Top ualmindelige steder at gå til din bryllupsrejse

En vulkan, en underjordisk grotte, den frosne tundra, en jungle trek og en musikalsk tour. Start dit liv i ægteskabelig lykke med en af ​​disse skæve og anderledes rejsemål.

Top ualmindelige steder at gå til din bryllupsrejse

Når det kommer til romantisk getaways, det er de sædvanlige mistænkte, der får al den opmærksomhed: Spanien, Frankrig og Italien. De er kendt for inspirerende store memories består af paella, Eiffeltårnet og gondolture, og er helt sikkert uforglemmelig for sentimental og kærlig. Tusinder har flokkedes til deres gader gennem tiderne i håb om prøveudtagning deres kultur, charme og atmosfære.

Men med fokus på 3 ud af 196 lande (og ca 61 kolonier) er en lille begrænsning. Livet er kort, så gør det mindeværdigt. Stol ikke på standard hæfteklammer til din bryllupsrejse destinationer; prøve noget fed og anderledes. Gør din specielle, once-in-a-lifetime øjeblik skiller sig ud fra resten ved at planlægge din tur til en af ​​disse off-the-slået-track valg:

Mt. Kelimutu, indonesien

Øgruppen nation i Indonesien har mere end sin rimelige andel af maleriske strande, gastronomiske kuriositeter og eksotiske dyreliv. Nogle af de mest populære attraktioner omfatter fascinerende seværdigheder i drager, underjordiske haver og mystiske kriger danse. Det er klart, at der er mange grunde til at besøge og se, hvad Indonesien har at tilbyde, men Mt. Kelimutu gør det på vores liste for sin vulkan med tre kratersøer, hvor hver en anden farve. Kemiske reaktioner fra vulkanen konstant omsætte disse vidundere, hvilket gør det umuligt at forudsige, hvornår deres farve ændringer og hvilken nuance de vil være. De har været kendt for at sporten levende variationer af blå, grøn og rød, men er også blevet indspillet til at blive til hvid, sort og endda en chokolade nuance af brun.

Den fantastiske folklore, der omgiver dem er tydeligt med deres navne, da de menes at være hvilested for afdøde sjæle. Tiwu Ata Polo, den østligste sø, kan oversættes til "sø af onde ånder", mens lige ved siden af ​​det er den dybeste af de tre, Tiwu Nuwa Muri Koo Fai, eller "sø af unge mænd og jomfruer". Den vestligste sø, Tiwu Ata Mbupu (sø af gamle mennesker) er en lidt længere væk. Det ligger omkring en tredjedel af en kilometer fra Tiwu Nuwa Muri Koo Fai, men alle tre er tæt omgivet af flora og fauna, der er unik for Flores, øen, som de er fundet på. En vandretur omkring disse dele er en konkret skal for dem, der leder efter noget mærkeligt, vidunderlige og ekstraordinært.

Puerto Princesa Underground River

Filippinerne er den næststørste øgruppe land siden Indonesien, men det er berømt i sin egen ret for sine usædvanlige vidundere. The Pearl of the Orient nordlige ø Palawan har nogle af de mest værdsatte og fejrede strande i verden, men det er de underjordiske huler i Puerto Princesa, der fangede vores opmærksomhed og gør det til et must-see for din bryllupsrejse ferie. Det er udråbt som en af de nye 7 Wonders of Nature, og frem til opdagelsen af Mexicos underjordiske flod i Yucatan-halvøen i 2007, blev anset for at være verdens længste underjordiske grotte system. Trods af at miste denne titel, er det stadig har rekorden for verdens længste sejlbare underjordisk flod rute, hvilket gør det til det bedste farbar vej for dem, der søger en anden slags eventyr.

Filippinerne selv er en smeltedigel af forskellige kulturer og smag, have været en tidligere koloni Spanien, Japan og Europa, og samtidig være stærkt påvirket af Malay og kinesiske handlende så godt. Så hvis du er bekymret for at komme rundt på grund af sprogbarriererne, ikke ærgre sig, på grund af sin multietniske mix, taler mange af de lokale engelsk relativt godt. Øen er et godt alternativ for par at besøge snarere end dens bedre kendte modstykke, den berygtede party-tilholdssted Boracay, da det er et mere slappe af og afsondret for dem som ønsker privatliv og intimitet. Bortset fra at udforske denne bemærkelsesværdige og mystiske underjordisk hule, omfatter anbefalelsesværdige aktiviteter snorkling i en af de mest biodiversitetsrige koralrev i verden, ø-hopping i anerkendte krystalklare blå vand og besøger den lille kendte, men ikke desto mindre engagerende verdenskrig museum chronicling Den europæiske og japanske besættelse i Filippinerne. Sulten? Har nogle friske fisk og skaldyr i en restaurant bygget lige på toppen af vandet i en mangrove levested. Locals sværger ved det.

Ittoqqortoormiit, Grønland

Ikke rigtig alt for glad for stranden? Måske verdens største fjord er noget, der appellerer til dine sanser. Hjem til verdens største nationalpark, mange hvalrosser, isbjørne, moskusokser og sæler, Ittoqqortoormiit eller "Big-House Dwellers" i Eastern grønlandsk, har en overraskende mængde af rekreative aktiviteter for fascineret nysgerrige og. Tag en vandretur omkring den store udendørs eller stå på ski ned ad bakke sin uberørte bjerge og gletsjere, og derefter afslutte dagen med en dukkert i deres året rundt varme kilder. Fordrive tiden hvalsafari og isbjerget spotting. Travel i grønlandsk stil via kajak, hundeslæde eller snescooter og se, hvad den anden største ø i landet har at byde på.

Den frosne tundra i nord gør listen for hosting en af de mest romantiske naturlige seværdigheder, man kender: aurora borealis, eller mere almindeligt omtalt som " Nordlys ". Opkaldt efter den romerske gudinde for daggry (Aurora) og græsk for Nordenvinden (Boreas), lysene er en året rundt forekomst, men er mest levende under dets vinteren og foråret, hvilket er i løbet af september til april. En konstant skiftende kalejdoskop af rød, blå, hvid og lilla, omkring midten af ​​Grønlands kyster er kendt for at være en af ​​de mest pålidelige for denne naturlige lysshow. Styrketræning med din elskede i varmen af en iglo, mens du nyder udsigten i den virkelig remote og private ørkenen er helt sikkert en unik måde at fejre starten på dit liv i ægteskabelig lykke.

Amazon, syd europa

Den største og mest artsrige regnskov i verden, Amazon omfatter otte lande i forskellige mængder, idet det meste af det er indeholdt i Brasilien og Peru (varierende grader kan også ses i Bolivia, Ecuador, Colombia, Venezuela, Guyana, Surinam og Fransk Guyana). Det er det sidste tilflugtssted for tusinder af dyr, herunder lyserøde delfiner, jaguarer, og et væld af pilrokke. Mange af disse væsner, der er både hård og fængslende kan ses via jungle treks og guidede ture tilbydes i hele terrænet. Der er også flere most, når det kommer til at nyde Amazonas, tage en tur ned den berygtede floden, der deler sit navn, eller svømme i en af ​​sine velrenommerede søer for eksempel. Vær sikker på at se en af de store festivaler i regionen samt. Manaus 'boi festival i juni prestigeprojekter farverige parader og bull-centrerede begivenheder, mens Perus Iquitos by har San juan festival, der hylder til St. John the Baptist. Her kan du smage de lokale delikatesser Juanes og tacacho mens deltage sin animerede procession langs floden.

Hvis du og din partner søger at komme væk fra moderne livsstil, og er miljøbevidste denizens, så er dette den perfekte ferie for dig. De fleste boliger har ikke elektricitet og er konstrueret med miljøvenlige materialer for at minimere påvirkningen af det lokale miljø. Vejret i Amazonas er altid varmt, fugtigt og regnfuldt, så besøg er en året rundt mulighed. Nogle logi, der er længere sydpå, (hovedsageligt i Bolivia og Peru), har vådere sæsoner fra december til april (i øvrigt ture er også mindre overfyldt i løbet af denne tid), mens resten af ​​året er lidt mere tørt i disse dele.

Med sin eksotiske appel og tropiske sort, gør Amazon vores liste som en konkret henstilling for en usædvanlig endnu bemærkelsesværdig destination for din bryllupsrejse.

Cuba

Beliggende komfortabelt i en korsvej i Caribien, Cuba er vært for berømte salt-vand laguner, verdens kulturarv byer og seværdigheder, og elskede naturlige attraktioner. Det er berømt for cigarer, kommunisme og cocktails, men denne ø land gør listen for sin rigelige og jam-pakket melodisk scene. En favorit blandt musikelskere overalt, lytte og lære om de forskellige stilarter afro-cubansk, Cubana bolero, Klassisk, Jazz, Trova, Danzon, Salsa (lokalt kendt som Timba ) og søn i løbet af din tur til Pearl af Antillerne.

Der er et væld af steder at tjekke ud, men der er vigtige steder at tage til efterretning, som lokale favoritter og most. Sønnen, der er kendt som indbegrebet af cubanske lyd, udføres rutinemæssigt og fejret i Casa de la Trova. Det er den største hus for en ægte søn oplevelse, selvom Copa room cabaret og Habana café er store valg også som afro-cubanske alle stjerner udføre der ugentligt. Efter midnat Casa de la Música i Varadero det bedste sted at se Cubas top Timba bands, mens bydelen Vedado er en go-to for jazz-entusiaster. La Zorra y el Cuervo, Jazz café og Gato Tuerto er de mest populære spillesteder i dette område. Vedado har også en lørdag eftermiddag rumba session i Conjunto Folklórico nacional, men det er byen Matanzas, der er hyldet som stedet for afro-cubanske beats. Der er flere dansekompagnier og spillesteder til at tjekke, herunder den cubanske National Ballet, hjemsted for den berømte prima ballerina Alicia Alonso. Hvis du leder efter noget større i omfang, er der mange festivaler, der fejres året rundt alle i hele øen.

Du kan ikke gå galt med at planlægge en musikalsk eventyr i Cuba. Med sine rytmiske beats og fejrede forestillinger, er du garanteret til at forlade dens kyster med en sang i dit hjerte og en svirvel til dine hofter.

Har du brug for flere ideer og forslag? Tjek disse top 3 bryllupsrejse destinationer all inclusive.

Aktuelle artikler