Top 5 museer i verden

Leder du efter kunst, historie eller måske noget andet? Prøv at besøge en af ​​disse top 5 museer i verden. Besøger et museum er altid en god idé. Du får en chance for at se og lære noget nyt. Men hver museum er en historie for sig selv. Disse 5 har de bedste historier at fortælle.

Top 5 museer i verden

1.. The State Hermitage Museum, st. Petersborg, Rusland

Grundlagt i 1764 af Catherine den Store og åbnet for offentligheden i 1852, staten Hermitage Museum er en af ​​de ældste og største museer i verden. Til denne dag, holder det den største samling af malerier i verden ved fransk, engelsk, hollandsk, italiensk, tysk, spansk og flamsk kunstnere.

De vigtigste attraktioner på museet er to originaler stykker af Leonardo da Vinci, og Golden Rooms. The Golden Rooms holde massive samling af guld, sølv og ædelstene smykker fra Rusland, Europa og Orienten. Museet er hjemsted for mere end 3 millioner stykker fra de sidste tre århundreder, og det er absolut værd at se. Find ud af mere om State Hermitage Museum.

2.. Prado, Madrid, Spanien

Selvom Prado er et betydeligt mindre museum end Hermitage, det er en af ​​de mest besøgte museer i verden. Den allerførste blik på det vil fange dig, fordi dens neoklassiske facade er helt fantastisk.

Prado museet huser nogle af de største kunstværker i den bedste spanske kunstnere. Det er hjemsted for kunst El Greco, Goya, Murillo og mange andre kunstnere. Museet er ikke kun holde malerier, men også tegninger, medaljer, mønter og brugskunst. For mere information om Prado museet, besøg Museo del Prado officielle hjemmeside.

Har du været i Madrid allerede? Madrid har en rig, levende kulturliv og de bedste ting ved det er, at det ikke er "mainstream". Læs en artikel om denne smukke europæiske by.

3.. Smithsonian Museum, Washington, DC, europa

Når du ønsker at dedikere et par dage til museer, og du ikke ønsker at rejse fra et land til et andet - besøg den storslåede Smithsonian museum. Det er den største museum i verden, og det vil sprænge dit sind.

Smithsonian Institution og forskningscenter er et kompleks af 19 museer og gallerier, og den National Zoological Park. Dette sted besidder en sådan sort, at der ikke er nogen person i denne verden, der ikke vil finde noget, de vil elske her. Det har alt for dem, der er forelsket i kunsten, såvel som for dem i kærlighed med videnskaben. Uanset hvad du leder efter - Smithsonian har det.

Så lægge dine behagelige sko på og dedikerer et par dage til at besøge dette fantastiske museum. Det er helt sikkert et af de bedste museer i verden og et sted, som alle bør se mindst én gang i livet. Find ud af mere om den storslåede Smithsonian.

4.. Egyptiske museum, Kairo, Egypten

Blandt mange vidunderlige ting at se i Egypten, er det egyptiske museum noget, du skal ikke gå glip af. Det er hjemsted for mere end 165.000 artefakter stammer fra det gamle Egypten til den græsk-romerske periode.

De vigtigste steder i museet er den kongelige Mummy Room, som indeholder 27 mumier, de gamle skulpturer af Sphinx og artefakter fra kongegrave og royalties. Som du kan forestille dig, artefakter, der tilhørte kong Tutankhamons henlede den største opmærksomhed.

Sørg for at booke guide til museet - du har brug for nogen at tale dig gennem alle de ting derinde. Ture kan bookes enten for gruppe eller individuel, men desværre kameraer er ikke tilladt. Men minderne fuldstændig det værd.

5.. Le Louvre, Paris, Frankrig

Det er den mest besøgte museum i verden, især efter udvidelsen af Den Browns The Da Vinci Code. Millioner af mennesker crowd Le Louvre hvert år, og der er ingen grund til hvorfor du bør ikke være en af dem.

Louvre Palace, som blev hjemsted for museet Louvre to århundreder siden blev bygget i det 12. århundrede. I dag er det besidder 35.000 genstande stammer fra oldtid til det 19. århundrede. Kunsten af ​​verdens mest berømte kunstnere som Leonardo da Vinci og Rembrandt, vises her. Ikke overraskende, da Vincis Mona Lisa er en af ​​de mest berømte malerier i museet.

Louvre lover at fylde hjertet af hver eneste person i verden, der værdsætter kunst. Det blev stemt en af ​​de bedste museer i verden, og det er et sted, du bør besøge. Find ud af mere om Louvre.

Museer bære en masse historie, en masse kunst, men også en masse af videnskaben. Uanset hvad er dine præferencer, er der et museum i verden egnet for dig. Planlæg en tur til mindst én af disse fem museer på din næste ferie. Du vil ikke fortryde det.

Hvis du allerede har besøgt en af ​​disse, kan du dele din oplevelse.

Aktuelle artikler