Sådan at se dine bedste, mens rejser

Bare fordi rejser kan være stressende betyder ikke, du er nødt til at slå det. Vi har samlet en guide for dig at følge med at forberede din skønhed Essentials, samt nogle vigtige hudpleje tips, der vil sørge for, at du vil være på udkig dine bedste før, under og efter du lander.

Sådan at se dine bedste, mens rejser

Før du tager off

Først og fremmest forenkle din skønhed regime ned til det grundlæggende. Bring kun det væsentlige. Der er dog visse ikke-negotiables som du skal medtage i din rejse kit. Det følgende er en liste over hvad disse elementer bør være:

- Sunblock: beskytte din hud mod de barske stråler fra solen er meget vigtigt! Uanset om du er på vej til troperne eller bjergene, vil UV-stråler stadig være et problem, skal du være forsigtig med.

- Moisturizer: flying kan dehydrere dig drastisk. Det vigtigste potion i din carry på en fugtgivende ansigtscreme til at låse i fugt.

- Night creme: hvis du rejser om natten, sørg for at have natcreme til at forynge din hud til at arbejde, mens du fange nogle tiltrængte hvile. Du vil være blød og smidig, når kaffen indkøbskurv kommer næste morgen.

- Øjencreme: dehydrering forårsager smilerynker og mørke rande under øjnene. Vær sikker på at have nogle på hånden til at sikre, at du ikke ser puffy, når du lander.

- Facial cleanser og ansigtsbehandlinger klude: disse er vigtige i at fjerne snavs på dine rejser fra dit ansigt. Du ønsker ikke at ankomme kigge chikaneret og udtæret, som du kan føle. Også, hvis du ender med at købe en på din destination, som du ikke bruger, kan dette forstyrre din huds syre balance, ingen ønsker at have en breakout katastrofe i løbet af deres ferie. Prøv ikke at ændre den slags ansigts sæbe, du bruger før og under din rejse.

- Mineralvand spray: Hvis du leder efter en pick-me-up til at lysne din hud, ikke bunke på foundation eller rødme. Brug en Mister mineralvand og tilføje en klat fugtighedscreme i stedet. Selv hvis du har nogle make up, vil dette hjælpe dig til at se mere frisk.

- Tandbørste, tandpasta: det er ikke kun vigtigt at se frisk, og du bør også lugte frisk også. Dette er en god en til at huske, især hvis du møde mennesker lige når du lander.

- Olie trækpapir: Dab væk overskydende olie uden at udtørre huden fugt. Bring blotting papirer eller ris papirer og sørg for at holde din T-zonen i skak.

- Øjendråber: ønsker at undgå at have røde eller træt udseende øjne efter langdistanceflyvninger ture? Altid har disse i hånden til øjeblikkelig lindring.

- Håndcreme: dine hænder brug for kærlighed også! Når du vasker dine hænder i transit, kan de barske kommercielle-grade sæber og den høje højde forlade dine hænder følelse tør.

- Tør shampoo: sørg for, at dine Lokker altid søger friske og rene med dette i dit sæt.

Hvis du rejser med fly, så glem ikke de 3,4 fluid ounces grænse. Den sidste ting du ønsker, er at få dine stash smidt væk lige før du går ombord. Afhængig af mærke og sted, kan dine produkter være dyrere på din destination, eller ikke tilgængelig på alle. Dette kan blive en ekstra omkostning, som du måske ikke har afsat til dit forbrug budget.

Næste gang du køber dine skønhedsprodukter, huske på, at varehuse ofte har prøve-størrelse produkter, der er nyttige for rejser, så sørg for at bede om nogle for dine fremtidige rejser. Et andet alternativ er at gå til kosmetik butikker, kiosker, eller store detailhandler butikker, der sælger tomme rejser mellemstore containere. Du skal blot overføre noget af indholdet af din almindelige størrelse kosmetik i de mindre. Vær sikker på at korrekt rense containere og ikke forurene din make-ups og cremer med enhver uønsket snavs fra dine hænder. Dette kan forårsage udbrud eller irritation senere.

For din make up, tænke over, hvad ser gå bedst med det tøj du skal pakning. Husk hvad du virkelig vil bruge. En god tommelfingerregel er at ikke blot pakke det væsentlige, men også begrænse din overbærenhed til én eller to emner, hvis du ønsker at tilføje lidt noget ekstra for forventede (eller uventede) specials lejligheder, der kunne bringe nogle gnistre til dit look.

Det mest afgørende ting at huske, når du rejser, er at holde hydreret både inde og ude. Et par dage før din afrejse sørge for, at du drikker masser af vand og forbruge masser af frugt og grøntsager. Undgå salt mad. Natten før du forlader, eksfolierer flager af døde hud og anvende intensive fugtighedscreme både på dit ansigt og krop, især hvis du flyver, da disse vil medvirke til at øge hydrering i din hud, før du er udsat for de dehydreringsrør effekter af kabinetrykket.

Op, op og væk

A. Back to Basics

På dagen for din rejse, så prøv at bære lidt at ingen make up på alle. Undgå at bære nogen form for fundament, og i stedet anvende fugtighedscreme / solcreme. Minimale mængder af tonet fugtighedscreme ville være okay, men at lade din hud ånde ville være den bedste løsning. Ideelt set anvende tonet fugtighedscreme, inden du lander. Brug fugtighedscreme, når din hud er følelsen tørt under rejsen. Glem ikke at holde dine hænder fugtet også.

Hvis du virkelig har brug for at bære make up i løbet af din tur, (lad os sige, du har fået et møde, så snart du lander), skal du sørge for, at du anvender primer (vælg en silikone-baseret flydende eller creme for dette) først, inden du tager nogle foundation og efter du fugter. Dette skaber en barriere, der låser i fugt, hjælper din make up holder længere, og holder din hud fra at blive dehydreret. For at holde dit look frisk, sprøjte nogle mineralvand på dit ansigt og tilføje en smidge fugtighedscreme. Må ikke bære mascara mens du rejser. Når du tager en lur, vil du vågne op og opdage, at det er tværet ud over dine øjne og kinder. Brug ikke creme-baserede øjenskygge så godt, fordi det har en tendens til at bevæge sig rundt på dit ansigt, mens du fange nogle shuteye.

Hvis du er bekymret på udkig livløs eller kedelig, fordi din hud er så bare, kan du bruge flere lag lip pletten og forsegle farven i med klare gloss. Undgå at bruge nogen læbestifter, især langvarige dem, fordi de kun forlade du føler udtørret og dehydreret. Altid har en læbepomade praktisk at holde dine læber fugtige og at forhindre dem i revnedannelse under langdistanceflyvninger. Du skal blot genanvende din læbe pletten og glans til at holde dit look farverige.

  B. kost-og drikkevaner

Hvordan at holde sig fit, mens du rejser? Drik masser af væske, når du er på farten, men være træt af, hvad slags drinks du indtager. Vand, urtete og juice er bedst. Undgå at drikke for meget sodavand, kaffe og væsker, da de indeholder koffein og alkohol. For meget af disse kan forlade dig følelsen tør, dehydreret og syge. Prøv ikke at spise for meget salt mad så godt, så begrænse mængden af ​​jordnødder og saltkringler du har.

C. Ingen Berøring

Under turen, holde dine hænder på dit ansigt. Du har haft travlt går gennem offentlige steder, og du kan have rørt nogle ukendte bakterier i løbet af dagen. Du ønsker ikke, at der på dit ansigt som der kan føre til udbrud eller hud komplikationer senere. Du ønsker heller ikke at tilstoppe dine porer med olie og snavs fra fingerspidserne.

Hvis du har brug for at opfriske midt under flyvningen, bruger face klude i stedet for rent faktisk at vaske dit ansigt. Den lave fugtighed i flyvemaskiner bevirker fugt at blive suget ud af fugtig hud. I mellemtiden, hvis du har brug for at anvende makeup, mens i transit, skal du sørge for at vaske dine hænder med en antibakteriel vask før du rører nogen af ​​dine produkter eller dit ansigt.

D. få noget hvile

Især under langdistanceflyvninger, få så meget lukket øje, som du kan. Ser alt for mange back-to-back in-flight film eller læse denne roman fra start til slut kan få dig til at føle dig træt, gøre dig se vaskes ud, og dine øjne røde, våde og puffy. Når du gør lur, skal du sørge for at sætte nogle nat og øjencreme på. Sættes på en søvn maske for virkelig at hjælpe dig med at maksimere din ned tid. Hvis du ikke får nok hvile, og du leder efter en lidt bleary eyed, skal du blot anvende nogle øjendråber til at smøre og lysere dem. Du kan også kvikke op din gusten udseende hud med nogle glitre pulver eller creme. Før landing gælder minimale og lys beløb på broen af ​​din næse, æbler af dine kinder og din pande. Glem aldrig, at du også kan bare bære nogle solbriller til at skjule beviser for et groft flyvning. Her er flere tips til stress-fri rejse, så du kan ankomme med en udhvilet og klar sind.

Kontrollér også ud af disse top 5 rejse tilbehør. Disse ting er meget nyttige, og kommer til at gøre din rejse meget mere behagelig og lettere!

E. Mane vedligeholdelse og hårpleje

Altid har en naturlig børste ved hånden for at undgå statisk elektricitet fra at ødelægge dine saftig låse, og holde nogle handy stander-bys bare i tilfælde af du har et hår nødsituation. Har nogle enkle, almindeligt elastikker på hånden, men du kan også være kreativ med brugen af ​​et tørklæde, hvis du bringe en. Hatte kan også skjule de dårlige hår dage, hvis du har brug for at være. Hvis du leder efter en lidt for fedtede og pjusket, bringe ud af din tørre shampoo til at sikre, at du lander ser slanke og rene.

F. Hvad skal Wear

Sørg for, at du er klædt i løst, behageligt tøj, du kan bevæge dig frit omkring i og din hud kan ånde så godt. Undgå noget alt for stramt lignende monteret nederdele af jeans, eller noget ubehageligt, såsom hæle. Sko, der nemt kan fjernes, er også et must for lufthavnssikkerhed. Tjek 3 tips, hvordan man vælger de bedste rejse sko til kvinder. Husk, du kan stadig se vores bedste uden at gå hele ud. Hold din outfits enkel og afslappet. Hvis du har vigtige møder eller folk til at se, når du lander, skal du blot pakke disse i din carry på. På den måde, dit tøj også ikke bliver krøllet. Prøv også dressing i lag, så du enten kan tilføje eller fjerne beklædningsgenstande afhængig af temperaturen på det sted, du befinder dig i. Her er forretningsrejser tøj du stadig ikke har prøvet.

Nyd din tur!

Aktuelle artikler