer. Det vil tage dig meget længere tid at få gratis flyrejser på den måde. Selvfølgelig, du er ikke begrænset til at flyve på netop de par flyselskaber du har tilmeldt dig med. Husk, at du også kan få miles til dine foretrukne luftfartsselskaberne via deres codeshare partnere. For eksempel er European Airlines og Alaska Air partnere. Hvis jeg har alle mine miles på europæisk, men kan kun finde en overkommelig flyvning for hvor jeg vil hen, når jeg ønsker at gå på Alaska, kan input mit europæiske kilometertal nummer jeg, når jeg bestille min flyvning gennem Alaska og gain miles på den måde. Det samme gælder for når jeg ønsker at bruge min miles for at booke en belønning sæde.

Tjen på jorden

Det ville nok tage rigtig lang tid at tjene nok miles for en fri søgning hvis du kun tilføjet op miles du fik ved at flyve. Selvfølgelig, hvis du rejser for erhvervslivet, kan de ekstra miles hjælpe dig der hurtigere. Hvis du ikke gør, og kun gå på en eller to ture om året, er du nødt til at lære at maksimere dine muligheder, så du får mere end en fri flyvning et årti. Der er i virkeligheden, tonsvis af måder at tjene, mens der ikke er på ferie

  • Få et kreditkort, der tjener miles - Måske dit betalingskort allerede har denne funktion, eller det er tilgængelig som en add-on via din bank. Hvis ikke, er der et væld af andre kort derude at vælge imellem. Hvorfor ikke få miles for ting, du køber hver dag? Gas, dagligvarer og alle de andre ting, du betaler for tilføje op hurtigt. Hvis du bruger et kreditkort, betale restbeløbet ud i slutningen af ​​måneden, hvis du normalt ville bruge din bankkonto for sådanne køb og spar på interesse.

  • Lej en bil - Drive miles at optjene miles. Når du booker din udlejningsbil reservation, så sørg for du indtaster din kilometertal medlem nummer. Nogle virksomheder kan opkræve dig per dag for at gøre dette, men det er generelt en meget minimalt gebyr på mindre end en dollar. Sørg for at læse det med småt, hvis dette er et problem for dig, men gebyret generelt opvejes af mængden af ​​miles du kan tjene, især hvis du får ind på en bonus aftale, der kan formere dine miles modtaget af op til fem. Watch out for disse salg, når du modtager din flybillet emails, der fortæller dig om nye flyvning og pakkerabatter.
  • Bo på et hotel - Ligesom med en leje bil, kan du få miles ved at sove i de fleste kæde opholdsrum. Når du bestiller online, sørg for at kigge efter den boks, hvor du kan indtaste dit medlemsnummer og indtaste dit frequent flyer nummer der. Du vil tjene et bestemt antal miles per dollar brugt, så jo længere du bliver, jo mere du bulk op din kilometertal konto.
  • Spis ude - De fleste luftfartsselskaber deltager i en spisestue program. Du kan gå online for at tilmelde dig for det og registrere op til tre kreditkort for dem at overvåge. Når du spiser på spillesteder, der er noteret på programmet og bruge en af ​​disse kort, er den passende mængde af miles indsat på din konto. Der er ikke bare sidde-down restauranter, der deltager i programmet, men også fastfood virksomheder. Du vil tjene miles for at gøre hvad du normalt gør alligevel!
  • Købe ting online - Køb genstande fra rejse købmænd gennem din flyselskabets detail websted for at maksimere dine point. Som med spiseplads program, tilmelde dig op med shopping-programmet. Når du ønsker at foretage et køb, du går til den særlige hjemmeside og finde ud af, om den handlende er deltager. Hvis det er, skal du klikke igennem og gøre dit køb. Du optjener miles for hver dollar brugt, og det er en nem måde at få miles til gaver, du køber og blomsterarrangementer du sender.

Kombiner det ovenstående i ét program

En anden stor websted, der hjælper dig med at tjene miles for en bred vifte af ting er Thanksagain. Først var det meningen, at gøre det muligt for dig at opspare miles mens dine ture. Mange af os shoppe, spise og park i lufthavnen og ThanksAgain belønner dig for ved at deponere miles ind på din konto for hver ting du gør på deltagende lufthavn købmænd. Hos Portland International, mit hjem lufthavn har skilte op i enhver virksomhed, der er en del af programmet. Hvis du bruger et kreditkort, du har registreret hos ThanksAgain, vil du automatisk få miles for frekventere dem. Nu har hjemmesiden udvidet til at omfatte tonsvis af off-site købmænd. Bruge de samme kreditkort på og offline og se din kilometertal total vokse!

Få bonus miles

Mange gange vil du se, at du kan modtage ekstra miles, når du køber dem online. Dette er en fantastisk måde at få dig de par hundrede miles du har brug for at få dig til det næste belønninger sæde. Hvis du har en ven, der rejser meget - eller ønsker at - miles er en fantastisk gave... og dine penge vil gå videre, fordi de vil få mere end du har betalt for. Hvem kan ikke lide en lille smule mere for ingenting?

Som du kan se, er det ikke en komplet mysterium, hvordan frequent flyer miles arbejde, de bare kræver, at du til at gøre en lidt større indsats i at finde ud, hvordan man får flest miles uden at bruge mere end du har planlagt. Når du handler i dine point til en gratis billet, så husk, at du bliver nødt til at betale et gebyr. Hvis du flyver indenlandske, at gebyret er næsten intet - omkring fem dollars. Hvis du flyver internationalt, vil du blive forpligtet til at betale for skatter og samme booking fee. Afhængigt af hvor du skal hen, kan de skatter være høj, men du ville have til at betale disse alligevel, så du stadig spare et ton på din rejse.

Belønninger sæder er ikke altid let at finde, men hvis du begynder at søge tidligt du vil have en bedre chance. Andre måder at øge dine chancer nævnes:

  • Flyv i off-season - Sommeren er generelt sæsonen at undgå, men sommeren kan også komme på et andet tidspunkt af året i andre steder. De nordlige og sydlige halvkugle har modsatte årstider, så du kan støde på en stor mængde af turister eller børn ud af skolen, hvis du rejser i vinteren her til et land, hvor det er sommer. Desværre vores sommer er også en tid, hvor der er flere rejsende ferierende overalt, så belønner sæder kan være umuligt at finde.
  • Flyv tidligt i dag - Bortset fra forretningsrejsende, vil du ikke finde alt for mange mennesker vente med at komme på de tidligste flyvninger af dagen. Ingen ønsker at vågne op, mens det stadig er mørkt udenfor for at komme til lufthavnen, når de kunne stadig være hjemme sove. Gæt hvad? Du kan brise gennem sikkerhed og nap når du får på flyet, hvis du bestiller en af ​​disse flyvninger.
  • Flyv på mindre ønskværdige dage - Disse findes! Tirsdag, onsdag og lørdag er de mindst populære dage at flyve. Alle ønsker at være til deres bestemmelsessted på en weekend, og flere mennesker ønsker at gøre mest muligt ud af deres fredag ​​til søndag tur, så du vil se de mest overbookede flyvninger på de dage, der omfatter fredag ​​og lørdag ophold.

Nu hvor du ved, hvordan at vinde miles, hvordan man bruger dem, og hvornår at indløse dem, kan du begynde reoler dem op! Når du har indstillet din plan i bevægelse det eneste du har tilbage at gøre, er at beslutte, hvor du vil gå med din gratis flyvning. Foretag en resolution i 2013 at rejse mere. Gå ikke glip af denne artikel. Du er et skridt tættere på at gøre det.

Læs også vores bedste tips til stress-fri rejse, så du kan ankomme med en udhvilet og klar sind.

Aktuelle artikler