Romantic Paris på et budget

Fra fortovscafeer til Notre Dame, er Paris virkelig en magiske by. Der er bare så meget at se og gøre! Hvordan nogensinde, betyder det ikke nødvendigvis betyde, at din romantisk ferie til Paris har til at koste dig en formue. Læs videre og lære at planlægge en romantisk, lav-budget tur til City of Lights.

Romantic Paris på et budget

Paris, City of Lights, er også blevet kaldt den mest romantiske by i verden. Mens andre kan være uenige med denne titel, synes flere mennesker end ikke stadig ønsker at rejse til Frankrig for at se, hvad de har været savnet al denne tid. Selv hvis du ikke finder det særdeles romantisk, vil du finde det ekstremt turist-venlige, med noget at se eller gøre omkring hvert hjørne. Den eneste ulempe til denne store by? Pris. Paris kan være meget spendy, hvis du ikke planlægge din rejse i god tid.

Hvornår vil du rejse

Forår, efterår og vinter er gode tider at rejse til Frankrig. Noget, men sommeren, virkelig. Efterår og vinter kommer til at være den billigste tidspunkter og også den mindst overfyldte. Mens butikker og museer kan være åben kortere arbejdstid, vil du være i stand til at gøre mere, end du ville i sommeren, da turister er sparsomme. Anden opadrettede: Luften vil have en chill, hvilket betyder at du og din kæreste vil bruge en betydelig mængde tid puttede sammen til varme.

Hvad gør

Hvis du planlægger at gøre nogen reel sightseeing i Paris, bør du få dig en Paris   Pass. Til en rimelig pris, kan du springe over linjerne på mange attraktioner, såsom Triumfbuen og Louvre og gå ret i. Faktisk er mere end 60 seværdigheder følger med Paris Pass, hvilket gør det til det mest værdifulde, du kan tage med dig, udover dit pas og elskede. Opnå adgang til 55 museer og monumenter (desværre er Eiffeltårnet medfølger ikke), fantastiske attraktioner, ligesom sejltur på Seinen, ubegrænset rejse på metro, busser og RER inden for det centrale Paris, en awesome vejledning og kuponer til spisning og shopping.

Blot ønsker at tage et par afslappende dage ud vandrer gaderne? Nå, det er en fantastisk måde at spare penge, især da der er så mange ting at gå rundt og se uden at skulle betale entré. Slentre Champs de Elysee, tage billeder af Arc og ydersiden af ​​Notre Dame, krydse broerne over Seinen, købe en baguette eller crepe fra en gadesælger, nyd skulpturerne udenfor Louvre og så videre.

Betale et besøg på Pere Lachaise-kirkegården. Jim Morrison, Oscar Wilde, Marcel Proust og andre bemærkelsesværdige historiske tal er blevet begravet her. Det er gratis at komme ind, og de vil endda give dig en kort til at guide dig rundt. Der er en donation boks, og jeg foreslår kastede i et par euro, bare for at kunne gå blandt mausoleer, gravsten og mindesmærker. Det er simpelthen fantastisk, de penge og håndværk, der gik ind i husene for de døde. Du kan nemt bruge en halv dag her.

Kig efter aktiviteter, som ikke nødvendigvis på alle rejsende liste. Eiffeltårnet og Louvre kunne stå højt på din liste, men de vil også blive overfyldt. Måske tjek Dali udstillingen og besøge Montmartre vinmarker at drikke noget vin i stedet. Begge er meget billigere og har færre turister, plus de er tingene ikke alle får en chance for at gøre på deres tur til Paris. Du vil se en anden side af byen og også være i stand til at fortælle andre om ting, de måske ikke har hørt om, at give dem nye ideer til deres egen fremtid tur.

Kom rundt i byen

Det er temmelig nemt at komme rundt i byen på offentlig transport. Selvom det ikke er så nemt som det er i London og andre store byer, for det meste bare fordi der ikke er så mange stopper, er det stadig en fantastisk måde at komme fra et sted til et andet og også få din gang og øvelse i når du ankommer til din destination. Paris er en vidunderlig walking by. Med alt for at se, vil du ikke engang klar over, hvor mange miles du har lagt på din travesko... indtil du endelig beslutter at sidde ned og få frokost eller andet sted. Hvis du ikke investere i en Paris Pass, få dig en daglig eller ugentlig Metro pass. Det vil spare dig penge på at købe hver pass individuelt og gøre det meget lettere at holde styr på.

Sørg for at du kortlægge din rute, når du bruger RER og Metro. Der er ikke et ton af stationer, som der er andre steder, så det kan være svært at navigere, hvis du ikke er vant til at bruge en metro-system. Hvis du planlægge, før du forlader for dagen, vil du sandsynligvis ikke finde dig selv i en helt anden del af byen, end du havde tænkt dig.

Få spisning tilbud

Find lækre steder at spise på et budget! Fødevarer virkelig kan tilføje op, især hvis du ikke gør dit hjemmearbejde og antage, at der vil være fantastisk mad overalt du tænder. Desværre er dette ikke tilfældet. Ligesom hvordan der er ikke fantastisk mad overalt i din egen hjemby, Paris er fuld af turist fælder, der bare ønsker at tage dig penge. Tjek disse muligheder for at finde og booking måltider i Paris, og spare penge mens du gør det:

  • Toptable.com: Ikke alene kan du foretage reservationer online med TopTable, men du kan se diner anmeldelser, menuer, får store rabatter og tilfalder point for hver reservation du fuldfører at tjene din vej til en gratis middag certifikat. Selv hvis du allerede er i byen og ønsker at spise frokost i en time, gøre din reservation bare for at få de punkter krediteret din konto, når du tjekker ind
  • Groupon: Tilmeld dig denne deal-a-dages websted og få emails hver dag med den nye aftale. Det kan være underholdning, spisning, personlige tjenesteydelser, shopping eller mere. Pointen er, at der er masser at Groupon har at byde på, der kunne være relevante og nyttige for din rejse. Mange af markeringer er 50 procent fra, så allerede der er en betydelig besparelse på ét aspekt af din rejse dag.
  • KGB tilbud: En anden stor deal-a-dages site som Groupon. Jeg har set mange gode tilbud til spisning i Paris.

Du kan finde en overkommelig Indlogering

De samme regler gælder for Paris som overalt når leder efter et hotel, der ikke koster en formue. Prøv at bo lige uden for centrum af byen. Næsten alt i kvarterer, du ønsker at udforske vil være dyrt, eller en snuskede sted du ikke ønsker at bo i.

Få en ferie leje i stedet for at booker et hotelværelse. Det er især godt, hvis du planlægger at tilbringe en uge eller mere i Paris. Ugentlige satser er billigere end natpriser og kan give betydelige besparelser i forhold hotelpriser, som at have dit eget køkken til at lave mad, der har mere plads til at sprede sig i, at være i en mere støjsvage computere og sandsynligvis have en vaskemaskine til brug, så du kan pakke færre tøj.

Forbered din rejse

  • Få din krop bruges til at "lokal tid", ellers kan du ende med at tabe det meste af en dag på grund af jetlag - du bruge dine hårdt tjente penge på denne tur og sandsynligvis har begrænset tid til at se alt, hvad du ønsker. At miste dyrebare timer, fordi du ikke kan holde øjnene åbne vil bare gøre dig ked af det. Begynd at tilpasse sig den tid forandring, så snart du kan, før du faktisk forlade hjemmet ved at ændre din sovende og spise mønstre.
  • Der er ikke sådan noget som gratis refill - Jeg er nok vant til den europæiske måde at restauranter, hvor du kan have så meget drikke som du ønsker / behov. Europa er virkelig ikke sådan. I virkeligheden er du heldig, hvis du får mere end tre terninger af is i en drink. Hvis du vil have refills, er du nødt til at betale for dem, til fuld pris. Din bedste chance er at bare bestille en flaske stadig vand (uden kulsyre), der normalt er den største ting i drik menuen og om den samme pris som en sodavand. Eller bestille huset vin.
  • Pariserne vil snicker på dig, selvom du forsøger sproget   - Det er sandt. Medmindre du er flydende i sproget, den franske synes det er "cute", som du svigter, selv en lille smule.
  • Eiffeltårnet er overfyldt - Hvis du er ligeglad med at se byen om natten, så besøg så snart tårnet åbner for din bedste satsning for at slå lange linjer. Hvis du gør pleje, så forvente at stå i kø i mindst en time med en flok mennesker, der ikke har nogen forbindelse til dit personlige rum.

Når man planlægger en romantisk tur som en til Paris, være forberedt virkelig er nøglen. Jo mere du ved, jo mere du kan spare. Hvis du beslutter dig for at spare på at forske noget for din tur, gør det på spisning. Det værste, der vil ske er, at du er nødt til at leve på udstoppede baguettes fra gadesælgere. Du vil kun blive skuffet - og hurtigt tør for penge - hvis du bare fløj det når det kommer til din logi eller aktiviteter. Du vil helt sikkert blive glad for du gjorde en indsats, når du får der, og har et par ekstra bukke at spendere.

Endelig, gå ikke glip Top 5 utraditionelle ting at gøre i paris.

Aktuelle artikler