Top 3 steder at besøge i Schweiz i sommeren

Vi har alle en tendens til at associere Schweiz med vinter-og vintersport, og der er en god grund til. Jeg mener, de har nogle af de bedste skisportssteder i verden. Men ved du hvad? Schweiz er smuk i sommeren også, og her er de top 3 steder at besøge.

Top 3 steder at besøge i Schweiz i sommeren

1.. Zurich

Selvfølgelig skal en tur til et nyt land at starte i sin største by. Hvis du aldrig har været til Schweiz før, starte dit besøg i Zürich. Hvis du allerede har været til Schweiz - ja, du ved, hvad jeg taler om.

Zürich er en smuk by, der byder på en masse interessante ting at se og gøre. Start fra den gamle bydel og flytte din vej langsomt til det Nye. Stop for nogle fine mad i en af ​​over 1000 restauranter. Sørg for at prøve fondue, traditionelle schweiziske fad lavet næsten udelukkende fra smeltet ost. Ingen tælle kalorier, mens i Schweiz damer, det er et hjem for Alpine chokolade efter alle.

Tag en sejltur på Zürich-søen og nyde den fantastiske udsigt. Vælg mellem mange museer og smukke parker at besøge. Gå ikke glip af det kejserlige palads, er det en fantastisk syn at se.

Zürich er ikke alt om historie og seværdigheder, det giver også en travl og elektrificerende natteliv. Der er et stort antal natklubber at vælge imellem og har en fantastisk tid. Så sætte dit bedste tøj og et smil på og ramte klubberne.

Tjek videoen nedenfor og tage Zurich byrundtur.

2.. Matterhorn

Schweiz ligger i hjertet af Alperne, efter alle, og det betyder, at der er nogle ret fantastiske bjerge, du bør se. Mit råd er at gå se det herlige Matterhorn.

Du har sikkert allerede set billeder af det, men ingen af ​​dem kan forberede dig til betagende syn af denne fantastiske bjerg. Stående over byen Zermatt, det næsten ligner en kæmpe værge tilsyn med byen og dens mennesker. Du bør selvfølgelig besøge byen så godt, men huske på, at det er for det meste et sted for de rige og berømte, så forventer højere priser for alt.

Lad dig ikke narre i at tro, at man kunne kravle Matterhorn nemt, selv om du har erfaring. Det er et bjerg, som ikke bør undervurderes, så klatring det er kun en mulighed for dem med en masse erfaring og mod. For alle resten af ​​os er det et synspunkt, der vil blive skåret i vores erindringer for resten af ​​vores liv. Hvis du spørger mig, det er en sand varemærke i Schweiz.

3.. Rhine falls

Den fantastiske Rhinen Falls er det mest besøgte sted i Schweiz. Den største vandfald i Europa, Rhinen Falls er 75ft højt, og det har en avarage på 700 m³ / s vand flow i løbet af sommeren. Rhinen Falls er et syn, du absolut ikke må gå glip af, mens du besøger Schweiz i sommeren.

Falder er placeret forholdsvis tæt på Zürich. Du kan vælge mellem en række forskellige bådture for at se dem. Du kan finde nogle yderligere oplysninger om bådture på dette link.

Jeg tror ikke, at ord kan virkelig beskrive visningen eller den følelse, du får, når du nærmer Rhinen Falls. Det gør du føler så lille i forhold til den overvældende strøm af vand, og alligevel så taknemmelig, at du har haft en chance for at se det. Gå ikke glip af en mulighed for at besøge Rhinen Falls for verden - de er det bedste sted at besøge i Schweiz i sommeren.

Tjek denne video og opleve skønheden i Rhinen Falls.

Schweiz er forbløffende under alle fire årstider, men sommeren kan være den bedste tid på året for et besøg, hvis du ikke virkelig gerne koldt vejr og sneen.

Nu har du top 3 steder at besøge. Jeg er sikker på at du vil elske dem alle.

Hvis du allerede har været til Schweiz, kan du dele dine foretrukne steder at besøge.

Aktuelle artikler