Musikfestivaler bør du se dette år

Tjek disse must-se musikfestivaler, at verden har at byde på! Læs også videre for nogle tips om, hvad de skal bære, hvordan at style dit hår, og hvordan man gør din make up til den store dag.

Musikfestivaler bør du se dette år

Da vi får ind i 2013, er rejseplaner gøres for hvad at se frem til og hvad at se i de næste 11 måneder. Sommer i særdeleshed har altid haft en særlig betydning for mange, og er nu blevet synonym med musikfestivaler.

Vi har samlet dette års must-sees fra alle hjørner af kloden:

Benicassim festival, spanien

Benicassim Festival (via www.facebook.com)

Den 18. juli til 21, vil Benicassim Festival, (eller FIB (Festival Internacional de Benicàssim) til de lokale), finder sted i Spaniens østkyst mellem Valencia og Barcelona. Tiltrækning omkring 50.000 festivalgæster fra hele verden, er alle musikalske genrer featured og fejret i denne 4-dages koncert udstyrsstykke. Dette års line up er endnu ikke fuldt ud bekræftet, men dens hovednavne er allerede blevet annonceret. Disse er crowd favoritter kendt som The Killers, The Arctic Monkeys, og dronninger fra stenalderen. Interesserede deltagere vil blive glade for at vide, at Dizzee Rascal, Kaiser Chiefs, Hurts, Jake Bugg, AlunaGeorge, Azealia Banks, og mange flere forventes også at være der.

Montreal International Jazz Festival, canada

Montreal International Jazz Festival (via gardner-mathews.com)

Hyldet som verdens største jazzfestival, med over 3.000 plus kunstnere, mere end 650 koncerter og omkring 2 millioner besøgende om året, denne 10-dages udstyrsstykke er virkelig en musikelsker paradis. Guinness World Record Holder til verdens største jazzfestival har MIJF featured nogle af de mest ikoniske og legendariske jazzmusikere for de seneste 3 årtier, og fortsætter med at gøre det med sine 1.000-plus koncerter (hvoraf 2/3 er gratis udendørs forestillinger!). Begyndende fra middag til midnat, er festivalen afholdes i Montreals centrum center, som lukker ned og lukker al trafik til festen. Kører fra 28 juni - 7 Juli i år, kan koncertgængere forvente at se Aretha Franklin, Belle and Sebastian, The Preservation Hall Jazz Band, og Holly Cole som nogle af højdepunkterne i deres musikalske odyssé.

Fez festival for verdens kirkemusik, Marokko

Fez Festival of World Sacred Music (via clg2012moroccotrip.blogspot.com)

For 18 år i træk, har den antikke marokkanske by Fez været en must-see for musik aficionados. Du kan se næsten alle slags musikalsk præstation her. Deres globale etaper har tyrkiske Whirling Dervishes eller fransk vokalensembler, alle med den smukke kulisse af Bab Al Makina. Dette års tema vil være "Reflections of Andalusien" (Al-Andalus, det islamiske navn for Iberia, var en bemærkelsesværdig tid af tolerance og accept mellem muslimer, kristne og jøder, alle lever fredeligt sammen på Den Iberiske Halvø). Afholdt under 07-15 juni, vil de besøgende blive glad for at se nogle af de gratis arrangementer omfatter kunstudstillinger så godt. Sidste års festival velkommen islandske stjerne Bjork, libanesiske chanter Abeer Nehme og amerikanske folkemusik legende Joan Baez.

Sasquatch musikfestival, europa

Sasquatch Music Festival (via ontargetplus.com)

Plakaten alene burde være nok til at gøre lydentusiaster abuzz. Spørgsmålet på alles sind er der ikke udfører? Postvæsen, Sigur Rós, Vampire Weekend, The xx, The Lumineers, The Artic Monkeys, Kage, Empire of the Sun, Bloc Party, Steve Aoki, Grimes, Andrw Bird, Azealia Banks, Black Rebel Motorcycle Club, Devendra Banhart og Solange er blot nogle af de optrædende, du kan forvente at være der. Opkaldt efter den mytiske og mystiske vandrehistorie figur, vil dette års festival løber fra maj 24 til 27 (Memorial Day Weekend for dem kender amerikanske helligdage) på The Gorge-en internationalt anerkendt koncertsted udskåret i basalt klipper højt over Columbia River Gorge i Quincy, Washington. Det er lidt af et drev ud, men fortvivl ikke. Hvis du har brug for at ændre eller opfriske, vil 4-dages festival pass giver dig genindrejse til enhver tid.

Splendour i græsset, australien

Splendour i græsset (via concreteplayground.com.au)

En af verdens største øko-venlige festivaler, denne New South Wales 3-dages koncert er også en af ​​de mest afslappede koncerter derude. Musikforestillinger til side, der er en naturlig skønhed spa onsite, et shopping område kærligt kaldes "den meget lille mall", og et barns afslapningsområde. Selv om dette års line up og datoerne har endnu ikke annonceret, forvente, at det engang i løbet af juli, og bemærkelsesværdige navne som The Polyphonic Spree og OutKast rapperen Big Boi at udføre. Trods sker i midten af ​​Australiens vinteren, kan du være sikker på at se frodige grønne og solen skinner ned på dig som de kendte kunstnere varme det op med deres live-optrædener.

Fête de la musique, verdensomspændende

Fête de la Musique (via asklogo.com)

Penge følelse stramt? Må ikke bekymre dig, behøver du ikke at gå langt for at komme ind i fester og højtideligheder med denne ene. Siden 1994 har det franske ministerium for kultur arbejdet med foreningen pour le Développement de la Création, Etudes et Projets, (ADCEP), et uafhængigt kulturelt organ til at gøre denne globale begivenhed muligt. Fête de la Musique er et gratis arrangement, der er åbent for alle kunstnere, der har til formål at popularisere musikalsk praksis for unge eller unge på hjerte, og fra alle typer af sociale baggrunde. Det er afholdt i hvert område tænkelige: gader, parker, offentlige bygninger som museer, togstationer, slotte... you name it, er det sandsynligvis sker et eller andet sted i verden. Dette års fejring bliver den 21. juni. Kontakt dit nærmeste Alliance francaise efter steder i nærheden af dig.

Hvad skal bære, og hvordan du gør din make-up:

  • Kanalisere din indre hippie ved at bære Breezy og lys sundresses eller flowy tank tops, som er parret med løse shorts. Undgå noget stramt eller monteret. Du ønsker at være i stand til at bevæge sig, danse frit, og føler comfy i løbet af dagen. Lad din hud ånde ved at bære bomuld og vælge lyse, farverige stykker til virkelig skiller sig ud.
  • Sæt dit hår op i en chic bolle eller bære den i en flirtende fletning. Gør det interessant ved at væve på nogle blonder eller bånd til at gøre det mere festligt. Iført dit hår op i stedet for ned sikrer, at du stadig leder efter dit bedste, selvom du begynder at svede lidt fra solen. Dette sikrer også, at dit hår forbliver ud af dine øjne, når du er for travlt med at have det sjovt, eller rocker!
  • Vær sikker på at bære noget behageligt for dit fodtøj. Du kommer til at stå rundt en masse, når du ser viser, så ikke bære noget hårdt at gå i. Husk, at disse også bør være holdbar, noget let at rengøre, og noget, du ikke imod at blive beskidt. Disse shows kan få pakket, så du ikke ønsker at få dine bedste sko trampet på af folk i nærheden af ​​dig eller forplumret fra græsset under dine fødder.
  • Disse musikfestivaler finde sted i løbet sommeren, så bør festivalgæster medbringe en hat, solbriller og solcreme for dagen, og en varm jakke til om aftenen.
  • Hold din fyldes op til en minimal til virkelig lade din hud ånde. Du kommer til at være under solen hele dagen, så vælger tonet fugtighedscreme. Du ønsker ikke din make up til at smelte. Fix din brows med nogle pande gel for at sikre, du ser pæn og ren. Krølle dine øjenvipper til at gøre dine øjne pop, og forsegle den aftale med 2 lag mascara til at gøre dine øjne pop. Lad dine læber gøre alle de taler og bære en farvestrålende læbestift. Brandbil rød ville være spektakulære, eller en pulserende skygge eller koral ville være godt også.
  • Være under sol og varme af lysene kan få dig dehydreret hurtigt, så bortset fra at have en vandflaske handy, skal du sørge for at bære en lille mineralvand spray. Simply spritz nogle på dit ansigt og ising. Dette vil ikke kun rehydrere dit ansigt, men også hjælpe dig med at holde hovedet koldt, når det få bare en lidt for varm for komfort.
  • Dit hår kan begynde at få fedtet og fedtet hurtigere end det normalt gør, så sørg for at pakke nogle tørre shampoo til at lade dig retouchere dine Lokker, når det er nødvendigt.

Vi ville elske at høre fra dig, så fortæl os, hvad er dit foretrukne musikalske opført begivenhed og skønhed tip på listen ved at trykke på svar-knappen nedenfor, eller tweet os på @ GoogleMag med dine tanker, anbefalinger og kommentarer!

Aktuelle artikler