Top 5 utraditionelle ting at gøre i paris

Paris - byen af ​​lys, byen romantik og kunst, Europas top rejsedestination, hjem til Mona Lisa, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Montmartre, Moulin Rouge og mange flere verdenskendte sites.

Top 5 utraditionelle ting at gøre i paris

Overflødigt at sige, bør du besøge Paris og se alle de populære turistattraktioner og gå til alle de steder besøges af millioner af mennesker fra hele verden hvert år, men stadig finde lidt tid til at gøre 5 ukonventionelle ting, der vil gøre dig føle sig som en sand Parisienne.

1.. Skrid

Det lyder måske ikke interessant, men det faktisk er. Kom tabt i Paris er i virkeligheden ikke så svært at gøre. Du vil få tabt alligevel, selv uden at prøve, så hvorfor ikke gøre en behagelig oplevelse ud af det?

Åbne dine sanser. Lad duften af ​​croissanter lede din vej. Følg duften af ​​blomster fra den nærmeste blomsterhandler kabine. Lad den søde lyden af ​​to små piger taler tager dig til alle disse vidunderlige skjulte spots, der gjorde denne by en uudtømmelig inspirationskilde for mange kunstnere.

Bare vandre gaderne i byen uden noget formål overhovedet. Den utrolige dufte, lyde og farver i Paris vil utvivlsomt føre dig til, hvor du skal være.

2.. Tag en slentretur ned ved floden Seine

Selvom mange turister vil have til at gå op og ned på begge flodbredder af Seinen for at komme til alle de berømte steder, du tager din tid. Gør det ikke i hast. Gå ikke glip af muligheden for at tilbringe en romantisk aften nyder lyden af ​​vandet og synet af den berømte parisiske arkitektur.

3.. Deltage i en workshop på Shakespeare and Company

Et besøg på denne berømte boghandel vil være en helt unik oplevelse. Her vil du have mulighed for at finde en række sjældne bøger og læse dem på lethed i de mest omhyggeligt indrettede indstillinger spredt over hele butikken.

Shakespeare og C. arrangerer en række workshops på fransk-engelsk samtale udveksling, skrivning og modtage feedback på dit arbejde fra andre håbefulde forfattere. Det ud af denne verden plads i ovenpå biblioteket med væggene dækket i bøger, der er en del af grundlæggeren George Whitman personlige bibliotek kan nemt passe op til 30 personer.

Deltag i programmer, der tilbydes af denne utrolige boghandel og møde folk fra alle samfundslag, der deler denne virkelig fantastiske motiv, der bragte dem sammen-Paris. Meget gerne den berømte citat skødesløst skrevet på væggene i butikken hedder "Be ikke ugæstfri til fremmede, at de ikke være engle i forklædning".

4.. Forkæl dig selv med lidt noget fra en vintage tøjbutik

Friperies, som er det franske ord for butikker, der sælger brugt tøj, er meget populære blandt kvinder i Paris. I disse butikker kan du finde alt fra høje ende mærker til billige tilbehør.

Der er masser af vintage tøj butikker, der tilbyder tøj til forskellige stilarter og budgetter. Selv hvis du ikke føler sig trygge iført brugt tøj, bør du stadig gå og tjek disse butikker. De er sande museer af vintage mode og alle typer tøj er unikt og repræsenterer et stykke historie.

Så i det mindste gå window-shopping, eller som de siger det på fransk, gå leche-vitrines som løst kan oversættes til "window-slikker".

5.. Et foto tur i Paris

Selv hvis du ikke er en amatør fotograf, vi på det kraftigste anbefaler, at du overveje at påtage denne rolle under dit ophold i Paris. Paris er sådan en vidunderlig by, og hvert billede du tager vil fange en magisk øjeblik og gøre det til en smuk hukommelse.

Når du vender hjem, købe en flot flaske fransk vin og nogle ost og forkæl dig selv, mens de billeder, du tog glide gennem fingrene og mindes de gange du har tilbragt i Paris.

Aktuelle artikler