Sådan carry-on som en professionel

Har du nogensinde set de rejsende, der kun har én pose - (det er ikke engang svulmende!) - Det ser super put sammen og få ret flyet og ind i en taxa? Har du ønske du kunne være mere som dem?

Sådan carry-on som en professionel

Walking gennem en hotellobby eller tidligere check-in skranker i lufthavnen eller ser familier, der synes at bringe alt, de ejer på ferie gør en spekulerer på, hvor meget de har betalt i bagage gebyrer og kiropraktor besøg. Nu da mange flyselskaber er begyndt opladning til indchecket bagage, er det tid til at downsize.

Realiseringen af ​​et engagement i at blive en til "carry-on-only" rejsende kan ikke kun spare penge, men også tid og hovedpine. Ikke mere at vente på bagagebåndet evigt spekulerer på, om din kuffert bliver endnu en gang den sidste ud af flyet. Ikke mere bekymrende, at du bliver nødt til ferie med blot de få beklædningsgenstande i carry-on eller hvad der er på din ryg. Ikke flere opslidende ture op ad trappen slæbningen alt for tunge tasker bag dig.

Ja, det kan være svært i første omgang at droppe komforten i en stor kuffert, der kan bære alle dine sko og hårprodukter og "hvad nu hvis" elementer. Det er bedre at pakke med et sæt liste over regler og gå på ferie med alt hvad du behøver, og kun et par ting, du måske har brug for. Så hvordan er det muligt at pakke så lidt og ikke gå amok? Her er reglerne til at rejse med:

1.. Mix og match alt, hvad du tager

Plukke et par ting, du elsker og ønsker at tage med dig, og derefter bygge en rejse garderobe omkring dem. Sørg for at alt er i samme farvepalet. Hvis du kan lide lyse toppe, derefter bringe neutrale bunde. På den måde vil alt, hvad du tager matche andre ting i din rejse taske. Bringe mix-and-match adskiller er den perfekte måde at rejse, fordi hvis du har fire bunde og fem toppe, kan du gøre 20 forskellige tøj kombinationer! Det hjælper også med Regel # 2.

2.. To par sko er alt hvad du behøver

Når alt i tasken har en lignende farveskema, er det meget nemmere at finde sko til at koordinere. Næsten overalt i de samme to typer sko: generelle travesko og komfortable kjole-up sko. Med ballet lejligheder er så populære i disse dage, er det nemt at finde en stor par, der vil være behageligt at gå på hele dagen og stadig se godt ud med alt fra shorts til kjoler. Bære dine tungere sko på flyet og pakke de små, så du har mere plads til tøj og andre fornødenheder.

Der er en undtagelse til denne regel, og det er for flip flops eller lignende sandaler. De tager lidt plads, og er bekvemt for mange ting, så skubbe dem ind i en tom plads i din taske og lader som om de ikke er sko. Du kan bære dem til poolen, at gøre Tøjvask, få din kontinentale morgenmad, stranden og så meget more.Travelling kunne være udmattende, især hvis det holder længere. Læs flere tips om at vælge de bedste rejse sko til kvinder.

3.. Forbered dig på at gøre vaskeri

Når du tager så lidt, medmindre du ønsker at gå rundt i beskidte - og muligvis stinkende - tøj, vil du ønsker at smide dem i vask på et tidspunkt. De fleste anstændige hoteller og ferieboliger har vaskefaciliteter. Du kan pop dit tøj i på vej til middag eller når du kommer tilbage fra sightseeing. Det vil tage meget mindre tid end du tror, ​​og så vil du være frisk næste dag.

Hvis din bolig ikke har on-site vaskeri, vil du normalt finde en Laundromat nærheden. Hvis du er på en destination længe nok til at brug for at gøre vaskeri, vil du have nok nedetid til at gøre det.

4.. Glem ikke at layer

Når du rejser til koldt vejr destinationer eller endda forbereder kølige nætter under dit ophold, skal du ikke begynde at dumping i voluminøse trøjer og jakker. Du vil få tre af dem i din taske, før den er fuld, og du kan ikke pakke noget andet i det. Kig efter lette stoffer, der pakker godt og kan være lagdelt med andre brikker. Disse stykker fungerer godt over det meste af din normale tøj, som en t-shirt eller tank top, og kan være proppet ind i din dag taske, når den ikke bliver brugt.

Hvis du rejser i vinteren tid, lagdeling virker lige så godt. Trøjer, der er tynde eller lette fleece stykker er stor, fordi nogle gange du tror, ​​det vil være koldt, og så er det ikke så koldt som forventet. Hvis det er, kan du bære lag nedenunder disse at holde varmen. T-shirts og tanks arbejde her, også, men hvis det kommer til at blive rigtig koldt, kigge til at købe basislagene - tynd, men super-varm adskiller der ligner lange underbukser. De fælde varme til din krop, men også væge fugt, så du ikke sveder ihjel mens du prøver at forhindre hypotermi. Du kan pakke flere sæt af disse i din taske og de optager lidt plads og kan påvises under din hverdagstøj.

5.. Downsize dine toiletartikler

Hvor lang tid tager det dig at gå gennem en fuld-størrelse flaske shampoo? To måneder? Så hvorfor tage det store ting med dig på din ferie? TSA regler tillader dig at bringe en en-kvart plastikpose fuld af tre-ounce flasker. Hvis dit problem er, at du ikke kan finde din samme shampoo, balsam, facial scrub, hårspray eller hvad i en rejse-size container, lave dine egne. Køb små flasker, pumper, hætteglas eller krukker og dekanteres dine foretrukne emner ind i dem. Dette giver dig den helt rigtige mængde du har brug for din rejse og giver dig mulighed for at tage dem med dig i din carry-on.

Hvis du er en, der har brug for at bære skønhed værktøjer med dig, som en flad jern eller krøllejern, købe en mini-udgave specielt til din rejsetaske. Du kan normalt finde det samme mærke, du bruger derhjemme, der fungerer lige så godt, bare mindre.

6.. Effektiviser din skønhedsrutine

Må ikke kram din toiletartikler pose fuld. Dit mål her er at pakke så lidt som muligt. Kig efter make-up paletter og multipurpose produkter, der vil gøre dig til at pakke mindre. Tonet fugtighedscreme, der har SPF i det par perfekt med et pulver fundament for en fejlfri look. Lip farvetone bruges ofte som kinden farvetone, plus det kan anvendes med fingeren, så du ikke behøver at pakke en anden pensel.

Vi har samlet en guide for dig at følge med at forberede din skønhed Essentials, samt nogle vigtige hudpleje tips, der vil sørge for, at du vil være på udkig dit bedste, mens du rejser. Her er det.

Der har du det: 6 nemme regler at pakke med, som vil hjælpe dig med at rejse lettere og sparer dig masser af besvær. Hvis du ikke kan løfte din taske til at sætte i hovedet, har du sandsynligvis for meget i det. Det er virkelig sandt, hvad de siger:. Læg ud alle de tøj, du ønsker at pakke og derefter sætte halvdelen tilbage i dit skab Oprettelse af en detaljeret pakkeliste kan hjælpe dig se om du har langt mere, end du egentlig har brug for, og hjælper med minder dig om Essentials (- ligesom undertøj!) - og også hjælper dig repack på vej hjem.

Når du rejser med en organiseret carry-on, ikke kun du sparer penge på bagage gebyrer, men det hjælper dine ture gå glattere, så du kun behøver at bekymre sig om hvad man skal gøre først, når du kommer til din destination.

Aktuelle artikler