10 første date huskeliste og dont

Du er blevet knust, og håber og venter på hvad der virker som aldre - og han endelig spurgte dig ud! Naturligvis er du hoppe fra glæde i starten, men så, du begynder at tænke på alle de måder det kan gå galt. Så du går på psyching dig ud, hvilket er lige om det værste, du kan gøre på det tidspunkt, fordi det kun gør dig mere ængstelig og bekymret. Så, stop for et sekund, tage en dyb indånding, og læse nogle første date SKAL og MÅ IKKE.

10 første date huskeliste og dont

1.. DO være dig selv

Må ikke sættes på en retsakt tænker den virkelige dig er ikke godt nok, eller interessant nok. Du vil have ham til at lide dig for dig, så der er virkelig ikke nogen mening i at foregive at være anderledes, end du egentlig er. Plus, hvis du præsenterer dig selv på en bestemt måde, der er, hvordan han vil se dig til at være, og når det sande du kommer ud et sted i fremtiden (som vil ske før eller senere) at han er gonna være at tænke "Nå, hvad fik ind i hendes?! "

2.. Tal ikke for meget

En masse mennesker har en tendens til at vandre på og på, især når de er nervøse, hvilket kan være en smule for meget for den person, du er sammen med. Nedtone de lange monologer. Du vil ikke have ham til at føle, at det hele handler om dig, og han er der bare at nikke langs. Så du skal ikke være den ene gør alle de taler, og være sikker på at høre, hvad han siger også - det er, hvordan du vil se, om han er, hvad du leder efter.

3.. DO tilbyde at dele regningen

Du har altid at gøre det "check dance" eller i det mindste faux rækkevidde for din tegnebog. Det ville bare synes slags uhøfligt, hvis du ikke selv tilbyder at opdele det og bare sad der og smilede, da han tog den op. Selvfølgelig ville det også være lidt underligt, hvis hans reaktion på dig Udbuddet ikke "Nej, nej jeg får det, min nydelse!" men man ved jo aldrig, så bare i tilfælde, altid har penge nok på dig til at betale for dit eget måltid.

4.. Må ikke afsløre alt

Mysteriet er, hvad der vil holde ham komme tilbage efter mere, jeg ved, det lyder super corny, men det er sandt. Må ikke bare buse ud af alt, bør han få at vide, at du lidt efter lidt. TMI på den allerførste date kan være en enorm brummer dræbe.

5.. DO sætte din telefon på vibrere

Hvordan ville du føle, hvis din date betalt mere opmærksom på sin telefon end dig? Præcis - du ville være temmelig irriteret over det. Så vær ikke denne person, og gem sms'e til senere.

6.. Åbn ikke ex filer

Dette er den absolut værste du kan gøre. Der er bare ingen grund til du og en person, du forhåbentlig begyndt at date skal tale om tidligere forhold på den første date. Lad dem være, hvor de skal være - i fortiden! Hvis han beder dig spørgsmål om dine tidligere romantiske relationer, du ikke kan virkelig ikke svare, men ikke gå i detaljer og forsøge at henkastet lede samtalen andetsteds.

7.. DO være klassiske og moderat

Dette gælder for den måde, du kjole, den måde du spiser, sidder, tale... Det er ekstremt vigtigt ikke at miste dig manerer grund første date nervøsitet, for det er ikke gonna gå ubemærket hen.

8.. Drik ikke for meget

Dette er også højt oppe på listen over nej-nej er sammen med opdragelsen exes. Det er temmelig klart, hvorfor, ingen nødvendige forklaring, bare ikke.

9.. DO vise interesse

Gør lægge dine bedste mund fremad. Selv hvis tingene ikke rigtig kommer den måde, du forestillede dem til at gå, betyder det ikke nødvendigvis, de går ikke godt. Forblive positiv gennem hele den dato, vise interesse for de ting, han taler om, og finde emner, som du er enige om, eller nogle ting, du har til fælles, at du kan oprette forbindelse til.

10.. Må ikke flipper ud over det kys

Så den dato sluttede, hvis det gik godt han er sikkert nok vil gå ind for et kys. Men det er dig, der får lov til at afgøre, om det sker eller ej. En ting du kan være sikker på, er, at han kommer til at trække ud konklusioner om, hvorvidt du er til ham baseret på dig (ikke) kyssede ham. Så hvis du er interesseret, men simpelthen ikke kysse på første date, bør du lade ham vide, at du gerne vil se ham igen, bare for at undgå en misforståelse.
... Og det vigtigste: DO HAVE FUN!

Aktuelle artikler