Utraditionelle bryllupsrejser til ukonventionelle par

Du må ikke blive chokeret over det faktum, at ikke alle er det samme. Det er hvad der gør verden interessant. Da hver parrets bryllup er anderledes, bør det ikke komme som nogen overraskelse, at ideen om en stor bryllupsrejse ikke passer ind i en enkelt kasse.

Utraditionelle bryllupsrejser til ukonventionelle par

Mens mange nygifte ønsker at sparke tilbage på en strand med en øl eller paraply drink i en uge, andre absolut vil have en tur, der er mere mindeværdig og indeholder en handling uden for bryllupsrejse suite, også. Du behøver ikke at tage til Hawaii eller Caribien for at finde en lille romance.

Hvis du ikke er en traditionel par eller er bare på udkig efter en bryllupsrejse, der er unik og budget-venlige, men stadig romantisk, er der en række destinationer, der vil passe disse behov.

New orleans

New Orleans har fået noget for hvert par: voodoo, vampyrer, mad, Gators og jazz. Med de fantastiske Cajun accenter du måske endda føle, at du er i et fremmed land. Der er eventyr af en slags og sjov omkring hvert hjørne. For mindre end du måske tror, ​​kan du tage en byvandring for at lære om vampyrer, historien om The Big Easy og meget mere. New Orleans er også kendt for sine sumpe, og du kan tage en tur i dem så godt på en airboat. Gorge dig selv på beignets og derefter besøge rom destilleri eller hovedet over til Fastelavn verden for at tjekke nogle af de fantastiske flåd og dele af den berømte parade.

Island

For en miljømæssig twist på romantik, er Reykjavik en overkommelig getaway, der omfatter alternativ energi. Masser af par nyder at gå til en afslappende spa sammen. Hovedstaden er fuld af geotermiske ventilationskanaler, der skaber damp og bruges til at opvarme svømmehaller, hjem og endda kokken måltider i restauranter.

En stor drage er de store varme kilder, der er perfekt til afslapning og lette ledsmerter. Hvis du bruger lang dag med sightseeing, kan disse virkelig hjælpe med ømme fødder og ryg. Reykjavik også prale smukke landskaber, en aktiv vulkan, et blomstrende centrum med masser af fisk og skaldyr restauranter og tro på alfer - du kan se de små døre, hvor de er indberettet til at leve. Om aftenen, tage i de betagende nordlys, mens du putte med din nye ægtefælle.

Ecuador

Den bedste måde at spare penge på din bryllupsrejse er at vælge en virkelig overkommelig destination. Hvis du ønsker at tilrane sig selv i historien, møde nogle af de venligste mennesker overalt og spise fabelagtig (og billige) fødevarer, Quito er for dig.

Ophold i fem-stjernede hoteller til prisen for en to-stjernede steder, tage førerhuse fra den ene ende af byen til den anden for blotte dollars og få dit pas stemples ved Middle of the World. Shopping i Quito er forbavsende billigt, selv for fine smykker og smukt håndlavede varer. Bare et par timer væk vil finde dig på stranden, regnskoven eller på toppen af ​​en vulkan.

Peru

Ligesom Ecuador, kan du spare en masse penge her. Bortset fra den historiske aspekt af landet, det er et af de bedste steder at gå, hvis du er en elsker af vandreture og ældgamle ruiner. Machu Picchu trækker turister fra hele verden for at opleve turen til toppen og den spektakulære udsigt. Lær om Inca og hvordan webstedet blev holdt en hemmelighed fra den spanske erobring. Afhængigt af hvor hard-core du er du kan vandre hele vejen eller kun en del af det.

Dublin

Næsten alle hævder at have nogle irske arv, og jeg tror ikke, du vil møde nogen, der ikke ønsker at besøge Emerald Isle med sine bløde bakker, oceaner vrimler med let synlig havet liv, slotte og sandsynligvis vigtigste, Guinness. Dublin er, hvor par gå til at gøre venner af fremmede, lytte til livlig musik og uddanne sig på de keltiske traditioner. Byen er meget walkable, hvilket betyder at du kan spare penge på en leje bil og offentlig transport, men det er let at tage dagsture til andre dele af Irland, hvis du ønsker at sightsee på Giants Causeway eller Cliffs of Moher.

Dublin er en smuk by med så mange ting at byde på, nogle af dem endda gratis. Tjek dem ud.

Las vegas

Levende store til et par dage i Sin City og gøre en masse gratis ting og et par dyre ting og stadig gå hjem med nogle penge på din bankkonto. Las Vegas har en masse at tilbyde dem, der ikke eloping eller forsøger at "vinde det hele tilbage." Her er blot en kort liste over freebies du kan finde der: The Sirens of TI pirat slaget på Treasure Island, vinterhaven og botaniske haver i Bellagio, Hawaii Marketplace, Fremont Street Experience og en spadseretur gennem gaderne i Paris eller New York.

Los Angeles

Sure, kan du bare planlægge en tur til Disneyland og være færdig med det, men der er så meget mere at gøre i Los Angeles-området. Oplev old school glamour med en bag-kulisserne rundtur i filmstudier eller en bus rundtur i Hollywood hotspots og celebrity hjem. Tag en slentretur ned ad Walk of Fame og se, hvor mange navne du genkender. Sammenlign dine fødder mod de berømte fodspor foran Manns Chinese Theater. Så meget som LA er kendt for sin overflod, kan det være forholdsvis billig, når du drage fordel af de mange gratis og billige ting der er at gøre omkring byen. Lej en bil og tilbringe dagen på Venice Beach - hvor du kan slynge sig langs kanalerne - eller vindue butik på Rodeo Drive i håb om at se en berømt ansigt eller to. Du vil forlade ønsker du havde mere tid til at tilbringe bare nyde fornemmelsen af ​​byen.

For cinephile parret

Hvis du og din kæreste elsker TV og film, så du måske ønsker at gå på en bryllupsrejse, hvor destinationen er omtalt i nogle af dine foretrukne store og små skærm øjeblikke. Blot et par af dem kan nævnes:

  • London - En af de mest populære film steder er Portobello Road Market. Med hundredvis af boder, kan du finde næsten alt hvad du ønsker der, fra producere til antikviteter, sammen med mindet om Hugh Grant og Julia Roberts i filmen Notting Hill. Og hvis du er en fan af Harry Potter Films, kan du nu besøge sæt på Leavesden Studios, blot et par minutter uden for hovedstaden. Af den måde, er London en af ​​de dyreste rejsemål. Vil du være pund-wise på din London Vacation? Tjek her.
  • Las Vegas - Tag dig selv på en rundtur i Vegas hot spots, hvor film som What Happens in Vegas, The Hangover, Oceans Eleven, casino og frygt og afsky i Las Vegas og tv-shows, herunder Las Vegas og CSI: Crime Scene Investigation blev skudt.
  • New York - Det ser ud som alle andre film, du ser, er filmet i New York, fra When Harry Met Sally til Sex and the City og Date Night.
  • The Pacific Northwest - The Northwest er at få nogle kærlighed fra film og tv så godt. Vi har haft film som Sleepless in Seattle, Mr. Hollands Opus, Burn After Reading, The Ring og sværdfisk og viser herunder gearing og Portlandia. Hvorfor ikke gå tjek hvad der ellers Portland, Seattle og alt i mellem har at byde på?

En anden idé til at tage bryllupsrejsen du altid har ønsket er at registrere for dele af din rejse. Dette er især nyttigt for par, der allerede bor sammen, eller allerede har alt, hvad de behøver for at starte deres liv sammen. Bryllupper er dyre, og du ikke kan finde ideen om at få et nyt sæt håndklæder eller en blender alt det spændende. Dine gæster vil forstå.

Vælg din destination og oprette din perfekte rejseplan, og derefter begynde at nedbryde de dele af denne tur i let-til-gave portioner. Dette kan være en nat på dit hotel eller middag på en luksusferiested restaurant eller endda en massage i spaen. Bare sørg for at der er ting i en række forskellige prisklasser for dine gæster at vælge imellem. Dine venner og familie vil have det sjovt at se, hvad du har planlagt og få glade for at være en del af din bryllupsrejse, uden at være en del af din bryllupsrejse. De "køb" fra din liste, og derefter kontant indbetaling på din konto for at tilføje de komponenter, som du har penge nok til at gøre det. Hvis du er afhængig udelukkende på gæst bidrag, så du kan ende op med kun delvis penge til nogle ting og er nødt til at sparke i nogle af dine egne penge eller være lidt kreativ.

Du skal kun håbe på at blive gift én gang, så gør din bryllupsrejse mindeværdig og afspejle, hvem du er. Ligegyldigt hvad du kan lide at gøre, er der en destination for dig. Må ikke føler at du er nødt til at gå til Honolulu bare fordi alle forventer, at du. Hvis du ønsker at gå, fordi du elsker dykning eller tropiske planter, så du kan bygge en tur omkring disse interesser. Du kan være unik, og også holde dit budget. Din belønning for at planlægge det perfekte bryllup og bryllupsrejse vil nyde ting, du elsker at gøre... sammen.

Tjek også disse 3 lidt kendte fantastiske steder at gå til din bryllupsrejse og dele dine ideer med os.

Aktuelle artikler