10 fælles første date fejl

Skete det endelig. Han inviterede dig på en første date. Du dagdrømmer, forestille sig, hvordan det kommer til at være - det bedste første date nogensinde. Du har allerede valgt et rigtige kjole, en perfekt frisure, og lavet en liste over de fleste interessante ting at snakke om. Intet er overladt til tilfældighederne.

10 fælles første date fejl

Før du går dog kontrollere følgende liste over 10 mest almindelige første date fejl. Her er hvad mine mandlige venner sagde at være en total turn off, og en grund til, hvorfor nogle piger blev aldrig inviteret på en anden dato.

1.. At være overdressed

I modsætning til os piger tror, ​​de fleste fyre ikke lide, når en pige er klædt ud som om hun går til operaen. Det gør dem tror, ​​at en pige forsøger alt for hårdt, især hvis hun normalt ikke komme ud af jeans og Snickers.

Klæd pænt, men forblive tro mod dig selv, så husk, at han allerede kan lide den måde, du ser, ellers ville han ikke have inviteret dig ud. Det samme gælder for at lægge for meget make-up på, og parfume så godt. Du ønsker at forføre ham, ikke skræmme eller kvæle ham.

2.. Må ikke gøre ham vente

Ja, jeg kender. Det lader til, at du altid er 15 minutter korte, når forberedelserne til en vigtig dato, men prøv ikke at komme for sent. En af mine venner sagde, at der ikke er noget han hader mere, end når en pige forlader ham venter længere end 5 minutter. Selv hvis hun ligner Gisele Bundcshen selv, kan dårligt indtryk ikke fortrydes.

3.. Være snakkesalig, ikke snakkesalig

Vi er alle bange for pinlig tavshed, men dette er ikke en undskyldning for ikke at lade din date til at ytre et ord. Guys lide at tale om sig selv også, så opfordre ham til at sige noget om hans hobbyer og interesser, og vise sig at være en god lytter.

Hertil kommer, at ikke starter hver sætning med "jeg gør det, at" osv. Ingen kan lide en person, der roser sig selv hele tiden. Ikke sikker på hvad at tale om? Her er nogle sjove spørgsmål, kan du bede ham om at holde samtalen i gang.

4.. Hold dig væk fra konversation "tynd is"

Politik, religion, og den måde, du har til hensigt at hæve dine børn ikke er emnerne for en første date samtale, bare fordi de kan føre til et argument. Lad dem for den tid, du kender hinanden bedre. Guys sætter en pige med en holdning, men du behøver ikke at komme ind i en debat for at bevise din intelligens.

5.. Tal ikke om din ex

Ingen ønsker at høre om den mand, du brugte til at elske, uanset om du taler om ham i superlativ eller negativ.

Du ville ikke gerne have ham til at tale om den skønhed, som havde brækket sit hjerte, right?

6.. Vær opmærksom på dine manerer

En dame bør altid opføre sig som en dame, især på en første date. Efterlad en af ​​de-fyrene adfærd for andre lejligheder.

Så ingen drikke fra flasken, bøvsen, sværge og taler med munden fuld. Jeg er nødt til at nævne en ting mere, ikke tale eller grine for højt. En af mine venner sagde, at han ikke invitere en pige ud på en anden dato, fordi hun talte så højt, at han var flov over for at være sammen med hende.

7.. Må ikke få drukket

Ok, jeg kender et glas vin vil hjælpe dig til at slappe af og fjerne nervøsitet. Men holde sig til et eller to glas på det mest. Vaklende, opkastning, og så videre, er bestemt ikke sexet.

8.. Vær dig selv

Dette er det bedste, du kan gøre på en første date. Må ikke foregive at være noget, du ikke er. Du ved hvad jeg mener, vi alle har en tendens til at præsentere os selv i et bedre lys, hvilket er ok, hvis du ikke går for vidt.

Så hvis du ikke er til sport, eller ikke lytte til den musik han gør, taler om ting, som du har til fælles. Være naturlig og ægte. Hvis han ikke kan lide det, så er han nok ikke den rigtige fyr for dig alligevel.

9.. Lad dit mobiltelefon derhjemme

Det er ubehageligt, ikke at nævne helt uhøfligt at tale, tekst og lege med din mobiltelefon, når du er på en date. Bare spørg dig selv, hvordan ville du føle, hvis han gjorde det samme. Dette kan vente til slutningen af ​​datoen.

10.. Må ikke være aggressiv

En fyr sagde jeg citerer: "Jeg hader, når en pige er for flirtende på en første date, det gør mig til at tænke, at hun er alt for usikker og ivrig." Undgå denne fælles første date fejl, og lad den fyr iværksætte en første kys... Opmuntring som en varm smil, og et langt kig, er helt nok.

Du ville blive overrasket over hvor mange piger gør disse fælles første date fejl, mig selv inkluderet. Hvad var dine almindelige første date fejltagelser? Lad os vide, så vi kan undgå dem.

Aktuelle artikler