Hvordan til at pakke for en sommer weekend

Planlægger en kort vice ud af byen? Du ønsker ikke at blive hængende med en hel masse bagage, så lære til Smart pack til sådanne getaways!

Hvordan til at pakke for en sommer weekend

En af nøglerne til en ubekymret ferie er enkel, let bagage. Det er ikke så let at gøre - damer end pakke hele tiden og ikke mange af dem nogensinde bruge alt, hvad de pack. Hvis du forlader byen for en kort weekend tur, her er hvad de skal pakke for at holde din bagage lys og tilstrækkelige:

1.. Beauty Essentials

Det er klart, skønhed Essentials er et must. Nu er problemet kommer, når du skal beslutte, hvad det væsentlige er. Her er de produkter, du bør ikke forlade uden:

  • Tonet fugtighedscreme: det er en tre-i-ét produkt: det giver dig nogle farver, fugter huden og beskytter den mod solen. Glem ikke at bringe en sunblock creme til din krop.
  • Vandfast mascara: selvfølgelig, du vil få brug for en mascara, og det vandtætte dem holder længere og er mindre tilbøjelige til at plette
  • En sød dagligdags lip-gloss og en natlig killer læbestift.
  • Et organ fugtighedscreme, deodorant, en fugtgivende natcreme og en makeup remover og en tandbørste og tandpasta.
  • Ting du måske også brug for er neglelakfjerner, en neglefil og makeup remover pads. Du kan også prøve at bringe en slags insekt beskyttelse lotion.

2.. Klar-til-slid

Pakning tøj - det er her de damer gå amok! Naturligvis, du har ingen idé om, hvad du får lyst til at bære, men prøv at være smart og planlægge din outfits, inden de forlader. Kjoler er forbløffende rejsefæller, da de er selvforsynende, så du ikke behøver at parre dem med andre genstande.

Andre emner, du kunne bringe er skinny jeans og simple tees - neutrale, men elegant elementer, som du kan bære til enhver lejlighed. Glem ikke din badning kulør og flip-flops, hvis du vil til havet eller en spa!

Når det kommer til sko, behøver du ikke brug for mere end to par - enkle og behagelige ballerina lejligheder til rejser, gåture og hængende rundt og et par kiler til nætter ud. Den bedste ting at gøre, er at holde det simpelt - bringe elementer, som du nemt kan mikse og matche.

3.. Tilbehør

Du behøver ikke alt for mange tilbehør til et weekendophold. Sørg for at du bringe dine foretrukne solbriller til at beskytte dine øjne og den følsomme hud omkring dem, en stilfuld sommer hat til at beskytte dit hår og ansigt og nogle smykker og en kobling, hvis du planlægger at gå ud.

Aktuelle artikler